Görüş Bildir

Ebru Şallı Arda Turan aşkı bir hayli canlarını sıktı

Ardu Turan Ebru Şallı konuşmaları Şallı'nın sosyal medya adresinin çalınması sonrasında ortaya çıkmış, ve aşk dedikoduları anında yayılmıştı

Ebru Şallı Arda Turan aşkı bir hayli canlarını sıktı

Ünlü manken Ebru ŞAllı Arda Turan'ın sosyal medya üzerindeki konuşmaları ŞAllı'nın adresinin hacklenmesi sonrasında ortaya çıkmış ve aralarında büyük bir aşk yaşanıyor iddiaları da ortaya atılmıştı. Daha önce bir çok ünlü isimle adı anılan Şallı, Cem Yılmaz aşkına da bir son verdiğinin sinyallerii sunmuş ortalığa geçtiğimiz gün yayınlanan bir programda Seren Serengil'in açıklamaları damgasını vurmuştu. Barcolona'nın ünlü yıldızı Turan'ın ise sevgilisi Doğan'dan yirmi gün önce ayrılma kararı aldığı konuşuluyor.

EBRU ŞALLI ARDA TURAN AŞKI MI?

Şallı, “Daha önce de söyledim, yazışmaların yerleri değiştirilip farklı anlamlar çıkarıldı. Gerçekten çok üzgünüm.

Özel hayatımla gündeme gelmek canımı çok sıkıyor” diye konuştu. Şallı Instagram hesabını kurtardığını ancak Twitter hesabını hâlâ geri alamadığını belirtti.

Öte yandan Uçankuş'un haberine göre; Daha önce üç kez ayrıldıkları iddia edilen çiftin, bir ay önce kavga ettikleri ileri sürülmüş, ancak Aslıhan Doğan ayrılık söylentilerini yalanlamıştı. Bu yalanlamaya rağmen ünlü çiftin, 20 gün önce ilişkisini bitirdiği iddia edildi. Yıldız futbolcunun, sevgilisinin isteğine rağmen evliliğe yanaşmaması sebebiyle ayrılık kararı alındığı öne sürüldü.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir