Görüş Bildir

Analar ve Anneler bitti, Sinem Kobal Kenan İmirzalıoğlu ABD'ye neden uçtu! Hem aşk hem ticaret bir arada

Analar ve Anneler dizisinin başrol oyuncusu Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu, dizi finai sonrasında ABD'ye tatile gideceği konuşulmaktaydı. Ancak ortaya atılan iddialarda da Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu'nun hem tatil hem de iş için ABD'ye uçtuğu haberleri duyuldu. Türk yapımcıları olduğu kadar dünya basınında da yer edinen Sinem Kobal Kenan İmirzalıoğlu çifti ABD'de 2 yapımcının yakın metrajında olduğu öğrenildi

Analar ve Anneler bitti, Sinem Kobal Kenan İmirzalıoğlu ABD'ye neden uçtu! Hem aşk hem ticaret bir arada

Analar ve Anneler dizisinin başrol oyuncusu Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu, dizi finai sonrasında  ABD'ye tatile gideceği konuşulmaktaydı. Ancak ortaya atılan iddialarda da Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu'nun hem tatil hem de iş için ABD'ye uçtuğu haberleri duyuldu. Türk yapımcıları olduğu kadar dünya basınında da yer edinen Sinem Kobal Kenan İmirzalıoğlu çifti ABD'de 2 yapımcının yakın metrajında olduğu öğrenildi

Gözde çift Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu'nun, neden ABD'ye gideceği ortaya çıktı. İmirzalıoğlu, New York'ta 2 yapımcıyla görüşecek.

Aşklarıyla geride bırakmaya hazırlandığımız 2015'e damga vuran Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu, 2016'nın ilk haftalarında ABD'ye gidecek. Herkes ikilinin buraya tatil ve stres atmak için gideceğini düşünürken işin aslı farklı çıktı. Hedefinde her zaman bir Hollywood filminde oynamak olan Kenan İmirzalıoğlu, başarılı yapımcı Kerem Çatay aracılığıyla bu hayaline ulaşmak üzere.

Geçtiğimiz ay Emmy Ödül Töreni için ABD'ye giden Çatay, dedikodulara göre burada dünyaca ünlü 2 yapımcıyla Kenan İmirzalıoğlu hakkında görüştü. Yakışıklı oyuncuyu çok beğenen ABD'li yapımcılar, İmirzalıoğlu ile yüz yüzü görüşme yapmak istedi.

HAYALE ADIM ADIM

Sevgilisi Sinem Kobal'ı da alıp New York'a gidecek olan ünlü oyuncu, görüşmeler olumlu geçerse Hollywood'a adım atacak. Bu arada Kenan İmirzalıoğlu'nun kendisine gelen hiçbir dizi ve film teklifini de şimdilik bu sebepten ötürü kabul etmediği öğrenildi.

ABD SEVGİSİ BAŞKA

Sinem Kobal, bir röportajında ABD'yi çok sevdiğini ve her gittiğinde farklı bir şeyler öğrendiğini söylemişti.

NİKAH SENEYE

Yaklaşık 1 yıldır aşk yaşayan Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu'nun önümüzdeki sene içerisinde nikah masasına oturacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Aynı evde yaşayan çift, birbirlerini aileleriyle de tanıştırarak ilişkinin ciddiyetini gözler önüne sermişti.

14 Ağustos 1987 yılında İstanbul’da doğdu. Aslen Rize, Hemşinli bir ailenin kızıdır.Babası inşaat mühendisi, annesi ise ev hanımıdır. Selena dizisinde Atacan Baybars adlı karakteri canlandıran Kerem adında bir erkek kardeşi bulunmaktadır.

Star TV'de yayınlanan Hürrem Sultan dizisinde Ayşe karakterini canlandırmıştır.

Sinem Kobal, dört yaşında Yıldız Alper bale okulunda başladığı bale eğitimine sekiz yıl devam etmiştir. Royal Akademi'den diplomasını almıştır. İSTEK Vakfı Özel Acıbadem Lisesinden mezun olmuştur.Başarılı bir öğrenci olan Sinem Kobal, ortaokulda öğrenci iken, voleybol takımıyla ikincilik ve step birinciliği kazanmıştır. Şimdi ise latin dansı ve Aikido sporu yapmaktadır.

Dormen Tiyatrosunda aldığı eğitimle sanat hayatına giriş yapmış, henüz 13 yaşındayken ilk kez "Dadı" adlı televizyon dizisinde rol almaya başlamıştır. Daha sonra bir sezon daUygur Tiyatrosu'nda çalışmıştır.

Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne ve Gösteri Sanatları Bölümü mezunudur.

atv’de yayınlanmış olan Selena adlı bir fantastik dizide Selena adlı bir karakteri oynamıştır. Akatlar Kültür Merkezi'nde yapılan "Jetix Çocuk Ödülleri Ödül Töreni"nde başrolünü oynadığı Selena dizisi En Sevilen Yerli Televizyon Dizisi seçilmiş, Sinem Kobal ise yine bu törende En Sevilen Türk Kadın Oyuncu seçilmiştir.

2010 Yazında Kanal D'de başlayan daha sonra Star TV'de yayınlanan Küçük Sırlar dizisinde Su karakterini canlandırdı.

5 Şubat 2010'da Romantik Komedi filminde "Didem" karakterini canlandırdı. 14 Şubat 2013'te ise Romantik Komedi 2 vizyona girdi, bu filmde Kobal aynı rolü tekrarladı.

Kenan İmirzalıoğlu kimdir?

Ankara ilinin Balâ ilçesine bağlı Üçem köyünde doğan Kenan İmirzalıoğlu, 12 yaşına kadar köyde yaşadı. Soyu Akkoyunlu Uzun Hasan'a dayanan İmirzalıoğlu, orta ve lise öğrenimini Ankara’da teyzesinin yanında tamamladı. Yüksek öğrenimini ise İstanbul’da Yıldız Teknik Üniversitesi Matematik Bölümü’nde tamamladı

1997 yılında Best Model of Turkey'nin elemelerine katılıp ve 4000 kişinin arasından ilk 20'ye seçilmiş, sonra da Türkiye Finalinde birinci seçilmiştir. Daha sonra birinci olduğu için Best Model of The World'e katılmış, birinci olmuş ve ilk defa bir Türk Erkeği Best Model of The World olmuştur.

Deli Yürek adlı dizide canlandırdığı Yusuf Miroğlu karakteriyle yıldızı parladı. Alacakaranlık adlı dizide Uğur Yücel ile başrol paylaşmıştır. Yazı Tura adlı filmde rol almış ve Acı Hayat dizisinde Selin Demiratar ile başrol paylaşmıştır. 2008 yılında Kabadayı adlı filmde Şener Şen ve Aslı Tandoğan ile başrol oynamıştır. Son Osmanlı Yandım Ali adlı filmde ise Cansu Dere ile başrol paylaşmıştır. 2009 yılında Ejder Kapanı adlı filmde Uğur Yücel ve Berrak Tüzünataç ile başrol. 2009'da başlayan Ezel adlı dizide Cansu Dere, Yiğit Özşener, Barış Falay, Berrak Tüzünataç, Tuncel Kurtiz ve Haluk Bilginer ile başrol paylaşmıştır. 2012'de Osman Sınav'ın Yönetmenliğini üstlendiği Tuğçe Kazaz ile Başrollerini paylaştığı Uzun Hikaye adlı Sinema Filminde oynamıştır. 2012 de başlayan Karadayı adlı dizide Bergüzar Korel ile başrol oynamıştır. Bu dizide "Mahir Kara" karakterini canlandırmıştır.

2012'de yeni dizisi için 4.000.000$ alarak Türkiye'de bir dizi oyuncusu için en yüksek ücreti aldı.

İmirzalıoğlu, Ekim 2015'te İstanbul 19. Ağır Ceza Mankemesi'nin kararınca "uyuşturucu kullanmak" suçundan 10 ay hapis cezasına çarptırıldı, "örgüt kurmak, yönetmek ve üye olmak" suçundan beraat etti. Mahkeme, hapis cezasının bir yıldan daha az olması nedeniyle cezayı erteledi

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir