İşte Benim Stilim’in olaylı kızı Ayşegül Doğan: ‘Bacaklarım çok kalın’ dedi ve ağladı!

Acun Ilıcalı'nın patronu olduğu TV8'in fenomen programı 'İşte Benim Stilim All Star'da mini elbise giyen Ayşegül Doğan "Bacaklarım kalın. Bana yakışmıyor" diyerek ağlamaya başladı.

İşte Benim Stilim’in olaylı kızı Ayşegül Doğan: ‘Bacaklarım çok kalın’ dedi ve ağladı!

İşte Benim Stilim All Star 27 Kasım 2015 Cuma bölümünde Ayşegül Doğan giydiği elbise kendine yakışmayınca ağlamaya başladı. Ayşegül Doğan giydiği elbisenin kendisine yakışmadığını düşünerek bir anda ağlamaya başladı. Bunun üzerine yarışmacılar Ayşegül Doğan'ı teselli etmeye çalışarak, elbisenin kendisine yakıştığını söyledi.

Nur Yerlitaş’dan yarışmacılara fırça

Bunu üzerine araya giren Nur Yerlitaş, yarışmacıları fırçalayarak, "Kız orada ağlıyor siz yakışmış diyorsunuz. Çünkü kötü yakışmamış şimdi siz de ona teselli vermeyin. Öz eleştiri yapın." diyerek çıkıştı.

‘Bacaklarım çok kalın’

İşte Benim Stilim'in güzeller güzeli jürisi  İvana Sert ise Ayşegül'e neden ağladığını sordu. Ayşegül Doğan ise "Ben su içmiyorum bu yüzden vücudum burada ödem yaptı, bacaklarım şişti. Bu yüzden giydiğim elbise yakışmadı. Bu kadar kötü görünmedim. Bacaklarım çok kalın." dedi.

AYŞEGÜL DOĞAN KİMDİR?

İşte Benim Stilim All Star yarışmacılarından Ayşegül Doğan birinci sezonda izleyicinin tanıştığı bir isimdi. Özlem Özden ile olan kavgaları ile tanındı.

İstanbul doğumlu olan Ayşegül Melisa Doğan, bir butik işletiyor.  Ayşegül Melisa Doğan 1 metre 64 santim boyunda ve 52 kilo.

Tarz ve stil yoksunu olan Ayşegül Doğan görünen o ki All Star kadrosuna reyting için dahil edilmiş. Ayşegül Doğan İşte Benim Stilim 'de jürinin tamamının 'elensin' oyu verdiği nadir isimlerden biri olmuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz