Ebru Gündeş'ten vahim apandisit operasyonu, herkes şokta! Ebru Gündeş durumu kötü mü?

Ebru Gündeş'ten gelen son dakika haberleri hiç iç açıcı değil. Ebru Gündeş Salı günü başlayan ani karın ağrısı ile acil olarak hastaneye kaldırılmıştı. Çarşamba gününe geçmeyen ağrıları ise Ebru Gündeş'i ameliyat masasına oturttu. Ebru Gündeş, apandisit ameliyatı oldu. Ebru Gündeş'in son sağlık durumu nedir?

Ebru Gündeş'ten vahim apandisit operasyonu, herkes şokta! Ebru Gündeş durumu kötü mü?

Ebru Gündeş'ten gelen son dakika haberleri hiç iç açıcı değil. Ebru Gündeş Salı günü başlayan  ani karın ağrısı ile acil olarak hastaneye kaldırılmıştı. Çarşamba gününe geçmeyen ağrıları ise Ebru Gündeş'i ameliyat masasına oturttu. Ebru Gündeş, apandisit ameliyatı oldu. Ebru Gündeş'in son sağlık durumu nedir?

Ebru Gündeş ameliyat oldu. Pazartesi günü başlayıp salı günü daha da şiddetlenen karın ağrısı, Ebru Gündeş’i hastanelik etti.

Yaşadığı ağrı nedeniyle çarşamba günkü “O Ses Türkiye” çekimlerini güçlükle tamamlayıp hastaneye giden Gündeş’e apandisit teşhisi kondu.

Apar topar ameliyata alınan sanatçı, dün taburcu edildi. Sağlık durumunun iyi olduğu açıkladığı Gündeş, bir süre evinde dinlenecek.

Cumartesi günü Kıbrıs Rocks Otel’de vereceği konser ise bu sebeple iptal edildi. Programa çıkamayacağı kesinleşen Ebru Gündeş’in yerine sahne alması için Nilüfer’le anlaşıldı.

Ebru Gündeş kimdir?

Sefaköy Lisesi mezunu olan Gündeş konfeksiyon işçisi [kaynak belirtilmeli] iken Neşe Demirkat ile tanışan Gündeş, Koral Sarıtaş ileSelçuk Tekay'in bulunduğu Marş Müzik Yapım ile anlaşır. Gündeş, albüm hazırlıklarına başlamadan önce Emel Sayın´a vokalistlik yapmıştır. 2010 yılında İran Azerisi iş adamı Rıza Sarraf'la evlenmiştir. 15 Ekim 2011'de kızı Alara doğmuştur.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler