Görüş Bildir

Uyuşturucu batağından kurtulan Deniz Seki' nin mapus (cezaevi) tahliye umudu kalmadı kendini gitar kursuna verdi!

Uyuşturucu ticareti ve kullanımı ile alakalı olarak mapusta olan Deniz Seki cephesinde bugün duyulan olaylar herkesi umutlandırdı. Deniz Seki' nin cezaevi günleri bir ızdırap olmaktan kurtuldu mu? Deniz Seki ile ilgili sıcak dakikaların yaşanıldığı ortaya çıktı. Uyuşturucu yüzünden cezaevinde yatmakta olan başarılı şarkıcı Deniz Seki Beyaz TV de uyan türkiyem adlı programı sunmakta olan Tahir Sarıkaya, Deniz Seki'nin cezaevinde gitar çalmaya başladığını söyledi.

Uyuşturucu batağından kurtulan Deniz Seki' nin mapus (cezaevi) tahliye umudu kalmadı kendini gitar kursuna verdi!

Uyuşturucu ticareti ve kullanımı ile alakalı olarak mapusta olan Deniz Seki cephesinde bugün duyulan olaylar herkesi umutlandırdı. Deniz Seki' nin cezaevi günleri bir ızdırap olmaktan kurtuldu mu?Bir televizyon kanalında hafta sonları program sunan Tahir Sarıkaya, Deniz Seki'nin cezaevinde gitar çalmaya başladığını söyledi.

Beyaz TV’de hafta sonları ’Uyan Türkiyem’ adlı programı sunan Tahir Sarıkaya, Deniz Seki’nin cezaevinde gitar çalmaya başladığını söyledi

Deniz Seki hakkında söylediği sözlerin neredeyse tamamının doğru çıktığını belirten Sarıkaya, ’İddialarımın hepsi tek tek çıkıyor. Çok özel bir bilgi aldım bunu da Beyaz TV izleyicileriyle paylaşmak istiyorum. Deniz Seki Haziran ayında muhtemelen Kocaeli Yarı Açık Kadın Cezaevi’nde olacak’ dedi.

 Ünlü sanatçının cezaevinde gitar kursuna başladığını da ifade eden Uyan Türkiyem sunucusu Tahir Sarıkaya, sözlerini şöyle sürdürdü; ’Deniz Seki haftada 3 gün kütüphane alanında bir odada gitarla şarkı besteliyor. Nişanlısı gitarı Seki’ye getirdi. Bu gayet normal; bu tip müzik aletleri isteyenler Adalet Bakanlığı’ndan talepte bulunabiliyor. Deniz Seki de haftada 3 gün halk eğitim merkezi aracılığıyla gitar kursu alıyor. Geçen hafta Oktay Kaynarca cezaevinde çekim yapıyordu, Deniz Seki’yi ziyaret etti. Oturup dertleştiler. Bu bilgiyi de cezaevinden aldım. Deniz Seki de tahliyeden umudunu kesti ama morali gayet iyi. 2016’da Kocaeli Yarı Açık Kadın Cezaevi’ne geçecek.’

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir