Görüş Bildir

Demet Akalın sosyal medya adresinden Eser Yenerler'e son noktayı koydu

Murat boz ve Eser Yenenler kaçamağına Demet Akalın'dan da tepki dolu sözler geldi. İşte Demet Akalın'ın o açıklamaları

Demet Akalın sosyal medya adresinden Eser Yenerler'e son noktayı koydu

Şarkıcı Demet Akalın Murat Boz ve Eser Yenenler'e sert tepkisini dile getirdi. Geçtiğimiz hafta Murat Boz ve Eser Yenenler'in iddia çerçevesinde sunulan Candan kardeşlerle kaçamak gecesi hakkında ünlülerden yorumlar gecikmedi. Ünlü şarkıcı  Demet Akalın'da bu kişilerden biriydi. Eser Yenenler ve Murat Boz'a yüklenen Demet Akalın'ın sosyal medya paylaşımı magazin gündemine oturdu.

Murat Boz, geçtiğimiz günlerde Eser Yenenler’le birlikte bir mekanda eğlenmiş ve geceyi Yenenler’in evinde Nihal ve Bahar Candan kardeşlerle geçirmişti. Hafta sonuna damga vuran olayın yankıları halen devam ederken, Aslı Enver ve Murat Boz’un yaklaşık iki hafta önce ayrıldığı iddia edildi. Taraflardan Murat Boz, bu iddiaları yalanlarken ikilinin hayranları yaşananlarla ilgili olarak Eser Yenenler’i suçladı. ‘Bu ilişkinin bitmesi senin eserin’ şeklinde paylaşımlarla karşılaşan Eser Yenenler’e bir tepki de Demet Akalın’dan geldi. Sosyal medya hesabından 3 Adam’a göndermede bulunan Akalın görünen o ki yaşananlardan dolayı Eser Yenenler’i suçluyor.

CANDAN KARDEŞLER AÇIKLADI

Geçtiğimiz gün Masa adlı mekandan ayrılırken muhabirleri karşısında görünce korkan Bahar – Nihal Candan kardeşler, daha sonra kendilerini almaya gelen araçlarının içerisine bindiler.Muhabirlerin “Murat Boz ve Eser Yenenler’le sevgili olduğunuz konuşuluyor. İddialar doğru mu?” şeklindeki soruya “Hayır. Biz sadece kalabalık partiye gittik o gün. Hiç kimseyle alakamız yok ” diyen ikili “Aslı Enver’le Murat Boz’u sizin ayırdığınız iddiaları doğru mu?” şeklindeki soruya…“Biz kimseyi görmedik. Konuşmak istemiyoruz. Bizi zorlamayın” şeklinde cevap verip, apar topar İstinye Park’tan ayrıldılar.

ASLI ENVER DAHA DA ÇOK SEVİYORUM DEMİŞTİ

Şarkıcı Murat Boz’la ilişki yaşayan ‘İstanbullu Gelin’ dizisinin başrol oyuncusu Aslı Enver, “Murat’ı tanıdıkça daha çok seviyorum. Onu tanıyıp da sevmeyen yok” ifadesini kullandı.Enver, bir süredir aynı evi paylaştığı Boz hakkında Elele dergisine açıklamalar yaptı.“Murat’ı tanıdıkça daha çok seviyorum” diyen Enver, “Duygusal, esprili, sahiplenici ve gerçek biri. Herkese karşı böyle. Onu tanıyıp da sevmeyen yok. Aynı zamanda merhametli” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir