Beni Affet Son 860. Bölüm (Demir'in yeni planı ne) -

Türkiye’nin en çok izlenen pembe dizisi Beni Affet 860. Son bölümü ile 1 Aralık Salı günü izleyicisiyle buluştu. Hafta içi her gün yayınlanan ve özellikle ev hanımlarının beş çayıyla birlikte ekranlara kilitlendiği Beni Affet 860. Bölümde demir yeni bir plan peşindeydi. Bahar’a deliler gibi aşık olan Demir’in yeni planı neydi? Beni Affet 860. Son bölümünde neler oldu ve Beni Affet 860. Bölüm (son bölüm) izlemek için haberimizdeki ayrıntılara bakabilirsiniz.

Beni Affet Son 860. Bölüm (Demir'in yeni planı ne) -

Ekranların en çok izlenen uzun soluklu pembe dizisi Beni Affet son bölüm (860. Bölüm) videosu yayında ve izleyebilirsiniz. 1 Aralık Beni Affet son bölümünde neler yaşandı?

BENİ AFFET SON 860. BÖLÜM ÖZETİ                            

Beni Affet son bölümünde; Kemal’in Yusuf’u zorla elinden almasına bir türlü anlam veremeyen Bahar, Demir’in tanıdığı avukat yardımıyla kanuni yola başvurur. Demir ise Bahar’ı elde etme planının bir parçası olarak, İnci’den Kemal’e boşanma davası açmasını ister. Nezarethaneden çıkan Cüneyt, tükenmiş bir haldedir. Feride’nin ölümünün ardından, suçlu olarak kendilerine ulaşılabileceğinden korkan Hasret, Doktor Ahmet’in yardımıyla Cüneyt’i elde etmek için akla gelmeyecek planlar kurmaktadır. Babasının ani ziyareti, Reyhan’ın tüm keyfini kaçırır.

BENİ AFFET 860. SON BÖLÜM İZLE

BENİ AFFET 859. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANMIŞTI?

Beni Affet 859. Bölüm’de; Bahar’a aşık olan ve onunla evlenmek için elinden geleni yapan Demir, İnci ile işbirliğine girerek bir plan yaptı ve adım adım harekete geçirdi. Bahar’ın oğlu Yusuf’un tahlil sonuçlarını değiştirip, hastalığını da ilerlemiş gibi gösteren Demir bunu planın ilk aşaması olarak gerçekleştirdi. Aralarındaki meseleye Yusuf’u da alet ettiğini söyleyen Bahar Kemal’e öfke kustu adeta. Feride’nin katilinin Nalan olduğunu düşünen bunalımdaki Cüneyt ise hastanede Nalan’ın boğazına yapıştı. Osman Kozan da gözünü intikam hırsı bürüyen Cüneyt’i yanlış bir şey yapmasından vazgeçirebildi mi? Annesiz kalan Güneş’i yanında büyütmek isteyen Zühre ve Yıldız’ın planları istedikleri gibi yürümedi. Beni Affet 859. Son bölümünü aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

Kaynak: Diyarbakır Söz