Cem YLMZ, Hakkı Akil partisine ilk Maviş güzel Dilara Gönder'i gönderdi! Cem Yılmaz tarafından aşk kokusu var!

Ortak dostları Hakkı Akil'in doğum günü partisinde aralarında aşk dedikoduları çıkan Cem Yılmaz Dilara Gönder yan yana görüntülendiler. Cem Yılmaz ile Dilara Gönder aşk yaşıyor iddialarını kuvvetlendiren bu görüntüler kameramanların ekranına yansıyınca afallayan Cem Yılmaz tepkisini bakın nasıl gösterdi

Cem YLMZ, Hakkı Akil partisine ilk Maviş güzel Dilara Gönder'i gönderdi! Cem Yılmaz tarafından aşk kokusu var!

Ortak dostları Hakkı Akil'in doğum günü partisinde aralarında aşk dedikoduları çıkan Cem Yılmaz Dilara Gönder yan yana görüntülendiler. Cem Yılmaz ile Dilara Gönder aşk yaşıyor iddialarını kuvvetlendiren bu görüntüler kameramanların ekranına yansıyınca afallayan Cem Yılmaz tepkisini bakın nasıl gösterdi

Son olarak Ayşe  Hatun Önal’la aşk yaşayan Cem Yılmaz, sunucu Dilara Gönder’le görüntülendi.  Paris Büyükelçisi Hakkı  Akil’in Arnavutköy Eftelya Balık’ta yapılan doğum gününe katılan komedyen, Gönder’le birlikte VIP minibüsten inerken karşılaştığı gazetecilere “Siz haberi önceden mi alıyorsunuz?”  diyerek sitem etti.

Ozan Güven, Ezgi Mola, Şebnem Bozoklu ve Şener Şen’in de katıldıkları kutlamaya birlikte gelen ikilinin, fotoğrafları çekilince moralleri bozuldu. İçeride samimi oldukları öğrenilen Yılmaz ve Gönder, gece yarısı yine aynı araçla mekanı terk etti. Komedyen ve sunucunun sessiz kalması “Yeni bir aşk mı?” sorusunu akıllara getirdi.

Cem Yılmaz kimdir

23 Nisan 1973 tarihinde İstanbul'da doğdu. Aslen Sivaslıdır. İlköğrenimini Mehmet Akif İlkokulu’nda tamamladı. Ortaokulda Bahçelievler Kazım Karabekir Ortaokulu'nu, sonrasında da Etiler Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi ve Boğaziçi Üniversitesi Turizm ve Otel Yönetimi bölümünü bitirdi.

Karikatüre olan ilgisi ve yeteneği sayesinde üniversite yıllarında Leman isimli mizah dergisinde çalışmaya başladı. İlk gösterisini dergide çalıştığı yıllarda, Leman Kültür Merkezi'nde gerçekleştirdi. Sonrasında Beşiktaş Kültür Merkezi’nde sahne almaya başladı ve burada düzenlediği gösteriler ile adını duyurmayı başararak günümüze kadar toplamda 4.000'den fazla kez sahneye çıktı.

1998'de Her Şey Çok Güzel Olacak isimli filmle sinema sektörüne adım attı. İçlerinde Türk Sineması’nın en sevilen filmleri arasına girmiş olan G.O.R.A., A.R.O.G, Hokkabaz ve Yahşi Batı gibi yapımların da bulunduğu 10 filmde rol aldı ve 3 filmde seslendirme sanatçısı olarak çalıştı.

Sinema alanındaki çalışmalarının yanı sıra sahne gösterilerini de devam ettirdi; her biri kapalı gişe oynayan 4 ayrı stand up gösterisi gerçekleştirdi, Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası işbirliği ile özel konserler kapsamında orkestraya 2 kez şeflik yaptı ve üniversite ziyaretlerinin birleşiminden oluşan bir DVD çıkardı.

Kariyeri boyunca birçok markanın reklam yüzü oldu, aralarında Panasonic, Opet, Türk Telekom, Türkiye İş Bankası, Doritos gibi büyük markaların yer aldığı firmalar için başarılı reklam kampanyalarına imza attı. Karikatürlerinin yer aldığı bir kitap ve 3 filminin senaryolarının kitaplaştırılmış hali de okurların yoğun ilgisini çekti.

“Sadri Alışık Ödülleri En İyi Erkek Oyuncu Ödülü”, “4.Yeşilçam Ödülleri En İyi Erkek Oyuncu Ödülü”ve “Brussels Uluslararası Bağımsız Film Festivali En İyi Erkek Oyuncu Ödülü” gibi ödüllerin de dahil olduğu çeşitli ödüllere layık görüldü.

2014'te StandartCY adlı gösterisiyle son baharda Amerika turnesine çıkmıştır. Son filmi Ali baba ve 7 cüceler 13 kasım 2015'te vizyona girmiştir.

10 Mart 2012'de Ahu Yağtu ile evlenip 31 Aralık 2013'te resmen boşandılar. Sanatçının Yağtu ile birlikteliğinden Kemal adında bir oğlu var.

10 milyon takipçi sayısıyla Twitter'da en fazla takipçisi olan Türk'tür.

1 buçuk milyonu aşkın abone sayısıyla Youtube'da en fazla abonesi olan Türk'tür.

Dilara Gönder kimdir

Gönder İzmir Bornova Anadolu Lisesi'nden ve ardından Yeditepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon Sinema Bölümü'nden mezun oldu. Aydın Doğan Vakfı'nın düzenlemiş olduğu 2007 yılındaki 19. Genç İletişimciler Yarışması'na okul radyosunda yayımlanan "DinleBul" adındaki programla katıldı. Programı radyo dalında birinci seçildi.

FBTV'de "MusicBox" isimli programla sunuculuk hayatına başladı. 2007 yılına kadar bu kanalda çalıştı. 2007'de Lig TV'ye transfer oldu ve 2,5 yıl çalıştı. Ardından TRT'de Formula 1 yarışlarını yerinde takip etti ve önemli röportajlar yaptı. 2010 yılında NTV Spor'a transfer oldu. Çok iyi derecede Almanca ve İngilizce bilmektedir.2014 yılında Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayan Ne Diyosuun adlı dizide rol almaktadır, bu aynı zamanda Gönder'in ilk oyunculuk deneyimidir. Şu dönemde Star tv'de yayınlanan Sil Baştandizisinde Gizem Dereli karakterini canlandırmaktadır.

Kaynak: Diyarbakır Söz