Görüş Bildir

Çilek Kokusu 21. Bölüm fragmanında Aslı ve Burak’ın yol ayrımı -

Cumartesi akşamlarının belirli izleyici ve reyting oranına sahip aşk dolu dizisi Çilek Kokusu 21. Bölüm fragmanı yayınlandı. Çilek Kokusu 14 Kasım (yeni bölüm) fragmanı izleyenler iyice heyecana kapıldı. İşte Çilek Kokusu 21. Bölüm fragmanı izleme şansı ve 20. Bölümde neler oldu ayrıntıları haberimizde.

Çilek Kokusu 21. Bölüm fragmanında Aslı ve Burak’ın yol ayrımı -

Star TV’nin Cumartesi günü izleyicisinin beğenisine sunduğu aşk dizisi Çilek Kokusu fanatiklerini şimdiden yeni bölüm heyecanı sardı. Dizinin hayranları Google’da “Çilek Kokusu 21. Bölüm fragmanı” diye arama yapmaya başladı ve müjdeli haberi biz verelim istedik. Çilek Kokusu 21. Bölüm fragmanı yayında ve izleyebilirsiniz.

ÇİLEK KOKUSU 21. BÖLÜM’DE NELER OLACAK?

Çilek Kokusu dizisinin yeni bölüm fragmanı izleyenlerin anlayacağı üzere; Aslı ve Burak yol ayrımına geliyor. Zengin oğlan Fakir kızın aşkını anlatan dizide zengin oğlanı oynayan Burak’ın annesi çirkefliğini gösteriyor. Aslı ve Annesini evinden kovan Burak’ın annesi Burak’ın da tepkisini çekiyor. Aslı’nın annesi Aslı’ya, Burak da annesine resti çekiyor. Bakalım Çilek Kokusu 21. Bölümde daha başka neler olacak?

ÇİLEK KOKUSU 21. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

ÇİLEK KOKUSU 20. BÖLÜM’DE NELER OLMUŞTU?

Aslı’nın Burak’ların müştemilatında kaldığını öğrenen Çağla deliye döner. Aradığı her şey gözünün önünde olmasına rağmen görememiştir. Onu sakinleştirmek Gani’ye düşer. Gani’nin eline Burak’tan intikam almak için büyük bir fırsat geçmiştir bunu en iyi şekilde değerlendirecektir.  Hemen bir plan yapar ve planını Çağla’yla paylaşarak harekete geçer. Gani intikam planlarında bu sefer başarılı olabilecek midir. Bu arada Aslı ve Gonca dans derslerine başlamaya karar verirler.Bunu duyan Burak ve Erdem kıskançlık krizine girerler ve kızların peşine takılırlar.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi