Görüş Bildir

Bergüzar Korel turp gibi Maşallah!

Çeşme tatili sırasında zehirli balık trakonyaya basan Bergüzar Korel, sağlığına kavuştu. Hakime hanım Bergüzar Korel sapasağlam oldu! Bergüzar Korel turp gibi Maşallah!

Bergüzar Korel turp gibi Maşallah!

Mekanına gelenlerle yakından ilgilenen ünlü oyuncu, basın mensuplarının sorularını da yanıtladı.

"BALIĞIN SUÇU YOK"

Çeşme tatili sırasında zehirli balık trakonyaya basan ve bu nedenle hastanelik olan Korel, sorulara Karşılık “Çeşme’de yıllarını geçiren herkesin yaşadığı bir şey bu. Sonunda benim de başıma geldi. Aslında hayvanın bir suçu yok, kum balığı. Üstüne basınca doğal olarak dikenlerini batırıyor.

BALIK ÖLMEMİŞTİR İNŞALLAH

Sana dört dikenini birden batırması oldu. Garibim zaten ben üstüne bastıktan sonra ölmüştür. ‘Geçmiş olsun’ diyenlere ‘Ben iyiyim de balığı bilemiyorum’ dedim, güldük eğlendik” dedi.

SETLERE KAHVEYLE GİDECEĞİM

Başrol oynadığı “Karadayı” dizisi geçtiğimiz sezon sona eren Bergüzar Korel, yeni projeleriyle ilgili sorular üzerine de önümüzdeki yayın döneminde televizyondan uzak kalıp dinleneceğini söyledi: “Bu sene de setlere gideceğim ama monitör başında olacağım. Annemin, arkadaşlarımın setlerine dükkandan kahve taşıyacağım. Bu sene biraz dinlenmek istiyorum. Belki tiyatro ya da sinemada yer alabilirim.” Hakime hanım Bergüzar Korel sapasağlam oldu!

Kaynak: Vatan

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi