Görüş Bildir

Çilek Kokusu Son 20. Bölüm (İntikam hırsı) -

Star TV’nin en çok izlenen dizilerinden olan ve dün akşam başrol oyuncuları Beyaz Show’a katılan dizisi Çilek Kokusu son bölümüyle izleyenlerinin karşısına çıktı. Çilek Kokusu 20. Son bölüm izleyemeyenler ve yeniden izlemek isteyenler için ayrıntılar haberimizde.

Çilek Kokusu Son 20. Bölüm (İntikam hırsı) -

Çilek Kokusu 7 Kasım son bölümü yayında ve izleyebilirsiniz. Peki, Çilek Kokusu 20. Bölüm’de neler oldu? İşte ayrıntılar…

ÇİLEK KOKUSU 20. BÖLÜM’DE NELER YAŞANDI?

Aslı’nın Burak’ların müştemilatında kaldığını öğrenen Çağla deliye döner. Aradığı her şey gözünün önünde olmasına rağmen görememiştir. Onu sakinleştirmek Gani’ye düşer. Gani’nin eline Burak’tan intikam almak için büyük bir fırsat geçmiştir bunu en iyi şekilde değerlendirecektir.  Hemen bir plan yapar ve planını Çağla’yla paylaşarak harekete geçer. Gani intikam planlarında bu sefer başarılı olabilecek midir. Bu arada Aslı ve Gonca dans derslerine başlamaya karar verirler.Bunu duyan Burak ve Erdem kıskançlık krizine girerler ve kızların peşine takılırlar.

ÇİLEK KOKUSU 20. BÖLÜM (7 KASIM) İZLE

ÇİLEK KOKUSU 19. BÖLÜM’DE NELER OLMUŞTU?

Erdem girdiği bir iddia sonrası tatil programı yapmak zorunda kaldı. Kankisi Burak’ı da yanına alıp sevgililerine sürpriz bir kampa götürdüler. Kampta önce Burak ve Erdem yaptıkları şakayla kızları korkuttu, daha sonra ise kızlar erkeklere yaptığı şakayla korkuttu. Ancak bu anlar izleyiciye gülünç anlar yaşattı. Bu arada Burak Aslı’ya aşklarına hiçbir zaman kimsenin engel olamayacağı sözünü verdi yine.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi