Görüş Bildir

Beni Affet 878. Son Bölüm (Cüneyt ve hasret evleniyor mu?) -

Star TV’nin gündüz kuşağı yayınladığı ve çok fazla izlenme oranına sahip olan dizisi Beni Affet dolu dizgin sürüyor. Beni Affet 878. Bölümü ile izleyicisi karşısına 25 Aralık Cuma akşam üstü çıktı. Beni Affet 878. Son bölümü izleyemeyenler için derledik. İşte Beni Affet 25 Aralık 878. Bölüm izleme fırsatı ve Beni Affet 878. Bölüm’de neler oldu sorusunun cevabı. Beni Affet 878. son bölümünde Aziz çok kötü bir sürprizle karşılaştı.

Beni Affet 878. Son Bölüm (Cüneyt ve hasret evleniyor mu?) -

Beni Affet 878. Son bölüm yayında ve izleyebilirsiniz. Google’da “Beni Affet 878. Son bölüm izle” diye arama yapanların cevabı da haberimizde. İşte Beni Affet son bölümde neler oldu yanıtı.

BENİ AFFET 878. BÖLÜM’DE NELER OLDU?

Beni Affet (878. Bölüm) son bölümde; Oğullarına moral vermek isteyen Bahar ve Kemal, Yusuf için hastanede sürpriz bir doğum günü partisi düzenlerler. Bahar’ın yalanlarını anlayan Demir, Kemal’in Yusuf’un hastalığı nedeniyle İnci ile evlendiği gerçeğini öğrenebilecek midir? Umut ile Mahir arasında yaşanan gerginlik nereye varacaktır?

Cüneyt, sonunda istemeden Hasret’le evlenmek zorunda kalır. Cüneyt’in Hasret’le evlenmeden önce yanlarına ulaşmaya çalışan Feride’yi hiç ummadığı bir sürpriz beklemektedir. Feride’nin öldüğü dönemde, Deniz’in Türkiye’ye geldiğini öğrenen Aziz ve Cüneyt, ona ait bir ipucu bulmakta kararlıdır.

BENİ AFFET 878. SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Beni Affet 877. Bölümünde neler olmuştu?             

Beni Affet 877. Bölümünde; Eşref’in vurularak ölmesinin ardından, oğlu Sedat’a bırakmış olduğu bir vasiyet ortaya çıkar. Kapatıldığı yerden kurtularak, sonunda kaçmayı başaran Feride, evlenmek üzere nikah dairesine gitmekte olan Cüneyt ve Hasret’e yetişmeye çalışmaktadır. Bahar’ı kaybetmekten korkan Demir, onun tavırlarından şüphelenerek, Kemal’in her şeyi anlatmış olabileceğinden endişe duyar. Umut’un eski bir arkadaşının Kader’e olan davranışlarından rahatsız olan Mahir, sevdiği kadını koruma konusunda sınır tanımaz.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi