Beyaz Show 15 Mayıs Fragmanı - Konukları kim?

Kanal D’nin fenomen talk show programı Beyaz Show 15 Mayıs’ta muhteşem konuklarıyla yine bizlere eğlenceli bir gece yaşatmaya geliyor. Beyaz Show’un bu hafta konukları kim sorusunun cevabı da belli oldu. Beyaz Show 15 Mayıs Fragmanını da izleyebilirsiniz. Beyaz Show'da bu hafta konuk yağmuru var.

Beyaz Show 15 Mayıs Fragmanı -  Konukları kim?

EMRE ATEŞ

Beyazıt Öztürk’ün sunumuyla yıllardır evlerimize konuk olan Beyaz Show bu haftaki konuklarıyla yine esip gürleyecek. Geçtiğimiz hafta Oğuzhan Koç, Gülben Ergen, Ahmet Kural, Murat Cemcir, Seda Bakan'ı konuk eden Beyaz Show’un bu haftaki konukları kim? İşte ayrıntılar.

Beyaz Show yeni bölümünde konukları kim olacak? sorusu yanıt buldu. Yıllardan beri hiçbir şekilde üslubunu bozmadan devam eden ve en çok izlenen ödüle doyan talkshow programı Beyaz Show bu haftada her hafta olduğu gibi müthiş eğlenceli geçecek.

BEYAZ SHOW'DA BU AKŞAM KONUKLAR KİM?

Yine Kanal D'de yayımlanan Arka Sokaklar dizisinin efsane kadrosundan her role ayak uydurabilen Özgür Ozan, nam-ı diğer Engin Baş komiser İlker İnanoğlu, Arka Sokaklar dizisine yeni katılan güzellik abidesi Müge Boz; Türk Halk Müziğinin sevilen sesleri Sibel Pamuk, Necdet Kaya, Selçuk Balcı, Deniz Toprak, O Ses Türkiye yarışmasıyla hafızalarımıza kazınan Soysal&Cemal Dilmaç Kardeşler ve Ali Şahin; Dünya Kulüpler Şampiyonası’nda Dünya Şampiyonu olan Eczacıbaşı Vitra Kadın Voleybol Takımı'ndan iki şampiyon Neslihan Demir ve Gülden Kayalar Kuzubaşıoğlu Beyaz Show'un bu haftaki konukları. Gördüğünüz üzere Beyaz Show'a bu hafta konuk yağıyor.

Beyaz Show bu akşam 23.15'te Kanal D'de!

BEYAZ SHOW 15 MAYIS FRAGMANINI İZLE

Kaynak: Diyarbakır Söz