Görüş Bildir

Akasya Durağı’nın güzel kızı ve TV8’in sempatik sunucusunun mutlu günü, Alp Kırşan baba oldu! Zeynep Dörtkardeşler kimdir?

TV8’in fenomen programı Yetenek Sizsiniz Türkiye’nin ve yeni program 1 Alp 3 Çocuk’un sempatik sunucusu ve komedyen oyuncu Alp Kırşan, eşi Zeynep Dörtkardeşler çiftinin dünyalar tatlısı bebeği dünyaya geldi.

Akasya Durağı’nın güzel kızı ve TV8’in sempatik sunucusunun mutlu günü, Alp Kırşan baba oldu! Zeynep Dörtkardeşler kimdir?

TV8’in fenomen programı Yetenek Sizsiniz Türkiye’nin ve yeni program 1 Alp 3 Çocuk’un sempatik sunucusu ve komedyen oyuncu Alp Kırşan, eşi bir dönem Kanal D'nin fenomen dizisi Akasya Durağı'nın güzel kızı Zeynep Dörtkardeşler çiftinin dünyalar tatlısı bebeği dünyaya geldi.

Sempatik komedi oyuncusu Alp Kırşan ve Zeynep Dörtkardeşler geçen yıl nikah masasına oturarak hayatlarını birleştirmişti. Dünya tatlısı çiftin dünyalar tatlısı oğlu bügün dünyaya merhaba dedi.

Alp Kırşan’ın tek hayali bakın neymiş?

Güzeller güzeli oyuncu Deniz Akkaya’nın da sonradan katıldığı TV8’in dedikodu programı Aramızda Kalmasın’a konuk olan tatlı, sempatik, yakışıklı oyuncu Alp Kırşan, bebeği hakkında açıklamalarda bulunmuştu.

Komedyen oyuncu ve sunucu Alp Kırşan’ın açıklamaları şu şekilde…

, "Bebeğimiz sağlıklı bir şekilde Bodrum'da dünyaya gelsin, büyüsün. Denizci olsun tek hayalim..." demişti.

ALP KIRŞAN KİMDİR?

1979 İzmir doğumlu olan Alp Kırşan 2000'de Best Model of Turkey yarışmasında birinci ve Best Model of the World yarışmasında ise üçüncü oldu. Televizyona ilk kez Sabah Şekerleri programında sunucu olarak başlayan Alp Kırşan, 2007'de Yasemin Yalçın Tiyatrosu’nda Oyunun Oyunu oyunuyla profesyonel oldu. Ayrıca 2011'de yayınlanan Yok Böyle Dans adlı yarışmada yarıştı. 2012'de Survivor Ünlüler – Gönüllüler’de mücadele etse de yarışmadan elendi. Alp Kırşan Şu anda Yetenek Sizsiniz Türkiye ve Survivor Ünlüler – Gönüllüler yarışmasında sunuculuk yapmaktadır.

ZEYNEP DÖRTKARDEŞLER KİMDİR?

1989 İzmir doğumlu olan Zeynep Dörtkardeşler grafik tasarım mezunudur. Daha lisedeyken mankenliğe başlayan Zeynep Dörtkardeşler, 2005 yılında düzenlenen Best Model Of The Turkey yarışmasında en iyi fiziğe sahip bayan seçildi. Bu yarışma ile ismini duyuran Zeynep Dörtkardeşler, İstanbul’a taşındı ve Akasya Durağı ile Dinle Sevgili dizilerinde rol aldı.

YETENEK SİZSİNİZ TÜRKİYE

Yetenek Sizsiniz Türkiye, 10 Ekim 2009'da Show TV'de yayınlanmaya başlayan Acun Medya tarafından yapılan yetenek yarışması. 2012'de Acun Medya olarak Show TV ile yollarını ayırma kararı alan Acun Ilıcalı, diğer iki yapımıyla birlikte Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin de Star TV'ye geçtiğini duyurdu. 13 Eylül 2014 tarihinden itibaren Acun Ilıcalı'nın kendisine ait olan kanalı Tv8'de yayın hayatına devam etmektedir.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi