Arda Turan açtığı esnaf lokantasına Survivor'un asi kızı Begüm'le birlikte gitti, lokanta nerede, kimdir?

Dünyaca Ünlü futbolcumuz Arda Turan dün İstanbul'a gelerek Şişli'de açtığı Esnaf Lokantasını ziyaret etti. Yakın dostlarıyla hasret giderdi. Arda Turan, ünlü oyuncu Sinem Kobal ile ateşli bir aşk yaşamıştı. Tam nikah masasına oturacakken ani bir kararla ayrılan ünlü çiftler sevenlerini şok etmişti.

Arda Turan açtığı esnaf lokantasına Survivor'un asi kızı Begüm'le birlikte gitti, lokanta nerede, kimdir?

 Arda Turan ile Sinem Kobal ayrılığının ardından adı sosyetik güzel İdil Fırat ile anılmaya başladı. Ancak Arda Turan bu aşkı uzun sürdüremedi. Daha sonra da Aslıhan Doğan İle çılgınlar gibi aşk yaşayan Arda Turan sevgilisinden ayrıldı . Ünlü futbolcunun yanında Survivor yarışmasandın tanıdığımız, Ece Begüm Yücetan ile birlikte geldi. Acaba yeni aşka yelken mi açtı soruları akıllara getirdi?

Barcelona’da forma giyen Arda Turan, bir günlüğüne İstanbul’a geldi. Ünlü futbolcu, arkadaşlarıyla soluğu gecelerde aldı.  Bir mekan çıkışında görüntülenen ünlü futbolcu, “Çok iyiyim, her şey yolunda” açıklamasını yaptı. Ünlü futbolcu, kendisiyle fotoğraf çektirmek için mekandan çıkan yabancı kadın hayranlarını da kırmadı. Turan, “Bunları yayınlamayın, bu da benim hayranlarımla aramızdaki özelimiz olsun” dedi.

Bir günlüğüne geldiğini söylediği İstanbul’da aynı akşam iki mekan gezen ünlü futbolcunun yanında sevgilisi Aslıhan Doğan’ın olmaması dikkat çekti.

BUGÜN GAZETESİNİN ÖZEL HABERİNE GÖRE İSE ARDA TURAN İLE ECE BEGÜM YÜCETAN ARASINDA ‘TEHLİKELİ YAKINLAŞMA’ VAR.

Aslıhan Doğan’la ayrıldığı konuşulan Arda Turan, bir günlüğüne İstanbul’a geldi. Milli yıldızın gelir gelmez Ece Begüm Yücetan ile buluşması kafaları karıştırdı

Barcelona’da oynayan milli futbolcu Arda Turan ile Aslıhan Doğan’ın ayrılık haberi gündeme bomba gibi düşmüştü. Sevgililer Günü’nde bile birbirleri hakkında sosyal medyada bir tek kelime yazmayan ikiliden Arda Turan, önceki gün İstanbul’a geldi. Ayağının tozuyla Şişli’de açtığı ‘Esnaf Lokantası’nı ziyaret eden Turan, gece de eğlence turuna çıktı. Arsenal-Barcelona maçı sonrası İngiltere’den bir günlüğüne İstanbul’a gelen Milli yıldızın yanında bu kez ise Survivor yarışmasıyla adını duyuran Ece Begüm Yücetan vardı. Harbiye’de bulunan Flamme isimli mekanda sabahın ilk ışıklarına kadar eğlenen Turan ve Yücetan’ın samimiyeti diğer müşterilerin de dikkatini çekti.

Arda Turan ile Aslıhan Doğan’ın aralarının bozuk olduğunu ilk kez bugün duyurmuştu.

Ece Begüm Yücetan kimdir?

2012 yılında Survivor Ünlüler – gönüllüler yarışmasına katılmıştır.

Ece Begüm Yücetan, 27 Ağustos 1988 tarihinde İzmir‘de doğmuştur. İlk okulu Özel Türk Kolejinde okuyan Begüm, lise hayatını Karşıyaka Lise’sinde tamamladı. Yüksek öğrenimini ise İzmir Ekonomi Üniversitesi‘nde Türkçe İngilizce Mütercim Tercümanlık olarak devam ettirdikten 2 yıl sonra ayrılmak zorunda kaldı. Daha sonra Açıköğretim Fakültesinde Medya İletişimi okudu, 2004 yılından beridir de modellik yapmaktadır. Ortaokuldayken basketbol ve voleybolla ilgilenen Begüm’ün kısa bir süre tenisle ilgilendiğini söylüyor. Daha sonra ise ritmik jimnast profesyonel olarak yapmasa da, spor Begüm’ün hayatında hep var olmuş.

Barcelona’da forma giyen miilli futbolcu Arda Turan, uzun süredir beklenen restoran projesini sonunda hayata geçirdi.

Arşiv adını taşıyan ve 3 milyon liraya mal olan “yeni nesil esnaf lokantası”nda Türk mutfağının önemli lezzetleri yer alacak. Restoranda kullanılan tüm malzemeler, Türkiye'nin pek çok ilinden organik olarak temin edilecek.

Yaklaşık 150 kişilik kapasiteye sahip restoranın fotoğraflarını Instagram hesabından paylaşan Arda Turan, “Türk mutfağı restoranımız açıldı. Şişli’de sevgi var, muhabbet var. Bekleriz efendim” ifadelerini kullandı.

Ortağı ve yakın arkadaşı Cemal Sarıhan ile kurduğu lokantayıTürkiye'de zincir haline getirmeyi planlayan Arda Turan’ın ilerleyen dönemlerde Avrupa’da da şube açması bekleniyor.

Barcelonalı milli yıldız Arda Turan ile sevgilisi Aslıhan Doğan'ın ayrıldığı iddia edildi. Aslıhan Doğan bu haberlere sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla cevap verdi.İddialara göre geçtiğimiz haftalarda sevgilisinin doğum tarihini koluna kazıtan Aslıhan Doğan, aynı dövmeyi Arda Turan'dan da isteyince ikili arasında ufak çaplı kriz yaşandı.Bu olayın üzerine Doğan'ın her defasında Arda Turan'a 'Evlenelim' baskısı yaptığı öne sürüldü. Yaşanan olayların ardından Arda Turan'ın Aslıhan Doğan'dan ayrıldığı iddia edildi.Çıkan haberler karşısında Arda Turan sessizliğini korurken Aslıhan Doğan, sosyal medya hesabından bu fotoğrafı paylaşıp altına kalp işareti yaptı. 2015 Mayıs ayında başlayan aşk, evliliğe doğru adım adım ilerlerken ikili arasında şok bir iddia ortaya atıldı.Geçtiğimiz haftalarda sevgilisinin doğum tarihini koluna kazıtan Aslıhan Doğan, aynı dövmeyi Arda Turan'dan da isteyince ikili arasında ufak bir kriz yaşandı.Bu olayın üzerine Doğan'ın her defasında Arda Turan'a 'Evlenelim' baskısı yapması bardağı taşıran son damla oldu. Bu arada sosyal medyada birbirleriyle ilgili sürekli paylaşım yapan Arda Turan ile Aslıhan Doğan'ın 14 Şubat Sevgililer Günü'nde birbirleri için tek bir söz bile yazmamaları ayrılığı doğrular cinstendi.Geçtiğimiz hafta kardeşi Dilahan'ın ilk sergisinin açılışına katılmak için İstanbul'a gelen Aslıhan Doğan'ın 10 gündür İspanya'ya dönmemesi ayrılık iddialarını ortaya çıkardı.Barcelona'ya giden Arda'nın annesi Yüksel Turan'ın oğlunun Aslıhan Doğan ile evlenmesine karşı çıktığı da konuşulanlar arasında.

Ülkemizi yurt dışında temsil eden Barcelonalı Arda Turan evleneceği kadın olan Aslıhan Doğan ile bakın nerede görüldü.Arda Turan geçen akşam müstakbel baldızı Dilahan Doğan'ın yaş gününe katılıp Aslıhan Doğan'ın anne ve babasıyla damat pozu verdi.yakışıklı futbolcu Arda Turan sevgilisiyle yeni aşka yelken mi açılıyor açıklamasına kaçamak sorularla oradan uzaklaştı.Aslıhan Doğan'ın kardeşi Dilahan için Doğan Ailesi'nin Çubuklu Vadi Evleri'ndeki lüks villasında bir yemek organize edildi.

Önümüzdeki yaz için evlilik kararı alan Aslıhan Doğan ile Arda Turan, ilişkilerini iyice resmileştirdi. Ailelerini tanıştırdıkları konuşulan gözde çift, geçtiğimiz akşam da bunu kanıtlayan görüntüler sergiledi. Aslıhan Doğan'ın kardeşi Dilahan için Doğan Ailesi'nin Çubuklu Vadi Evleri'ndeki lüks villasında bir yemek organize edildi.

KARDEŞİ DE ORADAYDI

Ev sahipliğini anne Güler Doğan ile baba Sabri Doğan'ın yaptığı yemekte müstakbel damat Arda Turan da hazır bulundu. İspanya Ligi'ne Noel tatili için verilen arayı fırsat bilip soluğu İstanbul'da alan Arda, yemeğe de kardeşi Okan Turan ile birlikte katıldı. Yemek sonundaki toplu fotoğraf çekimindeki bir diğer detay da evlilik planlarının kanıtıydı.

SAMİMİYET İLERLEDİ

Arda Turan, müstakbel kayınvalidesi Güler Doğan ile yan yana mutluluk pozu verdi. Toplu fotoğrafta baba Sabri Güler de hazır bulundu. Gece boyu özellikle müstakbel kayınpederi ve kayınvalidesiyle samimi bir şekilde sohbet eden Arda Turan'a Güler ve Sabri Doğan'ın "Damat" diye hitap ettiği öğrenildi.Gözde çift, önceki akşam da Kanyon'a giderek mağazaları el ele dolaştı. İkili, ardından da sinema keyfi yaptı.

Son yılların en büyük ayaklarından birisi olan ünlü futbolcu bekarlığa paydos demeye hazırlanıyor.O güzeli almak için harekete geçti. Galatasaraydan avrupa transfer olan geçen sezon ispanyol barcelona ile sözlşeme imzalayan türk futbolunun son yıllardaki yıldızı arda turan Aslıhan Doğan İle Evlenme kararı aldı. 10 yıllık arkadaşlığın ardından aşk yaşamaya başladığı Aslıhan Doğan için "Hayatımın aşkını artık buldum. Evlenip baba olma zamanımın geldiğine inanıyorum" dediği konuşuluyor

Aşklarıyla 2015 yılına damga vuran Arda Turan ile Aslıhan Doğan cephesinden yeni haberler var... Çiftin yakın çevresine göre yıldız futbolcu ile sosyetik aşkı, geçtiğimiz günlerde düğünlerini planlamaya başladı. 2016 yazında karar kılan Aslıhan Doğan ile Arda Turan kendi aralarında ilk planlamaları yaptı.

DÜĞÜN TARİHİ MAÇLARA GÖRE BELİRLENDİ

Buna göre gözde çift, Arda'nın forma giydiği Barcelona'nın maçlarının bitmesinibekleyecek. Ardından başlayacak Euro 2016'yı da göz önüne alan Aslıhan Doğan ile Arda Turan, bu yüzden 4 Haziran 2016 Cumartesi gününü belirledi. Ünlü çiftin düğün yerindeki ilk tercihi ise Four Seasons Hotel oldu. Burada 500 kişilik bir düğün yapmayı planlayan Aslıhan Doğan ile Arda Turan, bu kararlarını ise henüz aileleriyle resmi olarak paylaşmadı.

İSPANYA VE BODRUM'DA İKİ AYRI KUTLAMA

Yılbaşında ailelerini bir araya getirecek olan ünlü çift, burada düğün yeri ve tarihini netleştirmeyi planlıyor. Ünlü çift, düğünün ardından İspanya ve Bodrum'da da iki ayrı kutlama yapmak için de şimdiden yer arayışlarına başladı. Bu arada daha önce Sinem Kobal'la defalarca düğün yeri ile tarihi kararlaştırıp evlenmeyen yıldız futbolcunun, 10 yıllık arkadaşlığın ardından aşk yaşamaya başladığı Aslıhan Doğan için "Hayatımın aşkını artık buldum. Evlenip baba olma zamanımın geldiğine inanıyorum" dediği konuşuluyor...

 Son yılların en büyük ayaklarından birisi olan galatasaray ile başladığı futbola barcada devam eden arda turan sevgilisini unutmadı.Ülkemizi yurtdışında temsil eden son olarak geçen yıldız İspanyol barcelona ile sözleşme imzalayan milli futbolcu arda turan sevgilisine öyle bir süpriz yaptıki akıllara zarar cinsten oldu.Yıldız futbolcu Arda Turan, Instagram'da yaptığı paylaşımla sosyal medyayı salladı.Barcelona'da top koşturan Arda Turan, sevgilisi Aslıhan Doğan'ın doğum gününü romantik bir notla kutladı. Geçtiğimiz günlerde doğum gününü kutlayan ünlü futbolcu Arda Turan Aslıhan Doğan'ın paylaştığı o fotoğrafın altına "ömrüm bu surata feda olsun" sözlerinde bulundu.

Hem özel yaşamı hem de spor hayatıyla sık sık gündeme gelen Arda Turan'dan sevgilisi Aslıhan Doğan'a büyük jest! GQ Türkiye Dergisi tarafından bu yıl 4. kez düzenlenen 'GQ Türkiye Men of the Year' gecesinde "Yılın Adamı" ödülünün sahibi olan milli futbolcu Arda Turan, uzun süredir beraber olduğu Aslıhan Doğan'ın doğum gününü, sosyal medya hesabından romantik bir notla kutladı. Sevgilisinin kendi Instagram hesabında da bulunan küçüklük fotoğrafını kişisel hesabından paylaşan Arda Turan, sevgilisinin gönlünü fethedecek bir mesaj verdi.Aslıhan Doğan'ın küçüklük fotoğrafını Instagram'ından paylaşan Arda Turan, altına "Bana hayalimi yaşatan, seni seviyorum, ömrüm bu surata feda olsun nice senelere Aslıhan Doğan." yazdı. Fotoğraf, kısa sürede binlerce kişi tarafından beğeni aldı. Arda Turan'ın bu özel mesajına takipçilerinden olumlu-olumsuz yüzlerce yorum yağdı. Aslıhan Doğan ise sevgilisinin özel bir notla paylaştığı fotoğrafı, kendi hesabından tekrar yayınladı.

"ÖMRÜM BU SURATA FEDA OLSUN"

Doğan'ın küçüklük fotoğrafını Instagram'ın da paylaşan Turan, altına "Bana hayalimi yaşatan, seni seviyorum, ömrüm bu surata feda olsun nice senelere Aslıhan Doğan" notunu düştü.

BİNLERCE BEĞENİ ALDI

Fotoğraf kısa sürede binlerce like (beğeni) aldı. Turan'ın takipçileri, fotoğrafa olumlu-olumsuz yüzlerce yorum yazdı.

FC Barcelona (tam adıyla Futbol Club Barcelona ya da takma adıyla Barça), İspanya'nın Katalonya özerk bölgesindeki Barselona kentinde bulunan futbol kulübü. 1899 yılında, Joan Gamper önderliğinde, İsviçreli, İngiliz ve İspanyol bir grup tarafından kurulmuştur. Katalan bölgesini temsil eden kulübün sloganı "Més que un club" (bir kulüpten daha fazlası) cümlesidir. Barça marşı ise, Josep Maria Espinàs tarafından bestelenen Cant del Barça'dır.

Barcelona, La Liga'dan düşmeyen üç kulüpten biri olup, Real Madrid ile beraber İspanyol futbolunun en başarılı temsilcileridirler. 1928'de İspanyol Profesyonel Futbol Ligi La Liga'nın on kurucu üyesinden biri olan kulüp, 1929'da ligin ilk şampiyonu olmuştur. İspanya'da 23 La Liga şampiyonluğu, 26 İspanya Kupası, 10 İspanya Süper Kupası, 4 Eva Duarte Kupası ve 2 Lig Kupası şampiyonluğu bulunmaktadır.Real Madrid 'ten 11 La Liga kupası kadar geridedir. Avrupa'nın en başarılı kulüpleri arasında yer alan Barça 'nın 12'si Avrupa kupalarında olmak üzere, 16 uluslararası kupası bulunmaktadır.[1] 5 Şampiyonlar Ligi, 4 Kupa Galipleri Kupası, 3 Fuar Şehirleri Kupası (günümüzdeki adıyla Avrupa Ligi), 5 UEFA Süper Kupa ve 2 Dünya Kulüpler Kupası 'nı müzesinde bulundurmaktadır. 1955 yılından beri, her sene Avrupa arenasında mücadele etmektedir.

Futbol takımı 2009 yılında mücadele ettiği 6 turnuvada da şampiyon olarak bir ilki gerçekleştirmiştir. Takım 2009 yılında Şampiyonlar Ligi, UEFA Süper Kupa, La Liga, İspanya Kral Kupası, İspanya Süper Kupası ve FIFA Dünya Kulüpler Kupası'nda şampiyonluğa ulaşmıştır. Kulübün stadyumu Camp Nou'dur ve taraftarlarına Culés denir, diğer ad ise Ultras Barça'dır. Kulübün taraftarları arasında, İspanya'nın şu anki başbakanı José Luis Rodríguez Zapatero da vardır.

FC Barcelona bünyesinde bir yedek futbol takımı (FC Barcelona B) ve bir genç futbol takımı (FC Barcelona C) da vardır. Bunlar dışında, kulübe ait profesyonel basketbol, hentbol, futsal ve patenli hokey takımları vardır.

ARDA TURAN KİMDİR?

1987 doğum olan Arda Turan, futbol yaşantısına amatör bir takım olan Altıntepsi Makelspor'da başlamıştır. Şimdilerde La Liga ekiplerinden Atlético Madrid ve Türkiye Millî Takımında forma giyen ünlü futbolcu, doğduğu mahalledeki arkadaşlarıyla birlikte icat ettikleri orta-kafa-gol oyununun, orta ve pas yeteneğinin gelişmesinde önemli rol oynadığını ve dar sokaklarda futbol oynamasının da futbol tekniğini geliştirdiğini ifade etmiştir.

2008 ve 2009 yıllarında Yılın Futbolcusu, 2013 yılında Yılın Sporcusu kategorilerini kazanan Arda Turan, 2010 yılında Yılın Futbolcusu ve 2012 ile 2013 yıllarında ise Avrupa'da Yılın Türk Futbolcusu kategorilerinde Futbol Plus Dergisi Yılın Futbol Oscarları ödülünün sahibi olmuştur. 2008 yılında İspanyol spor dergisi Don Balón tarafından, 1987 ve üstü doğumlu 100 yıldız futbolcu arasında en iyi 8. futbolcu seçilmiştir. Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu tarafından 2009 yılının en popüler aktif futbolcusu olarak gösterilmiştir.

ASLIHAN DOĞAN KİMDİR?

Şimdilerde başarılı Futbolcu Arda Turan ile anılan Aslıhan Doğan ilk olarak Hakan Kosif'le olan ilişkisiyle gündeme gelmişti. Sevgilisinin kendisini aldatması üzerine çok uzun sürmedi bu ilişkisi. Ardından Milli yıldızımız Arda Turan ile yaşadığı aşkla gündeme geldi, Sinem Kobal'dan önceydi ancak ikilinin yakınlaşması. Arda Turan'ın Sinem Kobal'dan ayrılmasından sonra ikili, tekrar sık sık yanyana gelmeye başladı. İlk dönemlerde ilişkilerini yalanlayan Arda Turan ve Aslıhan Doğan uzun zamandır birlikte.

Kaynak: Diyarbakır Söz