Big Brother yeni bölüm Star TV Eleme heyecanı

Haftanın finali’nde; Alphan, Arsel, Onur ya da Sinan, ‘Big Brother Türkiye’ evine veda eden ilk isim olacak. İlk eleme heyecanının yaşanacağı ‘Big Brother Türkiye-Haftanın Finali’, Asuman Krause’nin sunumu ile bu akşam Star’da.

Big Brother yeni bölüm Star TV  Eleme heyecanı

Yapımcılığını Endemol Shine Türkiye’nin üstlendiği, hafta içi her gün gündüz ve gece kuşağında Star’da ekrana gelen ‘Big Brother Türkiye’de ilk eleme heyecanı yaşanacak.

‘Kapüşonlular Çetesi’ adlı bir grup kuran ve elemede gizli ittifak kurdukları için Big Brother tarafından cezalandırılan Alphan, Onur ve Sinan’ın dışında Arsel’in de aralarında bulunduğu dört kişiden biri Cumartesi akşamı ‘Big Brother Türkiye’ evine ve aynı zamanda 1 milyon liralık rekor ödüle de veda edecek.

ELEMELER HALK OYUYLA YAPILIYOR

Ev halkının, evde kalacak arkadaşlarını seçtiği, halkın da evde kalmasını istediği ismi oyladığı ‘Big Brother Türkiye’de izleyiciler, akıllı telefonlarına ya da tablet bilgisayarına indirdikleri  ‘Big Brother Türkiye’ uygulaması ile de, 24 saat ‘Big Brother’ evini izleyebiliyor ve oylamaya katılabiliyor.

Yarışmacılar;

Tuğra Özer, Çağla Çoban, Seda Gümüşçü, İdil Kaluç, Funda Güven, Gökçen Yurt, Gülşen Dinçer, Rezan Denizmen, Hüseyin Kantarcı, Oktay Yavuzarslan, Deniz Kırılmaz, Sinan Aydemir,Onur Aydemir, Arsel şentürk,Yasin Özegemen, Alphan Yuvalı

Kaynak: Diyarbakır Söz