Karnı burnunda anne adayı Neslişah Alkoçlar verdiği shower partisi ile bebeğinin gelişini kutladı

Sosyete arasında yeni başlayan bir 'baby shower' akımına Neslişah Alkoçlar da dahil oldu. Engin Altan Düzyatan ile evliliğinden doğacak oğlunu kucağına almak için gün sayan Neslişah Erkoçlar, Şişli Marriott Otel’de sevenleri ile birlikte baby shower partisini kutladı

Karnı burnunda anne adayı Neslişah Alkoçlar verdiği shower partisi ile bebeğinin gelişini kutladı

Sosyete arasında yeni başlayan bir 'baby shower' akımına Neslişah Alkoçlar da dahil oldu. Engin Altan Düzyatan ile evliliğinden doğacak oğlunu kucağına almak için gün sayan Neslişah Erkoçlar,  Şişli Marriott Otel’de sevenleri ile birlikte baby shower partisini kutladı

Hint temalı partide Alkoçlar’ı annesi Gülşah Alkoçlar, anneannesi Hülya Koçyiğit ve kız kardeşi Aslışah Alkoçlar’ın yanı sıra yakın dostları da yalnız bırakmadı.

Parti gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

Parti sonrası soruları yanıtlayan Hülya Koçyiğit, bebeğin isminin Cem olmasını istediğini söyledi: “Cem Yılmaz’dan dolayı Cem olsun diyorum. O çok sempatik ve komik biri. Ona benzer belki.”

Meme kanseri tedavisi gören Gülşah Alkoçlar da “Her şey yolunda. Tedavi oldum, test sonuçları iyi çıktı” dedi.

Torunuyla ilgili isim tartışmasına da değinen Alkoçlar, “Dedesi kendi adı Ender’i koymak istiyor. Annem de Cem dedi. Cem bence de güzel isim’”diye konuştu.

Neslişah Alkoçlar kimdir?

2 Aralık 1988 tarihinde İzmir’de doğmuştur. Selim Soydanve Hülya Koçyiğit'in torunu, eski oyuncu Gülşah Alkoçlar'ın kızıdır. BabasıEnder Alkoçlar’dır. Aslışah adında kız kardeşi vardır. Babasının Uludağ’da oteli vardır. İlkokulu Bursa’da başladı sonra İstanbul Yüzyıl Işıl İlk Okulunda bitirdi. Ortaokul ve liseyi iseİngiltere’de Somerset te Millfield Koleji’nde okudu.Londra’da devlet üniversitesi olanWestminster ÜniversitesiUluslararası İşletme Bölümü’nden mezun oldu.

İngiltere’de okuduğu yıllarda kolej takımında voleybol da oynadı.

Üniversite döneminde her yaz Doğan Holding’e ait medya reklam satış ve pazarlama şirketi olan Birmaş’ta staj yaptı ve mezun olunca 2 yıl Birmaş’ta Kanal D Reklam Satış Pazarlama bölümünde çalıştı. Aynı dönemde ve halen de Alkoçlar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi olarak da görevli ve aktif olarak çalışmaktadır.

Babası da milli kayakçı olan ve iki yaşında kayağa başlayan Neslişah Alkoçlar, Türkiye şampiyonu milli kayakçıdır. Aynı dönemde snowboard Türkiye şampiyonu da oldu. Türkiye'yi aynı anda olimpiyatlarda 2 dalda (snowboard ve kayak yarışlarında) temsil eden ilk bayan kış sporcusudur. Snowboard ve kayak yarışlarında Türkiye şampiyonlukları ve dünya çocuk kupası liginde 5. lik derecesi vardır.

Kaynak: Diyarbakır Söz