Görüş Bildir

Başak Dizer Kıvanç Tatlıtuğ deniz manzarı evinin kapısını açtı... Evlenmeden evlendiler

Aralarındaki aşkın tam gaz devam ettiği ve kısa zaman sonra birlikteliklerini evlilikle taçlandıracakları iddia edilen Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti; Ulus'ta oturdukları evlerini boşalttılar. Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer, Bebek'te deniz manzaralı süper lüks bir ev aldıkları iddialarını doğruladılar.

Başak Dizer Kıvanç Tatlıtuğ deniz manzarı evinin kapısını açtı... Evlenmeden evlendiler

Aralarındaki aşkın tam gaz devam ettiği ve kısa zaman sonra birlikteliklerini evlilikle  taçlandıracakları iddia edilen Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti; Ulus'ta oturdukları evlerini boşalttılar. Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer, Bebek'te deniz manzaralı süper lüks bir ev aldıkları iddialarını doğruladılar.

Aşklarını aileleriyle paylaşmışlardı

Yaklaşık 2 senedir birlikte olan Kıvanç Tatlıtuğ ile stil danışmanıBaşak Dizer, aşklarına tam gaz devam ediyor. Parmaklarında birbirinin baş harflerini taşıyan yüzük takarak bağlılıklarını gözler önüne seren sevgililer, yaz ayında bu aşklarını aileleriyle paylaşmıştı.

Yaptıkları her hareketle ilişkilerinin gidişatı hakkında ipuçları veren âşıklar, evlilik hazırlıklarına da start verdi.

Bebek'te deniz manzaralı ev aldılar

Ne zaman evlenecekleri merak konusu olan sevgililer, işe ilk olarak ev bakmakla başladı. Yıllardır yaşadıkları Ulus'tan ayrılmaya karar veren ikili, rotayı Cihangir'e çevirdi.

Tüm emlakçıları dolaşan ancak gönüllerine uygun bir ev bulamayan sevgililer, son olarak Bebek'te karar kıldı. Deniz manzaralı bir ev isteyen sevgililer, tam da zevklerine uygun konutu burada buldu.

Boğaz'a hakim yeni yuvalarına evlilik sonrası geçecekleri öğrenilen ikiliden Başak Dizer, dairenin dekorasyon işiyle bizzat kendisi ilgilenecek.

Kaynak: Akşam

Kıvanç Tatlıtuğ kimdir?

Türk oyuncu ve eski manken. Edirneli bir anne ile Yugoslavya kökenli Adanalı bir babadan dünyaya gelmiştir.2002 yılında Best Model of Turkey ve ardından da Best Model of the World seçilmesiyle adını duyurmuştur. Fakat popülerliğini 2005'te başlayan oyunculuk kariyeriyle sağlamıştır. İlk olarak Gümüş adlı dizide canlandırdığı Mehmet karakteriyle adından söz ettiren Tatlıtuğ, ardından Menekşe ile Halil adlı dizide Halil karakterini canlandırmıştır. Asıl çıkışını ise Halid Ziya Uşaklıgil'in aynı adlı romanından uyarlanan Aşk-ı Memnu ile yaptı. Behlül karakterini canlandırdığı dizide, başrolüBeren Saat ile paylaştı. 2010'da 4 bölümlük konuk oyuncu olarak Ezel dizisinde oynadı ve bu dizide Sekiz karakterini canlandırdı.2011-2013 yılları arasında ise Kuzey Güney adlı dizide Kuzey rolünü oynamıştır. Son olarak Kurt Seyit ve Şura dizisinde,Farah Zeynep Abdullah ile baş rolü paylaşmıştır.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir