Beyaz Show 23 Ekim Cuma (bu hafta) konukları kim - Fragman

Kanal D’nin yayın günü değişmeyen, yılların eskitemediği ve Cuma gecelerinin en fenomen programı Beyaz Show yeni sezon başlıyor. Yakışıklı ve sempatik sunucu Beyazıt Öztürk’ün hazırlayıp sunduğu Beyaz Show 23 Ekim Cuma günü yeni sezona harika konuklarıyla, muhteşem sürprizleriyle Merhaba diyecek. Peki, Beyaz Show’un bu haftaki konukları kimler? İşte yanıtı…

Beyaz Show 23 Ekim Cuma (bu hafta) konukları kim - Fragman

Beyaz Show'un yeni sezon ilk Konuklarını öğrenince çok şaşıracaksınız. Düğünlerde dans müziği sponsoru adeta, şarkılarıyla, tavırlarıyla dikkatleri üzerine çeken ve O Ses Türkiye yarışmasından çıkan isim İrem Derici.

GÜNEŞİN KIZLARI EKİBİ Beyaz Show'DA

Güneşin Kızları dizisinin Uzaylı Maviş çocuğu Tolga Sarıtaş yine Güneşin Kızları dizisinin dikkatleri üzerine çeken her genç erkeğin hayalini süsleyen Selin’i güzel oyuncu Hande Erçel, yine Güneşin Kızları dizisinin Savaş’ı yakışıklı oyuncu Berk Atan, yine Güneşin Kızları dizisinin Nazlı’sı Burcu Özberk.

DAHA BİTMEDİ, İŞTE DİĞER İKİ Konuk

Kenan İmirzalıoğlu’nun evlilik hazırlıkları yaptığı ve Analar ve Anneler dizisiyle yeni sezonda izleyiciyle buluşacak olan Sinem Kobal ve Yaktın Beni filmindeki performansıyla göz dolduran yakışıklı Diyarbakırlı oyuncu Sarp Apak bu hafta Beyaz Show’un konuğu olacak.

Muhteşem Konuklarıyla, program içindeki sürprizleriyle ve kahkaha tufanıyla Beyaz Show Beyazıt Öztürk’ün sunumuyla 23 Ekim Cuma akşamı 23.15’te Kanal D’de!

VİDEOYU AÇAMAZSANIZ, BURAYA TIKLAYABİLİRSİNİZ

Kaynak: Diyarbakır Söz