Görüş Bildir

Ebru Şallı Cem Yılmaz itirafından son perde! Takibi bıraktı

Ebru Şallı ile Cem Yılmaz hakkında ortaya atılan iddialar sonrasında birliktelikleri onaylanmıştı. Son dakika haberlerde ortaya atılan iddialar da Ebru Şallı'nın Cem Yılmaz'ı takipten çıkardığı belirtildi.

Ebru Şallı Cem Yılmaz itirafından son perde! Takibi bıraktı

Zaman zaman yaşadığı türlü türlü aşkları ile gündemden düşmek bilmeyen ünlü manken Ebru şallı hakkında son dakika iddialar ortaya atılmakta. Eski manken Ebru Şallı ile geçtiğimiz Ağustos ayı içerisinde birlikte olduğu iddia edilen Cem Yılmaz birlikteliğinde İnstagram çıkmazı yaşandı. Ebru Şallı Cem yılmaz'ı takipten çıkardığı iddiaları, sosyal medya adresini takip edenler tarafından belirtildi. İkili ilk olarak geride bıraktığımız yaz birlikte görüntülenmiş ve aralarında bir aşk olduğu iddiaları dillendirilmişti.

Çeşme ve Bodrum sonrası ilişkilerini İstanbul’a taşıyan ve bir şekilde devam ettirmeyi başaran ikiliden Ebru Şallı görünen o ki Cem Yılmaz’ın adının sürekli olarak farklı kadınlarla anılmasından rahatsız oldu. Sıklıkla oğlu Kemal’in annesi Ahu Yağtu’yla görüşen Yılmaz’ın adı kısa aralıklarla Aslin Andonyan ve Özge Sabuncu isimleriyle anılmıştı. Bu ilişki haberlerinin çıktığı sırada herhangi bir tepki göstermeyen Ebru Şallı, Yılmaz’ın adı ‘Fi’ dizisinde birlikte oynadığı Merve Çağıran’la anılınca Ebru Şallı tepkisini Cem Yılmaz’ı takip etmeyi bırakarak gösterdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir