Görüş Bildir

Ceyhun Yılmaz Müjde Uzman'a canlı yayında kürüf etti, skandala imza attı!

Mesut Yar’ın sunumuyla ekranlara gelen “Mesut Yar ile Burada Laf Çok” adlı programın 18 Kasım konukları Mehmet Turgut, Ceyhun Yılmaz, Müjde Uzman ve Filiz Taçbaş oldu. Canlı yayına katılanlar arasında bulunan Ceyhun Yılmaz, Müjde Uzman’a yöneltilen bir soru üzerine araya girerek canlı yayında bir skandala imza attı.

Ceyhun Yılmaz Müjde Uzman'a canlı yayında kürüf etti, skandala imza attı!

‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ dizisinin dikkat çeken oyuncularından Müjde Uzman, dizide başroldeki evli Çakır karakterinin sevgilisi rolünü üstleniyor. Dizi de olsa, bu iki eşlilik geçtiğimiz günlerde sanat camiasında tepki çekmiş Gülben Ergen’ iki eşliliği bu denli normalleştirmek’ demiş ve Oktay Kaynarca’dan cevap gecikmemişti.

CEYHUN YILMAZ CANLI YAYINDA O….PU DEDİ

Programda oldukça renkli ve keyifli giden sohbet, Mesut Yar’ın Müjde Uzman’a ”tam mesleğin ne, kendini ait hissettiğin meslek ne?” sorusunu sormasıyla ilginç bir seyir alıyor. Kameralar Müjde Uzman’a yaklaşıyor ve kadraja giren Ceyhun Yılmaz bu soruya cevap olarak ‘o….puluk’ diyerek talihsiz bir ana imza atmış oluyor.

CEYHUN YILMAZ TWİTTER’DAN ÖZÜR DİLEDİ

Canlı yayında bir skandala imza atan Ceyhun Yılmaz tepki çekince twitter üzerinden güzel oyuncu Müjde Uzman’dan özür diledi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi