Attığı tükürüğü yaladı diye tepki toplayan Gonca Vuslateri'nden geri vites! Türk erkeğine yakışır mı! 'Zaten Türk erkeği beni istemez, deli der'

Biraz sivri dilli, biraz dediği dedik... Gonca Vuslateri sessiz sedasız sadece ailesi huzurunda Edip Burak Ertoğan ile evlendi. Eski sevgilisi zamanında asla bir Türk erkeği ile evlenmem diyen Gonca Vuslateri, kendisine yapılan attığı tükürüğü yaladı etkilerine tepki gösterdi. Gonca Vuslateri'yi tepkilendiren Attığı tükürüğü yaladı kelamlarına kime ne yalarım dedi

Attığı tükürüğü yaladı diye tepki toplayan Gonca Vuslateri'nden geri vites! Türk erkeğine yakışır mı! 'Zaten Türk erkeği beni istemez, deli der'

Biraz sivri dilli, biraz dediği dedik... Gonca Vuslateri sessiz sedasız sadece ailesi huzurunda  Edip Burak Ertoğan ile evlendi. Eski sevgilisi zamanında asla bir Türk erkeği ile evlenmem diyen Gonca Vuslateri, kendisine yapılan attığı tükürüğü yaladı etkilerine tepki gösterdi.  Gonca Vuslateri'yi tepkilendiren Attığı tükürüğü yaladı kelamlarına kime ne yalarım dedi

Yalan Dünya dizisindeki Vasfiye karakteri ile gönülleri fetheden Gonca Vuslateri, 4 aydır birlikte olduğu Edip Burak Ertoğan ile sürpriz bir şekilde evlenmişti. Gonca Vuslateri'nin bu sürpriz eviliğin ardından pek çok iddia yapılmış, özellikle "Asla bir Türk ile evlenmem" sözü üzerine yorumlar yapılmıştı. Hakkında pek çok şey söylenen, pek çok iddia bulunan Gonca Vuslateri ilk kez konuştu. Geçtiğimiz günlerde bir röportaj veren çiçeği burnunda gelin Gonca Vuslateri, geçtiğimiz aylarda bir röportajında söylediği "    Son 5-6 sevgilim Amerikalıydı. Hiçbir Türk'ten çocuk yapmam." sözlerine açıklık getirdi.

Ünlü oyuncu kendisine sorulan; "Türk erkeğiyle evlenmem", "Çocuk yapmam" gibi açıklamalarınız vardı. Ne oldu, tükürdüğünüzü mü yaladınız?" sorularına şu sözlerle yanıt verdi: Uzun yıllardır Amerika'ya gidip geliyorum. Buraya döndüğümde bir dergiye röportaj verdim. O dönemde Türkiye'de, kadına şiddet haberleri çok yoğundu. Tecavüz eden adamların kısa süreli cezalarla kurtulmasının bende yarattığı korkuyla söyledim onu."

İSTER TÜKÜRÜRÜM İSTER YALARIM

Söylediklerinin çarıtıldığını ima eden Gonca Vuslateri, söylediklerini talihsiz bir açıklama olarak değerlendirse de açıklamasının arkasın da durdu. Olay olan röportajında neşeli bir hayat yaşadığımdan, ilişkilerinden bahsettiğini, şaka yolu "Herhalde bir Türk erkeğiyle evlenmek nasip olamayacak bu kadar kırgınlıkla." gibi bir şey söylediğini ifade eden Gonca Vuslateri, sözlerini şöyle sunlandırdı:"Oraya parantez içinde 'kahkahalar' yazsalar her şey değişecekken, nokta koyup bırakırsan bu insanlara çok sert gelebilir. ister tükürürüm, ister yalarım! Burası benim ülkem. Yargılarım da severim de... Talihsiz bir açıklama oldu, kabul ediyorum. Ama ne yapabilirim?"

HAMİLE Mi?

Gonca Vuslateri, 3 aylık hamile olduğu ve bu nedenle apar topar evlendiği iddialarına da yanıt verdi. Hamile olmadığını söyleyen oyuncui birkaç sene çocuk düşünmediklerini ifade etti.

GONCA VUSLATERİ'NİN TEPKİ ÇEKEN O SÖZLERİ

Gonca Vuslateri, geçtiğimiz Nisan ayında verdiği bir röportajda Türk erkeklerinden uzak durduğunu belirtmiş, neden özellikle Amerikalılarla aşk yaşadığını şu sözlerle açıklamıştı: "Hep aşk hayatımda bir şeyler yazılıyor ama benim son 5-6 sevgilim hep Amerikalıydı. Sanki Amerikan kasabasında sıradan bir kız gibi yaşıyorum aşk hayatımı. Hiç ama hiçbir Türk'ten çocuk yapmayı düşünmüyorum. Bütün yakın arkadaşlarım Türk erkeği ama kalbimi kıran ırka bir daha dönesim yok. Alkol, kadın, zenginlik, ukalalık. Bana bunun olmadığı bir Türk erkeği gösterebilir misin? Bakma Türk erkeği de beni istemez, aman bu deli der."

Gonca Vuslateri kimdir?

Nazlı Gonca Vuslateri, 2 Eylül 1986 tarihinde Bursa'da doğmuştur. Bursa'da doğduktan sonra babası astsubay olduğu için görevi dolayısıyla yaklaşık 8 yıl Adana'da lojmanda yaşadılar. Babası 1994 yılında emekli olunca tekrar Bursa'ya taşındılar. 1998'de anne-babası boşanınca, annesi ve ablasıyla birlikte İstanbul'a teyzesinin yanına yerleştiler.

Gençliği Kadıköy'de geçmiştir. İlkokul 2'nci sınıftan itibaren oyunculuk eğitimi aldı. Kadıköy İntaş Lisesinden mezun olduktan sonra 2003 yılında Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro bölümüne gitmeye başlamış ve bitirmiştir. Aslı Vuslateri adında müzisyen bir ablası vardır. "Dot" tiyatrosunda oyuncu olarak çalıştı.

Kaynak: Diyarbakır Söz