Uslanmaz Deniz Akkaya Murat Varol ile yeniden barıştı! Samimi görüntüler

Bir dargın bir barışık çiftler arasında kesinlikle baş sırada olan Deniz Akkaya Murat Varol çifti; geçtiğimiz haftalarda aralarındaki kızının gözleri önünde dayak husumeti sonrasında davalık olmuş; Deniz Akkaya ' Asla bir daha geri dönmem' şeklide açıklamalarda bulunmuştu. Deniz Akkaya'nın bu açıklamalarından henüz bir kaç hafta geçmişken dün gece çift kola kola bir kafe de görüntülendiler.

Uslanmaz Deniz Akkaya Murat Varol ile yeniden barıştı! Samimi görüntüler

Deniz Akkaya, şiddet yüzünden terk ettiği ve ‘Bir daha asla bir araya gelmemiz mümkün değil’ dediği Murat Varol ile yeniden barıştı. Akkaya ve Varol, önceki akşam İstinye Park’ta alışveriş yaparken ilk kez görüntülendi.

Deniz Akkaya, yıllar sonra tekrar bir araya geldiği işletmeci sevgilisi Murat Varol’dan şiddet gördüğü gerekçesiyle şikayetçi olmuştu. Kendisini dövdüğü iddiasıyla mahkemeye suç duyurusunda bulunan Akkaya, sevgilisi Varol’a uzaklaştırma kararı çıkartmıştı. Hatta Akkaya verdiği bir röportajda ‘Bir daha asla bir araya gelmemiz mümkün değil’ diyerek Murat Varol ile bir daha barışmayacağını ilan etmişti.

MURAT AKKAYA

Fakat Murat Varol ile Deniz Akkaya, önceki akşam İstinye Park’ta ortaya çıktı. Birbirleri hakkında demediklerini bırakmayan Varol ile Akkaya’nın bu hali görenleri ise şaşırttı. Bir restoranda baş başa romantik bir akşam yemeği yiyen ikili, daha sonra kimselere aldırış etmeden alışveriş yapması ise, ‘Murat yeniden Deniz’in kalbini kazandı’ dedirtti.

Kaynak: Hürriyet

Kaynak: Diyarbakır Söz