Görüş Bildir

Neler oluyor sana neler oluyor Cem Yılmaz! Ali Baba ve 7 Cüceler'de büyük hüsran

Dünyaca ünlü komedyen Cem Yılmaz Ukrayna’nın başkneti Sofia’da çektiği Ali Baba ve 7 Cüceler filminde büyük hüsrana uğradı. Usta komedyen Cem Yılmaz şimdiye kadar yaptığı bütün filmlerin altında bir gişeyle yeni filminde devam ediyor. Bakın Cem Yılmaz'ın Ali Baba ve 7 Cüceler'deki gişesi ne kadar?

Neler oluyor sana neler oluyor Cem Yılmaz! Ali Baba ve 7 Cüceler'de büyük hüsran

Türk sinemasının önemli isimlerinden olan Cem Yılmaz için de Almanya harikulade bir pazardı. 'G.O.R.A' ile 'A.R.O.G' Almanya'da en çok izlenen filmler arasında yer alırken 'Hokkabaz', 'Yahşi Batı', 'CM101MMXI Fundamentals' ve 'Pek Yakında'nın gişesi beklentilerin altında kalmıştı. Yılmaz'ın yeni filmi 'Ali Baba ve 7 Cüceler' de istenilen düzeyde izlenmedi. Film 2 haftada sadece 25 bin kişi tarafından izlenirken, hasılat 181 bin dolar oldu.

G.O.R.A' ve 'A.R.O.G' ile gurbetçi kent Almanya'da en çok izlenen Türk filmlerine imza atan Cem Yılmaz'ın yüzü artık gurbette gülmüyor. Cem Yılmaz’ın merakla beklenen filmi 'Ali Baba ve 7 Cüceler' Almanya'da 25 bin kişi tarafından izlendi. Cem Yılmaz filmleri artık etkisini kaybediyor.

ALİ BABA VE 7 CÜCELER

Ali Baba ve 7 Cüceler, Cem Yılmaz'ın hem yazıp hem yönettiği dördüncü filmidir. Aynı zamanda filmin yapımcılığını ve baş rolünü de Cem Yılmaz üstlenmektedir.Filmin başrol oyuncuları ise Cem Yılmaz, Zafer Algöz ve Çetin Altay'dır. Filmin vizyon tarihi olarak önce 16 Ekim 2015 belirlenmiştir.Filmin gösterim tarihi seçim süreci ve terör olayları nedeniyle 29 Ekim'den 13 Kasım'a ertelenmiştir.Film, Cem Yılmaz'ın birden çok karakteri oynadığı filmlerinden biridir. Ayrıca, sanatçı Barış Manço'nun eserlerini kullanmış, karakterlerden birine de isminin benzerini vermiştir. "Boris Mancov" isimli karakteri Cem Yılmaz oynamıştır. Film 352 farklı sinema salonunda gösterilmiştir.Filmin bir kısmı Bulgaristan'da çekilmiştir.Ali Baba ve 7 Cüceler, ilk üç günde 540 bin izleyiciye ulaşarak, Cem Yılmaz'ın bir önceki filmi Pek Yakında'nın 399 bin ilk üç gün izleyici sayısını geçmiştir.

Cem Yılmaz Biyografisi 

öğrenimini de Boğaziçi Üniversitesi Turizm ve Otelcilik bölümünde gerçekleştiren Yılmaz, bu dönemde Leman adlı mizah dergisinde de karikatür çizmeye başlamıştı. İlk yaptığı stand-up gösterisini 1995 yılının Ağustos ayında Leman Kültür’de gerçekleştirmiştir. Yine 1995 yılının Aralık ayında Beşiktaş Kültür Merkezi’nde ( BKM ) stand-up gösterileriyle sahne almaya başladı. Bugüne kadar binlerce kez gösteriye çıkan Cem Yılmaz, neredeyse her gösterisini kapalı gişe sergiledi. Ülke dışında Amerika ve Avrupa’da da stand-up gösterileri gerçekleştiren Cem Yılmaz, yurtdışındaki Türk vatandaşlarına da keyifli anlar yaşatmıştır.

Leman Dergisinde yayınladığı çalışmalarını “Karikatürler” adlı kendi kitabında yayınladı. Sinema alanında ilk deneyimini “Her şey Çok Güzel Olacak” isimli filmde Mazhar Alanson’la başrolü üstlendi. 1998 yapımı olan bu filmi yurtiçi ve yurtdışında toplam 1.800.000 kişi tarafından izlenmiştir. Televizyon reklamcılığında da adından söz ettirmeyi başaran Cem Yılmaz, Panasonic markasının reklamlarıyla iki yıl üst üste Kristal Elma ödülünü kazandı.

2001 yılında vatani görevini de yerine getiren Cem Yılmaz, askerlikte yaşadıklarını da stand-up gösterilerinde kullandı. 2004 yılında gösterime giren G.O.R.A. adlı filmde 4 farklı karaktere can verdi. Bu filmin devamı olan A.R.O.G. filmi ile yine sevenlerini sinema salonlarına çekti. 2007 senesinde, “CMYLMZ Fikir Sanat” adlı bir şirket kurarak, senarist, oyuncu, yönetmen ve yapımcı olarak faaliyetlerine devam etmektedir.

2012 Martında Ahu Yağtu ile hayatını birleştiren Cem Yılmaz’ın Kemal isminde bir de oğlu var. CM101MMX FUNDAMENTALS adlı gösterisini sinemalarda gösterime sokan Cem Yılmaz, bu konuda da bir ilke imza atmış oldu.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi