Beni Affet son 804. Bölüm (Sabırsız bekleyiş) -

Pembe dizi Beni Affet 804. Bölümü ile izleyicisinin beğenisine çıktı. Beni Affet son 804. Bölümünde neler oldu, Kader Ablası Bahar’ın başına gelenleri öğrendi mi, Bahar’ı görmek için sabırsız bekleyiş içerisinde. Beni Affet 804. Son bölümü izleme fırsatı ve Beni Affet 804. Bölüm tek parça izle….

Beni Affet son 804. Bölüm (Sabırsız bekleyiş) -

Beni Affet 804. Son bölümü de yayınlandı. Beni Affet izleyicileri 804. Bölümde yine ekrana kilitlendi. Beni Affet 804. Bölüm özeti ve izleme şansı…

Bahar’ın durumunun iyi olduğu öğrenen Kemal, bu mutlu haberi Sevgi’ye verdi. Kızlarının yanına koşan Şahin ve Sevgi, Kemal’i Bahar’a yaklaşmaması konusunda sert bir şekilde uyardı. Cesur, Kemal’le hesaplaşırken,  Şahin’in ortaya çıkışıyla şoka uğradı. Kader ise bir an evvel ablası Bahar’ı görmek için sabırsız bekleyişteydi. Osman Kozan, şirkete el konulmasıyla ilgili meseleleri kendisinden saklayan Cüneyt ve Ferman’a tepkilidir. Aziz ve Cüneyt ise şirketlerini kaybetmelerine sebep olan sahte imzaların peşine düşerler. Nezarethanede olan Nalan, tuttuğu sözde avukat ile kendisine ait delillere sahip olan Seyhan’ın izini sürdü.

BENİ AFFET 14 EYLÜL 804. SON BÖLÜM İZLE

Kaynak: Diyarbakır Söz