Görüş Bildir

Beyaz Show bu haftaki konukları

Beyaz Show bu hafta 17 Nisan akşamı ekranlara gelecek bölümüyle yine evlerimize konuk olacak. Peki, Beyaz Show’un bu haftaki konukları kim? İşte Beyaz Show konukları haberimizde…. Beyaz Show'u 17 Nisan Cuma akşamı Kanal D'de İzleyebilirsiniz.

Beyaz Show bu haftaki konukları

EMRE ATEŞ

Beyaz Show’un bu haftaki konukları kim sorusu yanıt buldu. Türkiye’nin en çok izlenen talk show programı unvanını elinde bulunduran ve Beyazıt Öztürk’ün sunumuyla ekranlarımıza konuk olan Beyaz Show’un bu haftaki konukları da yine müthiş isimler.

İŞTE BEYAZ SHOW 17 NİSAN KONUKLARI

Beyaz Show’un bu hafta ekranlara gelecek bölümünde konukları tanıdık isimler.

Kısa sürede fenomen olan dizi Poyraz Karayel dizisinin başrol oyuncuları güzelliğiyle nur saçan, bakışı, duruşu ve oyunculuğuyla adeta kıskandıran Burçin Terzioğlu, yakışıklı ve beyefendiliğiyle kendine has bir tarz yaratan İlker Kaleli, Poyraz Karayel dizisinin ve Türkiye’nin minik yeteneği miniklerin usta oyuncusu Ataberk Mutlu, Türk Halk Müziğinin yaşayan efsanesi, sesi ve eşsiz yorumuyla Zara,  Yemek yapmayı sanata dönüştüren adam Arda Türkmen, İşte Benim Stilim Yarışmasının şampiyonu Türkiye’nin stili Emel Özkızıltaş, efsanevi canlı performansıyla Koray Candemir ve son olarak Sosyal medyada terliği ve kitap okumasıyla meşhur olan ve adeta ibret dersi veren Ali Uçar.

Beyaz Show 17 Nisan konuklarıyla yine kırıp geçireceğe benziyor. Beyaz Show 17 Nisan Cuma akşamı müthiş konuklarıyla saat 23:15’te Kanal D’de izleyebilirsiniz.

 

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi