Bayhan sahnede bayanlarla iken gelin Hanife adeta çıldırdı

Zuhal Topal'la nın gelin adayı Hanife, sevgilisi Bayhan'ı sahnede görünce bir de bayanların yoğun ilgisine şahit olunca adeta krize girdi.

Bayhan sahnede bayanlarla iken gelin Hanife adeta çıldırdı

Zuhal Topal'lanın adından en çok konuşulan gözde çifti BAyhan ve Hanife taraflarında kıskançlık krizlleri bu kere gündeme düştü. Reytinglei zorlamak adına bir kurgu olduğu iddia edilen hatta Bayhan'ın para alıyor dedirten iddialarına karşılık aşk tam gaz devam etmekte iken geçtiğimiz gün şarkıcı verdiği konserinde adeta ne yapacağını şaşırdı. Gelin adayı Hanife kıskanıktan adeta krize girdi. Taksim Meydanı'nda kurulan 10'uncu Sahaflar Festivali'nde sahne alan popstar'a gösterilen yoğun ilgi sevgilisini kıskançlık krizine soktu.

HANİFE ÇILDIRDI

2003 yılında düzenlenen Popstar yarışmasıyla dikkti çeken Bayhan Gürhan, son dönemde katıldığı izdivaç programıyla gündemde. Ünlü şarkıcı, son olarak Taksim Meydanı'na kurulan 10'uncu Sahaflar Festivali'nde sahne aldı.

Türk müziğinin sevilen pop şarkılarını seslendiren Popstar Bayhan'a coşkulu bir kalabalık eşlik etti. Şarkılara eşlik etmekle yetinmeyen izleyiciler, bir ara sahneye çıkıp Bayhan ile selfie çekildi.

Katıldığı izdivaç programında talip olduğu Hanife ile programdaki diğer gelin ve damat adayları da Bayhan'ı izlemek için yerini aldı. Bayhan'ın kadın hayranlarıyla yakınlığını gören Hanife'nin, moralinin bozulduğu gözlendi.

HAYRANLARIYLA FOTOĞRAF ÇEKTİRDİ

Festival kapsamında çeşitli etkinlik ve gösterilerin sergilendiği alternatif sahnede Türk müziğinin sevilen pop şarkılarını seslendiren Popstar Bayhan'a coşkulu bir kalabalık eşlik etti.

Kaynak: Diyarbakır Söz