Görüş Bildir

Demet Akal'ından, Deniz Seki'ye büyük jest! Albüm çıkarıyorlar

Ünlü güzel şarkıcı Demet Akalın uyuşturucu kullanmak ve ticaretini yapmak suçundan hapis yatan Deniz Seki’ye destek verdi. Deniz Seki, Demet Akal’ın aracılığıyla hayranlarına müjdeli haberi verdi. İstanbul Bakırköy Cezaevinde tutuklu olan Deniz Seki’nin prematüre çocuklar için tasarladığı tişörtlerin tanıtımını Demet Akal’ın yaptı. Hapis köşelerinde çürüyen Deniz Seki, hapishanede gitar ve drama dersi alıyor.

Demet Akal'ından, Deniz Seki'ye büyük jest! Albüm çıkarıyorlar

Ünlü şarkıcı Demet Akalın uyuşturucu kullanmak ve bulundurmak suçundan hapiste olan Deniz Seki’ye destek geldi. Deniz Seki’den ise hayranlarına müjdeli haber geldi. Bakırköy Cezaevi’nde tutuklu olan Deniz Seki’nin, prematüre çocuklar için tasarladığı tişörtlerin tanıtımını Demet Akalın yaptı. Deniz Seki cezaevinde gitar ve drama dersi alıyor! Bir oyundasahne almak için prova yapıyor.. Uyuşturucu yüzünden cezaevinde tutukluluğu devam eden ünlü şarkıcı Deniz Seki, Bakırköy Cezaevi’nde drama ve gitar dersi alarak zaman öldürüyor..

 UYUŞTURUCU YÜZÜNDEN CEZAEVİNE GİRMİŞTİ

Uyuşturucu yüzünden bakırköy cezaevinde yatan güzel şarkıcı Deniz Seki haftanın dört günü gitar dersi aldığını söyledi. Tiyatro ve drama eğitimi de alan Seki’nin bir oyun sahnelemek istediğini belirten Aras, bunun için çok sıkı prova yaptığını belirtti.

Bakırköy Cezaevi’nde tutukluluk hali devam eden Deniz Seki’nin menajeri Özgür Aras; Seki’nin haftanın dört günü gitar dersi aldığını söyledi. Tiyatro ve drama eğitimi de alan Seki’nin bir oyun sahnelemek istediğini belirten Aras, bunun için çok sıkı prova yaptığını belirtti. 2016yılının ilk ayı çıkacak kitabını da tamamlamak için son sürat yazı yazan Seki’nin el çizimi ve şiirinin yer aldığı tişörtler ise El Bebek Gül Bebek Derneği yararına bugün ve yarın City’s’de satışa sunulacak.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi