Bekarların baş belası Seda Sayan'ın Evleneceksen Gel programında sürpriz olay, Seda Sayan hangi kanala geri vites yaptı?

Star TV ekranlarının fenomen evlilik programı Evleneceksen Gel’inin güzel sanatçı sunucusu Seda Sayan ve yakışıklı sunucu Uğur Arslan’ın sunduğu evlilik programıyla ilgili bomba bir iddia gündeme bomba gibi düştü.

Bekarların baş belası Seda Sayan'ın Evleneceksen Gel programında sürpriz olay, Seda Sayan hangi kanala geri vites yaptı?

Star TV ekranlarının fenomen evlilik programı Evleneceksen Gel’inin güzel sanatçı sunucusu Seda Sayan ve yakışıklı sunucu Uğur Arslan’ın sunduğu evlilik programıyla ilgili bomba bir iddia gündeme bomba gibi düştü.

Show TV ekranlarında ekran macerasına başlayan, güzeller güzeli sunucu Seda Sayan ve karizmatik sanatçı Uğur Arslan’ın üstlendiği evlilik programı bilindiği üzere Star TV’ye transfer olmuştu ancak sevilen programdan yeni bir haber var. Programın Star TV’den de ayrılma kararı aldığı öğrenilen ve yeniden ilk yuvası Show TV’ye döneceğini ise Milliyet yazarı Sina Koloğlu açıkladı. Evleneceksen Gel yeniden Show TV ekranlarında olacak.

Okan Bayülgen'e "Her hafta bana çatmak işine geliyor sanırım. Cesur ol doğruları anlat. Ayrıca çok gözün kalmasın ben gidince o yaptırdığım odaları paşa paşa sen kullanırsın, zira giderken hiç bir kanaldan benim için yapılan özel kulisleri götürmedim" diyerek seslendi.

İzdivaç programıyla ekranlarda boy gösteren Seda Sayan'ın konuyu Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na bağlaması ise şaşırttı. Seda Sayan; "Cumhurbaşkanımızın o çok sözü edilen Ak Sarayı, makamını devir ettikten sonra bir başkasına bırakacağı gibi, ben de yaptırdığım tüm kulisleri benden sonrakilere bırakıp bir diğer kulisi inşa ettirmeye başlıyorum" dedi.

Star Tv ekranlarının hem reyting rekorları hemde sevilen programlarından birisi olan evleneceksen gel de çok önemli gelişmeler yaşanıldı işte o çok önemli çok önemli gelişmeler yaşanıldı. Evleneceksen Gel sunucusu Seda Sayan'a sevgilisi talip oldu. Yılbaşı günü sevgilisinden sürprizlerle bir gün yaşayan Evleneceksen Gel sunucusu Seda Sayan ne yapacağını bilemedi.

Uğur Arslan ve Seda Sayan'ın birlikte sundukları Evleneceksen Gel programında bugün ilginç bir olay yaşandı. Seda Sayan programa evlenmek için gelen adayların oturduğu koltuğa oturdu sevgilisi Erkan Çelik de aday olarak geldi. Evleneceksen Gel programı sunucu Seda Sayan'na sevgilisi Erkan Çelik canlı yayında sürpriz yaptı. Bugün doğum günü olan sanatçıya önce pasta getirildi, ardından elinde çiçekle Erkan Çelik stüdyoya girdi. Programda adayların oturduğu koltuğa oturan çift birbirine aday olmuş gibi sohbet etti. Birlikte şarkı da söyleyen çift ilk kez canlı yayında görüldü. Öte yandan Seda Sayan'ın annesi de canlı yayına bağlandı. Sayan'ın annesi doğum gününü kutlarken, Erkan Çelik, telefonda Seda Sayan'ın annesinden kızını istedi. ‘BİZ ARKADAŞIZ’ DEMİŞTİ Seda Sayan, İstanbul Gayrettepe’deki Astoria Alışveriş Merkezi’nde 4 gün önce bir gençle görülmüş ve habercilere “Arkadaşız, yanlış bir şeyler yazmayın” demişti. O gencin Gaziantepli tezgahtar Erkan Çelik (27) olduğu ortaya çıktı. Erkan’ın ikinci çocuğuna 7 aylık hamile olan 5 yıllık eşi Emine Çelik (26) Posta Gazetesine şunları söyledi: “Erkan 1 Aralık’ta ‘Asker arkadaşım ile buluşacağım’ diyerek evden çıktı ve bir daha dönmedi. Evliliğimizde sorun olmamasına karşın 22 Aralık’ta da boşanma davası açtı.

 “Ne oldu bize?” diye düşünürken Posta’da Seda Sayan ile Erkan’ın fotoğrafını görünce şok geçirdim! Erkan ile Seda Sayan’ın 2 ay önce twitter’da tanıştıklarını biliyordum. Ama bunun olacağı hiç aklıma gelmemişti. Biz ayda 800 TL ile geçinmeye çalışan bir aileyiz. İstanbul’daki tanıdıkları söyledi; Erkan dişlerini porselen yaptırmış. Şık giyiniyormuş. 30 bin TL’lik arabaya biniyormuş. Erkan’ın cebi de değişmiş. Ulaşılmıyor. 5 yaşındaki oğlum İsa ve karnımdaki bebekle ortada kaldım.” “Erkan kız kardeşime ‘Seda sesimi çok beğendi, beni uçakla İstanbul’a getirtti. Bana kaset yapacak. Söyleyin Emine’ye beni boşasın’ demiş. Erkan’ın sesi yoktur ki! Bir de ‘Seda Sayan’a söz yazıyorum’ demiş. Hayatında bir kere bana şiir yazmıştı hepsi o! Galiba ortada ilişki var. Seda Sayan’ın benden haberi olmayabilir.” Kayınpeder Mustafa Yağcı ise “Erkan, Seda Sayan ile internetten sürekli yazıştıklarını söylüyordu. ‘Hee hee’ dedik. Şaka derken kaka oldu’ diye konuştu.

6 Yıllık eşi Erkan Çelik’e ulaşamadığını söyleyen Emine Çelik “Ailesi bile Erkan’ın üzerine varma. İstanbul’da gezer tozar, yanına gelir. Sen otur, çocuğunu doğur” diyor. Tabi ailesi yağlı bir kapı bulmuş, susuyorlar . Komşular “Gazetede gördük, kocan Seda’ya kaçmış” diyor. Ailem “Derhal boşanacaksın” diye baskı yapıyor. Ama boşanmayacağım. Psikolojim alt üst. Ekranda hayranlıkla izlediğim Seda Ablaya sesleniyorum: Kocamı gönder Seda abla!.. Erkan’dan şöhretli bir şarkıcı olamaz. Çünkü sesi çok kötü. Evde sürekli şarkı yarışmalarını izler. “Günün birinde ben de böyle olacağım. AHH İstanbul’a bir kapak atsam” derdi.” Diye konuştu. İşte Erkan Çelik’in yaptığı özel açıklama: Seda Sayan’ın twiter arkadaşı Erkan Çelik’in eşi Emine Çelik’e açtığı boşanma davası, genç kadının “Seda Sayan ile aşk yaşıyor” iddiasını gündeme taşıdı.

Bugün bazı gazetelerde hakkımda çıkan haberlerin yayınlanmasında emeği geçen herkesi esefle kınıyorum. Ucuz bir tiraj kaygısına manevi değerlerim ve şahsiyetim kurban edilmiştir. Bir telefonun tuşları kadar yakın olmama rağmen beni aramayarak ya da menajerim Stelyo Pipise veya iletişim danışmanım Özgür Arasa ulaşmayarak tek taraflı bir yayınlarla sergilenen bu tavır içinde barındırdığı kötü niyeti zaten bana bile gerek kalmadan kendiliğinden kamuoyuna sunmuş durumdadır. İçine çekilmeye çalışıldığım bu çirkin polemiğe prim verecek değilim. Beni bugünlere taşıyan Türk halkının sahip olduğum değer yargılarından şüphesi olmayacağına olan inancımla, gazetecilik mesleğinin ilke ve değerlerini hiçe sayarak aleyhimdeki çirkin bir iftiraya alet olmayı seçen bu zihniyetle savaşımı yargısal platforma taşımakta tereddüt etmeyeceğim. Benim vicdanım rahat. Ancak iftiralarla beslenen ruhların sonsuz bir huzursuzluğa mahkum olduğunun bilincinde olarak her zaman söylediğim bir sözle bitirmek istiyorum açıklamamı: Saygılarımla Seda

Bir Döneme damgasını vuran bir çok dizi ve filmde rol alan son olarak izdivaç proğramı yapan seda sayan aşkına mesaj yazdı neler döktürmüş öyle detirecek cinsten.Ekranların sevilen yüzlerinden birisi olan kadırgalı lakaplı seda sayan son zamanlarda birlikte olduğu sevgilisinin doğum gününü sosyal medya üzerinden kutladı.Uğur Aslan ile beraber sunduğu Evleneceksen Gel programıyla ekranda olan ünlü şarkıcı Seda Sayan, sevgilisi Erkan Çelik'in doğum gününü Instagram hesabından kutladı.Güzel şarkıcı Seda sayan sevgilisinin doğum gününde Doğum günün kutlu olsun ömrüme hoş geldin' notunu yazarak güzel iltifatlarda bulundu.

Geçtiğimiz günlerde Erkan Çelik'le imam nikâhı kıydığı iddia edilen Seda Sayan, sevgilisinin doğum gününü kutladı."Ömrüme hoşgeldin"

Erkan Çelik'le birlikte çekildiği kareyi sosyal medyadan paylaşan Sayan, fotoğrafın altına; 'Doğum günün kutlu olsun ömrüme hoş geldin' notunu yazdı.

kranların sımsıcak programı Evleneceksen Gel sevenlerine Star’da merhaba diyor.

5 ayda 11 çifti evlendiren Seda Sayan ve Uğur Arslan mutluluğun mimarı olmaya Star'da devam edecek.Samimi anların, unutulmayan dakikaların, duygu dolu hikayelerin paylaşıldığı bu programda her şey gerçek, herkes hayatın içinden!"Evleneceksen Gel" gündeme damgasını vuran olayları, içimizden adayları ile hafta içi her gün Star'da.

Evleneceksen Gel izle son bölüm yine olaylara sahne oldu. İzdivaç programında Uğur Arslan'ın; gelin adayının, erkek adayın yanağından öpmesine kızdığı bölüme RTÜK'ten ceza geldi. Gerekçe: Kadınlık onuru zedelendi. Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), Star'da yayınlanan 'Evleneceksen Gel' programına, "Yayın hizmetleri toplumsal cinsiyet eşitliğine ters düşen eden programlar içeremez" ilkesine aykırı yayın yapmaktan ceza kesti.

Kanal, reklam gelirinin yüzde 1 ile 3'ü arasında ceza ödeyecek. Programda adayın taliplisini reklam arasında yanağında öptüğü belirtilmiş ve bu görüntüler daha sonra ekrana getirilmişti.

Programı Seda Sayan ile sunan Uğur Arslan, damat adayını öpen genç kızı "Seni annen-baban bize emanet etti. Burada böyle hareketler yasak" diye uyarmıştı.

Raporda şu ifadelere yer verildi: "Edebe ve ahlaka aykırı bir husus olmamasına rağmen, Ö.'nün kendisine gösterilen ilginin niyetini ayırt etmekte zorlanan, duygusal istismara açık bir genç kız olma özelliği dikkate alındığında, yayının üzerinde yaratacağı mahalle baskısı gözardı edip ekrana taşınması, yayıncı sorumluluğundan uzak bir tutumdur."

Fox tv de hafta içi hergün yayınlanan İzdivaç proğram Zuhal Topallada yaşanan sahte nikah memuru skandalı gün yüzüne çıktı.Damat adayının gelin adayı beklerken masada oturan nikah memurunun aslında kurumda çalışan şoför olduğu ortaya çıktı.Ünlü sunucunun ciddi tavırları ve konuşması nedeniyle kimse tarafından fark edilmedi.

Fox TV ekranlarında 20 Ekim 2015 tarihinde yayınlanan Zuhal Topal'da adlı izdivaç programına sahte nikah memuru damgasını vurdu. Zuhal Topal'ın ulaştırmasında görev alan şoför Halis Bozkurt, nikah memuru olarak yayına çıkartıldı. Nikah memuru olarak oturtulan Bozkurt'un aslında program da çalışan şoför olduğu tüm yayın boyunca belirtilmedi.

Aday olan Adnan Bey, sözde nikah memuru ile beraber nikah masasında evleneceği kişiyi gözyaşlarıyla bekledi. Herkes gerçek nikah beklerken, her şey sadece bir kurgudan ibaretti. Program boyunca sözde nikah memurunun hep uzak açılardan görüntülenmesi nikahın sahteliğini akıllara getirdi.Sunucunun büyük bir ciddiyetle bu yalana ortak olması ve "burada gerçekten de nikahı bekledi, o kadar hazırlık yapıldı" demesi durumun vehametini artırdı.

Son yılların en çok izlenen proğramları içinde yer alan izdivaç proğramında yaşanan hata fiyasko ile sonuçlandı Sunucu Zuhal topal vahim hatayı özür dileyerek geçiştirdi.fox tv de hafta içi hergün yayınlanan izdivaç proğramında hatalar silsilesi zuhal topalı utandırdı.Ekranların fenomen izdivaç programlarından biri olan ve FOX TV'de yayınlanan evlilik programında beklenmedik bir hata oldu. Kadın katılımcının "30 yıldır görmediği yakınları" diye stüdyoya Almanya'dan getirilen iki kadın, stüdyodaki konuğu tanımadığı ortaya çıktı. Bunu gören izleyiciler ve Zuhal Topal ne yapacağını bilemedi.

Seda Sayan Kimdir?

Seda Sayan, 30 Aralık 1961'de İstanbul'da doğdu. Gerçek adı Aysel Gürsaçer olan sanatçı, müzik dünyasındaki çıkışını 1980li yıllarda yaptı. "Ah Geceler", "Bebeğim", "Ben Sana Demedim mi", "Sensizliğe Yanarım" ve "Var mısın" gibi parçalarla çıkış yaptı. Uzun bir süredir televizyonların sabah kuşağında kadın programı yapmakta olan sanatçı birçok dizide oyuncu olarak yer aldı. Tamer Karadağlı ile birlikte rol aldığı "Fedai" isimli dizinin başarısızlığının ardından müzik çalışmalarına devam etti. Bir dönem televizyonda yayınlanan bir yarışma programında İbrahim Tatlıses ve Muazzez Abacı ile jüri üyeliği yapmıştır.

1987 yılında Rıdvan Kılıç ile evlenen sanatçının bu evliliği 6 ay sürdü. 1990 yılında Sinan Engin ile olan evliliğinden tek oğlu Oğulcan Engin'e sahip olan Seda Sayan, 6 yıl süren bu evliliğin bitmesinden sonra 1998 yılında Soner Yapcacık ile evlendi. Bu evliliği de son bulduktan sonra içinde Mahsun Kırmızıgül'ün de bulunduğu birçok kişi ile ilişkisi olan sanatçının gündemde en uzun kalan ilişkisi Nihat Doğan ile oldu. Nihat Doğan ile nişanını bozduktan kısa bir süre sonra 1 Şubat 2008'de kendinden 23 yaş küçük olan şarkıcı Onur Şan ile evlendi. Sanatçının nikahını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş kıydı.

Sanatçının kendi ağızından hayat hikayesi :

"Eyüp'te, 11 ailenin oturduğu, avlusu, tuvaleti ortak gecekondulardan birinde doğup büyüdüm ben. İlkokula giderken, önlük ve çanta parasını çok zor denkleştirmişti babam. Çünkü tembeldi, alkol düşkünüydü. İçer içer olay çıkarır, anneme saldırır, bizi döverdi. Yaşadığımız müthiş bir yoksulluktu. Bazı geceler yiyecek ekmek bulamazdık. Annemin, 'Bakkala ekmek gelmemiş, uyuyun ekmek gelince ben sizi uyandırırım' diyerek bizi kandırıp aç yatırdığı çok olurdu. Ama babamın içki parası her zaman bulunurdu. Öyle kavgacıydı ki, evdekileri dövdüğü yetmez gibi, kirasını ödemediği evsahipleri para konusunda ısrar edince onları da döverdi. Hayatta en çok başkalarının aile fotoğraflarına, siyah beyaz resimlerin olduğu albümlerine özenirim. İçimde hep uktedir. Çünkü, ekmek alacak paramız yokken, fotoğraf çektiremezdik"

"Bakın, yaşanan bir olay, acısı hala yüreğimde olan bir dram var şimdi. Küçük kardeşim Sedat, ağbisi Şahin'i vurdu. Çünkü, Şahin tam bir psikopattı. Uyuşturucu kullanmak onda, kavgacılık, geçimsizlik onda, ne ararsanız var. Ve Şahin'i yaratan, onu bu hale getiren, gerçek suçlu babamdır. Şahin'i psikopat yapan babamdır. Şahin'in bu hale gelmesi hep babamın yüzündendir. Onu döve döve isyankar yaptı. Sedat küçüktü, yırtardı dayaktan. Bana dokununca artistlik yapar, yandım Allah deyince, uzatmazdı. Ama en çok dayağı ablam Nursel'le Şahin yerdi. Bu ibret olsun herkese. Alkolik ve dayakçı babalar çocuklarını düşünmeli. Şahin'in şimdi kanı değişti, tedavisi yapıldı, pırıl pırıl oldu. İnşallah artık uyuşturucu kullanmaz. Allah uyuşturucu satıcılarının belasını versin. Kendi başıma gelen bu felaketi, deprem bölgesine giderek unuttum. Yoksa müthiş bir bunalım içindeydim."

"Daha çok küçüğüm. Eyüp'teki evin avlusunda oynarken 'Maymuncu geldi' dediler. Adamın biri maymuna elbise giydirmiş, sokak aralarında dolaştırıyormuş. Ben maymunu göreceğim diye yıldırım hızıyla koşunca, komşu kadınlardan birinin çamaşır yıkamak için bahçede kaynattığı kazana çarptım. Tabii kazan da üzerime döküldü. Resmen canlı canlı haşlandım. Doktor, anneme 'Hazırlı olun, her an ölebilir' bile demiş. Kocakarı ilaçlarıyla iyileştim. Öldürmeyen Allah öldürmüyor işte. Ama o yanıklardan çektiğim ıstırabı asla unutamam."

"İlkokul öğretmenim Muazzez Karipçin'di. İnşallah yaşıyordur, kulakları çınlasın. Bazen 'Hadi Aysel bir şarkı söyle bakalım' derdi. Bir gün annemi çağırarak müziğe aşırı ilgim olduğunu söyledi. Konservatuvar konusu o zaman gündeme gelmişti ama nerde! Yiyecek ekmek bulamadığımız gün olurdu. Hiç unutmam öğretmenim de, elimden tutup İstanbul Radyosu'ndaki Ses Yarışması'na götürmüştü beni. Ne yazık ki başarılı olamamıştım. Günlerce ağladım, ağlamaktan gözlerimin aklarına kan oturdu. Ama müziğe öylesine sevdalıdır ki Aysel... Bu uğurda her şeyi göze alarak evden bile kaçar. Henüz 15 yaşındaydım. Babamın evde herkesi kırıp döktüğü bir gün Kadırga'daki evden kaçtım. Hiç unutmuyorum, geceyi Fındıkzade'de bir apartman boşluğunda geçirdim. Sokakta yattım açıkçası. Yanımda Ümit adlı bir kız arkadaşım daha vardı. Ertesi gün de Şişli'deki aile dostumuz Şükran ablamın yanına gittim. Polise başvurmuş ailem. Sonra karakola gidip teslim oldum. Bu olay hayatımdaki en büyük risktir. Başıma her şey gelebilirdi çünkü. Bu yüzden kimsecikler evinden kaçmasın, sakın ola bana özenmesinler, benim kadar şanslı olmayabilirler. Kaçış nedenim babamdı. Şarkı söylememe de karşı çıkmıştı."

"Tavernada çalışırken, birisi Turgut Akyüz'e tavsiye etmiş beni. Rahmetli Turgut beni dinleyip beğenince, o zamanın meşhur eğlence yerlerinden olan Stardust'ta üç bin lira yevmiyeyle işe başladım. Silahlı bir saldırı sonunda Turgut ölünce yıkıldım. Ardından sahildeki Kamacı'da çalıştım. Derken, Gülizar Gazinosu'na geçtim ve artık sınıf atlamıştım. Seda Sayın dediler, sonra Seda Sayan oldum. Filmlere başladım ve Fahrettin Aslan keşfetti beni. O ara Zeki Alasya- Metin Akpınar'ın yanında 'Elma Kabare' de çalıştım. Şov gereği Demirel'in, Özal'ın, İnönü'nün fallarına bakmıştım, şarkılar söylemiştim."

"Eyüp'te, Kadırga'da bazen para bulunca sinemaya kaçardık. Ve ben Türk filmlerine bayılırdım. Ordaki aşklara, kızların bir anda şöhreti, parayı bulmasına mest olurdum. Ve mahallede bir marangoz kalfasına aşıktım. İlk aşkımdı o. Ama çocuğun haberi yoktu. Dikkatini çekmek için neler yapmazdım ki! Kafama çoraplar geçirip yatar, sabah ruj sürerdim. Nafile! İlk aşkta hüsran yaşadım."

Şarkıcılığa düğün salonlarında başladı. Sonra uvertür olarak küçük gazinolara geçti. Stardust kulübünde assolist oldu. Sonra da Gülizar'da assolistlik yaptı. Gazinocu Fahrettin Aslan tarafından, Harika Avcı'yla birlikte bir süre ders aldırılıp dönemin en büyük gazinosu Maksim'e assolist olarak çıkarıldı.

Seda Sayan, 1978 yılının Ağustos ayında sahneye çıkabilmek için mahkeme kararıyla yaşını büyüterek doğum tarihini 4 Ocak 1959 olarak değiştirdi.

Reklam filmlerinde de oynayan Seda Sayan, Pepsi’nin ardından Desa reklamlarıyla ekranda sıkça göründü.

Evlilikleri :

1. Evliliği :1987 mayıs ayında Sarıyerli futbolcu Rıdvan Kılıç ile evlendi. 6 ay sonra yine 1987 aralık ayında boşandı.

2. Evliliği :1990 yılında Beşiktaşlı Sinan Engin ile evlendi. 1995 yılında boşandı. Oğulcan Engin adında bir oğlu vardır.

3. Evliliği :25 Ağustos 1998 tarihinde Soner Yapcacık ile evlendi. 1999 Ocak ayında boşandı.

4. Evliliği : 2000 Nisan ayında Tuncay Kıratlı ile evlendi. 2001 Ocak ayında boşandı.

5. Evliliği :2004 yılında Gökhan Şükür ile evlendi. 2005 yılında boşandı.

6. Evliliği : 1 Şubat 2008 tarihinde Onur Şan ile evlendi. 2010 şubat ayında boşandı.

Albümleri :

1985 - Anılarım

1987 - Seda Sayan'la Başbaşa

1989 - Seviyor musun?

1990 - 80'li Yıllar (Nejat Alp ile birlikte)

1990 - Ya Benim Olursun

1991 - Git Demesi Kolay

1992 - İşte ... Seda Sayan

1993 - Yeter ki İste

1994 - Vız Gelir Her Şey

1996 - Ah Geceler

1997 - Sensizliğe Yanarım

1999 - Ben Sana Demedim mi?

2001 - Var Mısın?

2004 - Sıkı Sıkı

2005 - Bebeğim

2007 - Gecelerce Ağlarsın Unutma

2009 - Aşkla

2012 - Seda Sayan 2012

2014 - Hatıran Yeter

Filmleri :

1983 - Yorgun

1986 - Saide

1986 - Kanlı Su

1993 - Üç İstanbul

1993 - Geceler

1997 - Sırtımdan Vuruldum

1999 - Evimiz Olacak mı?

2002 - Reyting Hamdi

2002 - Hastayım Doktor

2004 - Yabancı Damat

2005 - Hababam Sınıfı 3,5

2007 - Fedai

2008 - Akasya Durağı

2012 - İkizler Firarda

Televizyon Programları :

1992-1993 - Seda - Osman Show, Kanal 6

31 aralık 1994 - Yılbaşı Özel, ATV

1995 - Yetiş Bacım, TGRT

2000 - Mahalleler Yarışıyor, TGRT

2002-2006 - Sabah Sabah Seda Sayan, Kanal D

2004 - Seda Sayan ile Şans Kapısı, Kanal D

2006-2009 - Sabahların Sultanı Seda Sayan, Kanal D

7 eylül 2009 - Susma, Kanal D

5 ekim 2009 - Yalnız Değilsiniz, Kanal D

3 mayıs 2010 - 24 haziran 2011 - Sabahın Sedası, Show TV

15 ağustos 2011 - 28 ekim 2011 - Sultan-ı Beyaz, Beyaz TV

31 ekim 2011 - Beyazın Sultanı, Beyaz TV

1 ekim 2012 - 5 Temmuz 2013 Seda Sultan, Tv8

30 Aralık 201 - Kaynana Gelin Seda'ya Gelin, Kanal D

1 Eylül 2014 - Seda Sayan Show, Show TV

Uğur Arslan Kimdir?

Uğur Arslan, 3 Ağustos 1972 tarihinde İstanbul’da Karagümrük'de dünyaya geldi. Bir kız kardeşi vardır. Babası işçi, annesi ev hanımıdır. İlkokuldan itibaren tiyatro ve sahneyle tanıştı. İlköğrenimini İstanbul Karagümrük “Muallim Naci” İlköğretim Okulu'nda yaptı. Lise eğitimini Orta Doğu Koleji'nde tamamladı. İstanbul Üniversitesi Sakarya Kampüsü Makine Meslek Yüksek Okulu'ndan mezun oldu.

Üniversiteden sonra işe girdiği fabrikadan kısa sürede 2 ayda ayrılarak lise yıllarındaki sunuculuk ve spikerlik idealini gerçekleştirmek için Ak Radyo'da program sunuculuğu yapmaya başladı. Bir yıl sonrada Kanal 7 televizyonunda sunuculuk ve sonrasında program yapımcılığına başladı. Bir yıl sunuculuk, spikerlik eğitimini aldıktan sonra Amerika'da New York Film Akademisi'nde yönetmenlik eğitimi gördü. 1999 yılında Askerliğini İzmir Narlıdere'de yaptı. Uğur Arslan daha çok yazdığı ve seslendirdiği şiirleriyle tanındı. Kanal 7'de yayınlanan, sosyal yardım içerikli Deniz Feneri adlı TV programını sunmaya başladı. Eski sinema oyuncusu İbrahim Uğurlu ile birlikte sunduğu program kısa sürede büyük ilgi görünce 1998 yılında aynı isimde "Deniz Feneri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği"ni kurarak Yönetim Kurulu Başkanlı'ğını yaptı. 2002 yılında başkanlığı devrederek onursal başkan olarak devam etti. Deniz Feneri davasından ifadesi alındı ve serbest bırakıldı.

TGRT'de Yol Hikâyeleri isimli programı sundu.

2006 yılında Uğur Arslan’ın çok sevilen şiirinden yola çıkılarak Osman Yağmurdereli’in yapımcılığında senaryolaştırıldıktan sonra Hilal Saral yönetmenliğinde çekilen “Karagümrük Yanıyor” adlı dizi filmde oyuncular; Uğur Arslan, Sinem Öztufan, Özlem Yılmaz, Mesut Akusta, Kamil Sönmez gibi oyuncular olmuştur.

2008 yılından 2013 yılına kadar FOX kanalının evlendirme programı “Su Gibi” adlı programını Songül Karlı ile birlikte sundu. “Karagümrük Yanıyor” adında Tv. Dizisi yaptı. 2013 yılında FOX kanalında Mucize Hayatlar isimli programı sundu.

Lise yıllarından itibaren yazdığı şiirlerini, ilki 2000 yılında olmak üzere 3 şiir kitabında topladı.

Amerika’da aldığı eğitim ve televizyonlardaki tecrübesiyle “Uğur Müzik, Film ve Yayıncılık” firmasını 2002 yılında kurdu.

8 Haziran 2012 tarihinde Star TV'de yayınlanmaya başlayan Sunuculuğunu Murat Başoğlu'nun üstlendiği ve jürileri Erol Evgin, Hande Ataizi ve Seyfi Dursunoğlu olan “Benzemez Kimse Sana” adlı programda; Ümit Erdim, Bay J, Cem Kılıç, Asena Onur Çakmak, Kendi, Ömür Gedik, Pelin Öztekin ile beraber yarıştı.

2014 yılının Mart ayında Kanal 7'de “Uğur Arslan'la Umut Var” isimli programı sunmaya başladı.

Uğur Arslan, 2002 yılında Seçil Aslan ile evlendi. Bir oğlu, bir kızı vardır.

Kitapları

1999 - Deniz Feneri Gerçek Hayattan Kesitler

2009 - Vefa ---

2013 - Aşkın Kanununu Yazsam Yeniden

Filmleri ve Dizileri

2013 - Mucize Hayatlar (Sunucu)(Tv Programı)

2011 - Sen Değilim (Şahin)(Kısa Film)

2010 - Yasemince (Kendisi)(TV Dizisi)

2006 - Karagümrük Yanıyor (Ramazan)(TV Dizisi)

Kaynak: Diyarbakır Söz