Görüş Bildir

Dizilerin sezon finalleri nasıl son buldu, gelecek sezonda neler yaşanacak? İşte Analiz

Kertenkele, Arka Sokaklar, Poyraz Karayel ve diğerleri. Birbirinden güzel diziler bir sezonu daha geride bıraktı. Peki, televizyon izleyicisinin reytinglerde başarıya ulaştırdığı en çok izlenen dizilerin sezon finalinde neler yaşandı, önümüzdeki sezon neler yaşanacak? İşte birbirinden fenomen dizilerin sezon finallerinde yaşananlar ve gelecek bölümde yaşanılması muhtemel olan olayların analizini sizler için derledik…

Dizilerin sezon finalleri nasıl son buldu, gelecek sezonda neler yaşanacak? İşte Analiz

ATV, Kanal D, Star TV ve Fox TV gibi büyük kanallara yayımlanan bütün diziler sezon finali yaptı. 2015-2016 sezonunda diziler her bölümüyle izleyicisinde ayrı bir heyecan, ayrı bir merak yarattı. Dizilerin sezon finalinde neler yaşandı, önümüzdeki sezon neler olacak, hangi oyuncuları artık kendi dizisinde göremeyeceğiz gibi tüm soruları sizler için derledik.

EN İLGİNÇ FİNAL KERTENKELE’DEN

Saydığımız diziler arasında kuşkusuz en ilginç sezon finaline ATV’nin Kertenkele dizisi imzasını attı. Cumartesi günlerinin vazgeçilmez kahkaha tufanı dizisi Kertenkele öyle bir sezon finali yaptı ki dizi fanatikleri sosyal medyada “Dizi mi bitti, böyle sezon finali mi olur” gibi yorumlar yaptı. Kertenkele’nin sezon finalinde başrol oyuncusu Timur Acar, namı diğer Kertenkele öldü. Timur Acar diziye veda ettiğini Instagram hesabından duyurunca ünlü oyuncunun hayranları “Gitme” diye yorumlar yaptı. Ancak sözleşmesi sona eren Timur Acar’ın önümüzdeki sezon Kertenkele’de olmayacağını hemen söyleyelim. Kertenkele sezon finalinde ölen isim sadece Kertenkele değildi tabii, Akıncı yaralanmış, Kara Kemal ve Melis’in bindiği araba havaya uçmuştu. Önümüzdeki sezon bu isimlerin olmayacağını düşünürsek Kertenkele dizisi izleyici kaybına uğrayabilir.

ARKA SOKAKLAR’DA RIZA BABA ÖLDÜ MÜ?

O bir efsane. Evet, evet efsane desek yerinde olur. Çünkü tam 13 sezondur çizgisini bozmadan izleyicisiyle buluşan en çok izlenen polisiye dizisi Arka Sokaklar Kanal D’de müthiş bir sezon finaline daha imza attı. Geçtiğimiz haftalarda Hüsnü’nün ölüm tehlikesi geçirmesiyle birden bire reytinglerde sıçrayan Arka Sokaklar dizisi sezon finalinde de Rıza Baba’nın ölüp ölmediğinin merakını izleyicisinin kafasına soktu ve reytinglerde birinci oldu. Arka Sokaklar’da Rıza Baba öldü mü sorusu internette trend olmayı başardı. Arka Sokaklar dizisinin başrolü olan Zafer Ergin’in diziden ayrılıp ayrılmadığıyla ilgili net bir bilgi yok. Ancak ölmeyeceğinin tahmin edilmesi de çok zor olmasa gerek. 400 bölümü aşan Arka Sokaklar’ın önümüzdeki sezon da aralarına katacağı taze kanlarla yoluna devam edeceği düşünülüyor.

POYRAZ KARAYEL AĞLATTI!                 

            

Kanal D’nin bir diğer fenomen dizisi Poyraz Karayel de ilginç bir sezon finali gerçekleştirdi. Poyraz Karayel’in sezon finalinde önce Poyraz Neşet’i havuzda öldürdü. Daha sonra ise Ruslar tarafından öldürüldüğü izleyiciye gösterildi. Poyraz Karayel’in cenazesinin kalkmasına rağmen, izleyici tüm bunların bir hayalden öteye gidemeyeceğini düşünüyor. Çünkü dizinin ana karakteri olan Poyraz’ın ölmesi demek dizinin son bulması anlamına geliyor bizim memleketimizde. Bizce de Poyraz ölmedi, ölse de bir şey olmaz kalbimizde yaşıyor. Poyraz Karayel’in önümüzdeki sezonda nasıl bir bölümle ekrana geleceği büyük merak konusu olurken, İlker Kaleli’nin sosyal medyadan diziyle alakalı bir veda mesajı yayımlamaması da Poyraz karakterinin ölmeyeceği düşüncesini doğrular nitelikte.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi