Bedel 16. Bölüm'de (Son Bölüm) entrikalar bitmiyor -

14 Mayıs 2015 ATV'nin sevilen dizilerinden Bedel 16. son bölümü de yayınlandı. Bedel 16. Bölüm'de neler oldu diye merak edenler, kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için ayrıntılar haberimizde. İşte Bedel 16. Bölüm (son Bölüm) İzle diye arama yapanların cevabı burada. Bedel 16. son bölüm tek parça izle...

Bedel 16. Bölüm'de (Son Bölüm) entrikalar bitmiyor -

NAİF DURGUN

Bedel ATV'nin sevilen dizilerinden sadece bir tanesi. Hepinizin bildiği gibi Ali, Vedat ve Begüm üçgeninde dönen entrikalar anlatılıyor. Aşk, ihtiras, hırs, intikam ne ararsanız buluyorsunuz Bedel dizisinde. İşte o Bedel dizisinin 16. Bölümü dün akşam ekranlarımıza konuk oldu. Bedel 16. son Bölüm izlemek isteyenler aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabilir.

BEDEL 14 MAYIS SON BÖLÜM'DE NELER OLDU

14 Mayıs 2015'te Bedel, ekranlara gelen bölümde yine hayranlarını ekran başına kilitlemeyi başardı. Birbirlerine "kardeş" olmak yerine "düşman" olan iki adamın yani Ali ve Vedat'ın bir kadının Begümün aşkı için yaptıkları ölümüne mücadele, geçmişin karanlık sırlarının ortaya çıkmasına da neden oluyor. Ali Annesinin yakında olup kendisini gizlemesini kabullenemez, Annesi ise Ali'ye kendini affettirmenin peşindedir. İşte Bedel 14 Mayıs 16. Son Bölüm tek parça İzlemek isteyenler, link aşağıda.

BEDEL 16. BÖLÜM TEK PARÇA İZLE 

Kaynak: Diyarbakır Söz