Görüş Bildir

Efsane sanatçı Beyazıt Öztürk'ün Sunduğu Beyaz Show'dan Herkesi Şok Eden İddia, Yeni Bölüm Yayınlandı mı?

Ekranların sevilen programlarından biri olan Beyaz Show ile alakalı açıklama yapan yetkililer, bu hafta mutlaka canlı yayın yapacaklarını ve seyircileri ile olan hasretlerini tamamen sona erdireceklerini ifade etti. Uzun zamandır Beyaz Show üzerinde yaşanan sorunlar nedeniyle banttan yayın yapma kararı alan program çalışanları, bu haftadan itibaren canlı yayınlarına geri dönecekleri öğrenildi.

Efsane sanatçı Beyazıt Öztürk'ün Sunduğu Beyaz Show'dan Herkesi Şok Eden İddia, Yeni Bölüm Yayınlandı mı?

8 Ocak akşam canlı yayına bağlanan bir kişinin terör propagandası yapmasının ardından başlayan süreç Beyazıt Öztürk'ü de oldukça zor duruma soktu. Uzun zamandır izleyicilerin karşısına çıkan Beyazıt Öztürk'ün terör ile suçlanması ve ardından da ifade için karakola çağrılması olayların akışını da değiştirdi. Kısa bir süre önce izleyicilerin karşısına yeniden çıkmak için hazırlanan Beyazıt Öztürk, geçtiğimiz haftalarda da ilk kez banttan yayın yapmıştı.Banttan yayın yaptıktan sonra izleyicilerin karşısına çıkmayan Beyazıt Öztürk'ün bu hafta yeniden banttan yayın yapıp yapmayacağı herkes tarafından merak edildi.

Kanal D'de yayınlanan ve Cuma geceleri ekrana gelen Beyaz Show bu hafta yayınlanacak mı. İşte Beyaz Show'unbu haftaki konukları. Kanal D ekranlarında yayınlanan Beyaz Show bu akşam yeni bölümü ile ekrana geliyor.Beyaz Show'un bu hafta birbirinden ünlü konukları var. Ata Demirer, Cengiz Kurtoğlu ve Büşra Pekin bu gece Beyaz Show'da olacak.Kanal D'nin ekranlarında yayınlanan ve büyük beğeni ile takip edilen talk-show'u Beyaz Show bu hafta canlı olarak izleyici karşısına çıkacak... Uzun süredir yayınlanmayan Beyaz Show'un yeni bölüm de ise birbirinden ünlü konukları yer alacak.Bu gece 23:15'te ekrana gelecek olan programın konukları Ata Demirer, Cengiz Kurtoğlu ve Büşra Pekin. Beyaz Show 26 Şubat Cuma akşamı saat 23.15'te Kanal D'de!

Ekranların sevilen yüzlerinden biri olan ve kendisini Çok Güzel Hareketler Bunlar programında kendini tanıtan güzeller güzeli oyuncu Buüşra Pekin geçtiğimiz günlerde Ersay Üner ile evlenme iddiaları ile gelmişti. Şimdi ise gündeme sosyal medyada paylaştığı fotoğraf ile gelen güzeller güzeli Büşra Pekin paylaştığı fotoğrafın altına 'No filter Yes Melis İlkkılıç' notunu düşerek makyözünün emeğini vurguladı.

Son zamanlarda yer aldığı projeler ile adından sıkça söz ettiren ünlü oyuncu Büşra Pekin, sevgilisi Ersay Üner ile evleneceğini de açıklayarak tekrar gündeme oturmuştu.Sempatikliğiyle bilinen ünlü oyuncu, dün akşam saatlerinde paylaştığı fotoğraf ile takipçilerinde şok etkisi yarattı.Yaptırdığı makyaj ile hayranlarını şaşırtan Pekin, fotoğrafın altına 'No filter Yes Melis İlkkılıç' notunu düşerek makyözünün emeğini vurguladı.Büşra Pekin'in güzel görüntüsüne kısa sürede binlerce beğeni ve yorum yağdı.

Çok Güzel Hareketler Bunlar” adlı program ile büyük bir üne ve geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü oyuncu Büşra Pekin, şahsi instagram hesabı üzerinden paylaştığı fotoğraf ile olay oldu. Ünlü oyuncu, programın ardından rol aldığı projeler ile sık sık adından bahsettirmeyi başarmıştı. Pekin, erkek arkadaşı Ersay Üner ile nikah masasına oturacağını belirterek bir kez daha gündemdeki yerini almıştı. Ünlü oyuncu, geçtiğimiz günün akşam saatlerinde, instagram hesabı üzerinden bir fotoğraf paylaştı. Bu fotoğrafı göre takipçileri, büyük bir şaşkınlık yaşadılar. Pekin, yaptırdığı makyaj ile herkesi kendisine hayran bırakmayı başrdı. Ünlü oyuncu, fotoğrafın altına “No Filter Yes Melis İlkkılıç” mesajını ekleyerek makyözünün başarısına dikkat çekti.

Son olarak Mahsun Kırmızıgülün yönettiği Mucize filmiden rol alan güzel oyuncudan sevidirici haber nihayet düştü.2000 yıllarda kanald de uzun süre yayınlanan Çok güzel Hareketler Bunlar kısaca ÇGH proğramında oynadığı rol ve skeçler ile 7 den 77 ye herkesin begenisi kazanan sonrasında bir çok dizi ve sinema filmde rol alan güzel oyuncu Büşra Pekin hayatının erkeğini sonunda buldu. Kendisi müzisyen olan Ersay Üner ile mutlu giden aşklarını evlilik ile süslendirecekler Büyük isimlere şarkı veren usta müzisyen Ersay Üner’in açıklamaları şu şekilde“Murat Dalkılıç akşam yemeğine davet etti. Orada Büşra’yla tanıştım ve aşık oldum. O günden beri beraberiz. Ve bu aşk mutlu sonla devam edecek” diyerek müjde verdi.

Yürüdüm' adlı şarkısıyla adından söz ettiren Ersay Üner, oyuncu Büşra Pekin ile nikah masasına oturacaklarının müjdesini verdi.Söz yazarı ve besteci efsane müzisyen Ersay Üner, Best FM’de katıldığı programda sevgilisi BKM’nin usta oyuncuları ve Murat Boz’un filmdeki partneri Büşra Pekin’le tanışma hikayelerini anlatıp evlenmeye karar verdiklerini açıkladı.Büyük isimlere şarkı veren usta müzisyen Ersay Üner’in açıklamaları şu şekilde“Murat Dalkılıç akşam yemeğine davet etti. Orada Büşra’yla tanıştım ve aşık oldum. O günden beri beraberiz. Ve bu aşk mutlu sonla devam edecek” diyerek müjde verdi.

ŞİMDİ O YILLARIMIZ FİLM OLUYOR!

Müziğe ilk başladığı yıllar da maddi zorluklar yaşadığını samimiyetle anlatan ERsay Üner; "Kutsi, Berksan, Erhan Bayrak ve Ben Bomonti'de bir ev tuttuk. Orada yaşadık. Paramız yoktu. Şarkılar yapıyorduk. Evimize sanatçılar gelip bizden şarkı alıyordu. O yıllarımız şimdi film oluyor."

DEMET AKALIN VE HANDE YENER AYNI FİLMDE Mİ OYNAYACAK?

Yapımcı Polat Yağcı'nın senaryosunu yazdırdığı ve yakın zamanda çekimleri gerçekleşecek filmde yine Kutsi, Berksan, Ersay Üner ve Erhan Bayrak yol alacak. Kendi hayatlarından uyarlanan senaryoda bir çok ünlü isim kamera karşısına geçecek. Bir çok sanatçının rol alacağı filmde Demet Akalın'a da teklif götürülecek.Yasemin Şefik'in "Yani Demet Akalın ve Hande Yener aynı filmde mi oynayacak?" sorusu üzerine Ersay Üner; "O dönemler de Hande Yener ile çalışmamız olmadı. Bu yüzden o olmayacak herhalde bilemiyorum." Dedi.

Bakırköy Capacity'den gerçekleşen canlı yayında, müzik hayatı, oyuncu sevgilisi Büşra Pekin ve sürpriz sinema filmi projesini ilk kez anlattı.

BÜŞRA PEKİN'E İLK GÖRÜŞTE AŞIK OLDUM!

Bugüne kadar Demet Akalın, Ebru Gündeş ,Gülben Ergen, Hande Yener, Murat Boz, Sibel Can gibi önemli isimlere verdiği hit şarkılarla tanınan Ersay Üner, kendi single çalışmasıyla müzik severlerle buluştu. Büşra Pekin ile olan ilişkisi hakkında da ilk kez konuşan müzisyen; "Murat Dalkılıç bir akşam yemekteyiz gel dedi. Ben de evde çalışıyordum. Gittim yemeğe orada Büşra ile tanıştım. O an ona aşık oldum. O günden beri beraberiz. Ve bu beraberlik mutlu sonla devam edecek." Diyerek evlenecekleri müjdesini verdi.

KUTSİ, BERKAN, ERHAN BAYRAK İLE AYNI EVİ PAYLAŞTIM!

ŞİMDİ O YILLARIMIZ FİLM OLUYOR!

Müziğe ilk başladığı yıllar da maddi zorluklar yaşadığını samimiyetle anlatan ERsay Üner; "Kutsi, Berksan, Erhan Bayrak ve Ben Bomonti'de bir ev tuttuk. Orada yaşadık. Paramız yoktu. Şarkılar yapıyorduk. Evimize sanatçılar gelip bizden şarkı alıyordu. O yıllarımız şimdi film oluyor."

DEMET AKALIN VE HANDE YENER AYNI FİLMDE Mİ OYNAYACAK?

Yapımcı Polat Yağcı'nın senaryosunu yazdırdığı ve yakın zamanda çekimleri gerçekleşecek filmde yine Kutsi, Berksan, Ersay Üner ve Erhan Bayrak yol alacak. Kendi hayatlarından uyarlanan senaryoda bir çok ünlü isim kamera karşısına geçecek. Bir çok sanatçının rol alacağı filmde Demet Akalın'a da teklif götürülecek.

Yasemin Şefik'in "Yani Demet Akalın ve Hande Yener aynı filmde mi oynayacak?" sorusu üzerine Ersay Üner; "O dönemler de Hande Yener ile çalışmamız olmadı. Bu yüzden o olmayacak herhalde bilemiyorum." Dedi.

Geçtiğimiz yıllarda Trt'de yayınlanan Leyla ile Mecnun dizisinde rol alan Sonrasından Bkm kadrosuna katılan usta oyuncu 3. kez evlilik deneyecek.Ekranların sevilen yüzlerinden biri olan geçtiğimiz yıllarda komedyen Ata Demirer ile yollarını ayıran ünlü oyuncu Özge Borak yeniden fırtınalı aşka yelkenlerini açıyor. Bakın kiminle evlenme kararı aldı. Show Tv ekranlarının büyük bir beğeni ile izlenen komedi programı olan Güldür Güldrü'de Nezaket karakterini canlandıran ünlü oyuncu Özge Borak gündeme Ata Demirer'den Sonraki yeni evliliği ile geldi. Ünlü oyuncu Özge Borak Berkay Tahmaz ile nikah masasına oturacağı öğrenildi. Ünlü komedyen Ata Demirer ile evliliğini sürpriz şekilde sonlandıran ve Berkay Tahmaz ile uzun süredir aşk yaşayan Borak’ın üçüncü kez nikâh masasına oturacağı öğrenildi.

Geçtiğimiz yılın sonunda Ata Demirer ile evliliğini sonlandıran oyuncu Özge Borak, önceki akşam Maslak TİM'de babasının da rol aldığı 'İstanbulname' isimli müzikali izledi.Borak'ın yanında sevgilisi Berkay Tahmaz'la geceye katılan Borak'ın keyfi yerindeydi. Tahmaz'ın geceye katılıp müstakbel kayınpederini seyretmesi, "Özge Borak; Bülent Şakrak ve Ata Demirer'den sonra 3. evliliğine koşuyor" dedirtti.Güzel oyuncu Özge Borak üçüncü kez gelinlik giymeye hazırlanıyor. Ünlü komedyen Ata Demirer ile evliliğini sürpriz şekilde sonlandıran ve Berkay Tahmaz ile uzun süredir aşk yaşayan Borak’ın üçüncü kez nikâh masasına oturması bekleniyor.

BABADAN ONAY ÇIKTI MI?

Özge Borak, Maslak TİM'de babasının da rol aldığı 'İstanbulname' isimli müzikali izlemeye sevgilisi Berkay Tahmaz ile birlikte gitti. İkilinin geceye birlikte gitmesi ‘babadan onay aldığı’ şeklinde yorumladı. İkilinin birlikte geceye gelmesi "Özge Borak; Bülent Şakrak ve Ata Demirer'den sonra 3’üncü kez nikah masasına oturacak.” dedirtti.

DEDEMİN FİŞİ FİLNİDE ROL ALIYOR

Doğa Rutkay, Onur Buldu, Alper Kul, Erdem Yener, Özge Borak, İrem Sak gibi dev oyuncu kadrosuyla dikkat çeken ve geçtiğimiz günlerde vizyona giren Dedemin Fişi filmi tartışma yarattı. Komedi filmi Dedemin Fişi filmine Kayseri'den tepki geldi. Filmdeki Kayseri sucuğu sahnelerinin kötü etki oluşturduğunu iddia eden Kayseri Ticaret Borsası Başkanı, "Özellikle dünyaya mal olmuş olan Kayseri sucuğunu kötüleyen bir algı oluşturmaya çalışılan bu filmi izleyen hemşerilerimizin haklı tepkilerini nazara alarak filmi ve yapımcılarını esefle kınıyoruz" dedi. 'Dedemin Fişi' isimli sinema filmindeki Kayseri'yi küçük düşürücü bazı sahnelerin olduğu yönündeki tepkilerin ardından filmi incelemeye aldıklarını söyleyen Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, bir kenti küçük düşürücü bir tanımlama varsa yapılması gerekenlerin olduğunu söyledi.

Oyuncu Özge Borak, Eyvah eyvah filmi çekimleri sırasında sette tanıştığı ve aşklarının başladığı Komedyen oyuncu Ata Demirer ile 2012 yılında da nikah masasına oturarak aşklarını pekiştirmiş ve çift yine sürpriz bir şekilde ani kararla geçtiğimiz sene de yollarını ayırmıştı.

Bu ani evlilik ve ayrılık kararı ile alakalı tüm soruları cevapsız bırakan çiftten Özge Borak, dün yeni sevgilisi Berkay Tahmaz ile birlikte ortaya çıktı. Tahmaz ile Antalya Kaş'ta tatil yapan, oyuncu Özge Borak el ele çekilen fotoğraflarını "Atom karıncalar... Uçtu, uçtu kuş uçtu" notuyla instagram hesabından paylaştı.

üldür Güldür Show, Ali Sunal'ın sunduğu önce Fox TV'de, sonra da Show TV'de yayınlanan eğlence programı. Her hafta ünlü konukların yer aldığı programda çeşitli skeçler yer alıyor.

Proje ilk olarak Atv'de 5'er Beşer ismi ile 4 ay yayınlanıp final yapmıştır. 2012 yazında ise konsept ekranlara Star TV'de İnsanlar Alemi ismiyle geri dönmüştür. Orta karar bir reyting elde edip sezon finali yapmıştır. Proje 2013'te bir kez daha isim ve kanal değiştirip FOX Tv'de Güldür Güldür ismiyle ekranlara dönmüştür. Reytingleri ise günden güne artmıştır. 24 Eylül 2013'te bu kez de Show TV'ye transfer olmuştur.[1] İlk zamanlarda iyi reytingler alamasa da, sonralarda toparlanmış ve reytingleri artmıştır. 25 Şubat 2014'te programın adı bu sefer Güldür Güldür Show olarak değiştirilmiştir. 10 Temmuz 2014'te ilk sezon finalini yapmıştır. 2. sezon finali 19 Haziran 2015'te yapılmıştır.

Oyuncular

Ali Sunal - Aziz Güngör Esen(1-)

Alper Kul - İsmail Canevimden(1-)

Doğa Rutkay - Yeter (1-)

Erdem Yener - Hüseyin(28-)

İrem Sak - Sinem (55-)

Çağlar Çorumlu - Şevket Mircan(1-)

Aylin Kontente - Burcu Yerler(1-13/20-)

Onur Buldu - Bilal Koçyiğit(1-)

Özge Borak - Nezaket (18-)

Onur Atilla - İbrahim Çekiç(1-)

Meltem Yılmazkaya - Mehtap (14-)

Aziz Aslan - Fikri(1-)

Ayşegül Akdemir - Dilek(18-)

Burak Topaloğlu - Bahadır(14-)

Özgün Aydın - Mustafa(16-)

Uğur Bilgin - Mesut (36-)

Derya Karadaş - Aysel (80-)

Kıvanç Baran Arslan - Hamza (80-)

Geçmiş Oyuncular[değiştir | kaynağı değiştir]

Mine Tugay - Bengisu

Okan Çabalar - Hakkı

Yeşim Ceren Bozoğlu - Oya(14-20)

Hande Dane - Nazlı(1-13)

Doğukan Polat - Adem(1-13)

Sıla Çetindağ - Merve(1-13)

Yavuzhan Doğan - Cem(1-14)

Şirincan Çakıroğlu - Fatoş(1-13)

Ozan Akbaba - Şenol(1-13)

Dilşah Demir - Çiğdem(14-20)

Öner Ateş - Hamit(1-13)

Pınar Şenol - Sultan(1-13)

Doğan Akdoğan - Tanju(1-13)

Ünlü komedyen Ata demirel çapkınlığıyla hız kesmiyor.Geçtiğimiz günlerde Karaköy’de esmer bir güzelle objektiflere takılan Ata Demirer, önceki gün oyuncu Alara Bozbey ile Nişantaşı’nda görüntülendi.Çifte yeni aşka yelken mi açılıyor açıklamalarına yanıtsız bıraktılar. Fotoğraflarının çekildiğini fark edince yüzleri asılan ikili daha sonra ünlü komedyenin evinin bulunduğu Cihangir’e geçti.

Cem Yılmaz’a rakip çıktı! Geçtiğimiz günlerde Karaköy’de Bursalı Heykeltıraş kız arkadaşıyla görüntülenen Ata Demirer, önceki gün de genç oyuncu Alara Bozbey ile Nişantaşı’ndaydı. Çift bir kafede kahve içip sohbet etti.

Ata Demirer- Özge Borak ayrılığı 2014’e damgasını vurdu. Sessiz sakin 2.5 yıllık evliliklerini bitiren çift, şimdi de anılarından kurtuluyor. Boşanmanın ardından Özge Borak’la yaşadığı Cihangir’deki evinden ayrılan Ata Demirer, önceki gün de ‘aşk yuvası’nı tamamen boşalttı.

Ünlü komedyen, eski eşine ait koltuk ve sehpa gibi birkaç parça eşyayı durumu iyi olmayan çevresindeki insanlara dağıttı. Özge Borak’ın eşyalarını bir apartman görevlisi alıp evine götürdü.

ÖZGE GECELERE

Özge Borak boşandıktan sonra ilk kez gecelerde ortaya çıktı… Gayrettepe’deki bir mekanda partiye katılan Borak’ın güzelliği ve keyifli hali dikkatlerden kaçmadı.

Oyuncu arkadaşları Sarp Apak ve İrem Sak ile mekandan ayrılan Özge Borak, eski eşi Ata Demirer’le ilgili sorulara yanıt vermedi.

Leyla ile Mecnun, Eflatun Film tarafından yapılıp TRT 1'de 3 sezon yayınlanan ve final yapamadan yayından kaldırılan absürt komedi türündeki Türk televizyon dizisi. Dizi temel olarak efsanevî karakterler Leylâ ile Mecnun'un hikayesi üzerine kurgulanmış ve üzerine absürt komedi, bilim kurgu, durum komedisi öğeleri eklenmiştir.

Senaryosunu Burak Aksak’ın yazdığı, genel yönetmenliğini Onur Ünlü'nün yaptığı ve kurgusunu Murat Bör’ün üstlendiği dizinin ilk bölümü 9 Şubat 2011 tarihinde TRT 1'de gösterilmiştir. Son bölüm olan 103. bölüm ise 17 Haziran 2013 tarihinde yayınlanmıştır. 27 Ocak 2014 tarihinde TRT, 104. bölümü de yayınlayacaklarını açıklanmıştır.[3]

Behzat Ç. ile birlikte farklı yapım şirketlerine bağlı dizilerin birbirlerine konuk olduğu ilk dizi olan[4] Leyla ile Mecnun sonlandıktan sonra aynı senaryo üzerinde bir de sinema filmi çekilmesi planlanıyordu ama diziden bazı oyuncular ayrıldığı için bu fikirden vazgeçildi.[5]

Aynı gün, aynı hastanede dünyaya gelen iki bebek, yatak sayısının azlığından dolayı yan yana yatırılırlar. Ailelerinin "doğar doğmaz birbirlerini buldular" sözü üzerine beşik kertmesi yapılan bebekler, isimlerini de efsane aşıklar Leylâ ve Mecnun'dan alırlar.

Aradan 25 yıl geçer. Bir sabah ailesi Mecnun'a durumu anlatır ve Leyla'yı istemeye giderler. Mecnun başta bu durumdan rahatsızlık duysa da Leyla'yı görür görmez aşık olur. Onu etkilemek için ne yapacağını bilemeyen Mecnun, bir gece rüyasında aksakallı dedeyi görür. Aksakallı dedenin rüyalarından çıkıp Mecnun'la beraber yaşamaya başlamasıyla da işler karışır.[6] Mecnun Leylayı bir trafik kazasında kaybeder. Bu durumu kabullenemeyen Mecnun 1 yıl kimseyle konuşmaz. Daha sonra Leyla'nın organlarının bağışlandığını öğrenir. Bunun peşine düşen Mecnun Leyla'nın kalbini alan Şirin ve ciğerini alan Sedef ile tanışır. Bir yanda kültürlü ve bilgili Şirin diğer yanda kuryelik yapan ve kendi gibi olan Sedef vardır. Mecnun ikisi arasında gidip gelir ancak ikisiyle de mutlu olamaz. Sedef ve Şirin mahalleyi terk eder. Leyla'sının peşinde çöllere düşen Mecnun daha sonra babasının eski bir arkadaşı olan Ömer'in kızı Leyla'ya aşık olur.

]

Dizi, 3. sezon finalini yapmış ama 4. sezona başlayamadan yayından kaldırılmıştır. Aynı oyuncu kadrosuyla Star TV'de yayınlanan Ben de Özledim adlı dizinin ilk bölümünde senarist Burak Aksak eğer dizi devam etseydi aklında nasıl bir final olduğunu üç dakika içinde kısa bir şekilde anlatmıştır. Sonradan dizinin senaristi bir söyleşide bu finalin aslında kafasında planladığı final olmadığını belirtmiş, Ben de Özledim'deki finalin dizinin başrol oyuncusu Ali Atay'a ait olduğunu ve yönetmen Onur Ünlü ile o anki şartlar altında bu finalin en doğrusu olacağına karar verdiklerini söylemiştir.

Mecnun, ilkokul yıllarında trafik kazası geçiren ve kaza sonunda felç olan bir çocuktur. 103 bölümdür yayınlanan dizi aslında felçli Mecnun'un aklından geçen hayal ürünüdür. Annesi Mecnun'a bakamaz ve oğlunu terk eder. Aslında taksici olan babası İskender ise işini bırakıp oğluyla ilgilenmeye başlar.

Dizideki Leyla karakteri, Mecnun'un felç geçirmeden önce okulda aşık olduğu kızın ismidir. Leyla'yı tam olarak hatırlayamadığı için dizide dört farklı Leyla yer almıştır. Leyla karakterinin sürekli değişmesinin bir başka nedeni ise Mecnun'un televizyondan izlediği dizilerde gördüğü kadın karakterlerdir. Bu karakterlere aşık olduğu için kafasında Leyla'yı gördüğü oyunculara benzetmiştir.

Dizideki Erdal Bakkal karakteri aslında babasının Mecnun'a yemek yedirmeye çalışırken Mecnun'un gözüne ilişen tuzluktur. Babası sürekli "Erdal siparişleri getirdi." dediği için Mecnun, Erdal'ı bu tuzluğa benzetmiştir. Erdal Bakkal'ın karısı Nurten ise yine tuzluğun yanındaki karabiberliktir. Bu yüzden karısı siyah tonlarda makyajlıdır. Çocuklarının yumurta olarak dizide gösterilmesinin nedeni de bu şekilde anlaşılabilmektedir. Tuzluk, karabiberlik ve yumurta Mecnun'un sabah kahvaltısında sıklıklıkla gördüklerinden türettiği hayal kahramanlarıdır.

Dizideki İsmail Abi karakteri, Mecnun'un yatağının hemen karşısında duran akvaryumdaki Japon balığıdır. Bu balık renklidir, İsmail Abi karakterinin renkli giyinme sebebi de budur. Mecnun'un babası akvaryuma bir balık daha koymuş ama balık ertesi gün ölmüştür. Bu nedenle Mecnun, İsmail Abi karakterini sürekli hüzünlü olarak hayal etmiştir.

Yavuz karakteri geceleri camdan içeri süzülen ağaç dallarının gölgesidir. Bu gölgeler sadece geceleri geldiği, siyah olduğu ve camdan göründüğü için Mecnun bu gölgeyi kafasında bir hırsız olarak hayal eder. Dizide Yavuz karakteri çoğunlukla kapı yerine pencerelerden eve girer.

Ak Sakallı Dede karakteri ise Mecnun'a yapılan aşı, şırınga ise Ak Sakallı Dede'nin asasıdır. Ak Sakallı Dede, Mecnun'un vücudundaki mikroplarla yani Karabasan'la savaşır.

Dizi yayınlamaya başladığı günden itibaren sosyal medyada olumlu eleştiriler almaya başlamıştır. Türkçe sosyal medyanın önemli kaynaklarından olan katılımcı sözlüklerde gördüğü ilgi ile popülerleşen yapım zamanla fenomen haline gelmiştir. Zamanla yaşadığı başarı ile ulusal medyanın da dikkatini çeken dizi, Türkiye'de yayınlanan absürt komedi tarzındaki diziler içerisinde önemli bir yer edindiği ve TRT'nin en iyi yapımlarından birisi olduğu şeklinde yorumlanmaktadır.[9]

Uluslararası film eleştiri sitesi IMDb'de 62.565 oy üzerinden 9.2/10 puan alan Leyla ile Mecnun sitenin en iyi televizyon dizileri listesinde ilk 10 içerisinde yer almıştır. House ve Lost gibi dev bütçeli dizileri geride bırakıp, bu başarıyı yakalayan ilk Türk dizisi olan yapım ayrıca henüz farklı ülkelere pazarlanmamasına rağmen yabancı paylaşım sitelerinde İngilizce altyazıyla izlenmektedir. Resmî olarak ise Nisan 2012'de Çin Halk Cumhuriyeti devlet televizyonu olan CCTV kanalına satılmıştır.

Dizi 51. bölümden itibaren her hafta yayınlandığı gün ve saat içerisinde yayıncı kuruluş tarafından Twitter üzerinden açılan sohbet konuları ile dünyanın en çok konuşulan konuları listesine girmektedir.[15]

ATA DEMİREL KİMDİR?

Korsan TV ve Avrupa Yakası ile tanıdığımız stund up sanatçısı, dizi oyuncusu. Ali Ata Demirer, 6 Temmuz 1972'de Bursa'da dünyaya geldi. Daha küçük yaşlarda müziğe olan yeteneğini keşfetti. Ortaokul ve liseyi Bursa Erkek Lisesi'nde okuduktan sonra son sınıfta Çelebi Mehmet Lisesi'ne geçti ve buradan mezun oldu. Okul hayatından başarılı olamayan Demirer, ağabeyinin yardımıyla gece kulüplerinde piyanist-şantör olarak çalışmaya başladı. 1991 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Türk Müziği Bölümü'nü kazanmasıyla İstanbul'a taşındı.Konservatuvar yılları boyunca İstanbul'da müzisyenlik yapmaya devam etti. Yine o yıllarda arkadaşlarının desteği ile bar komedyenliği denemelerine başladı. Vitamin Grubu üyesi Gökhan Semiz ile olan yakın arkadaşlığı sayesinde 1995 yılında stand up gösterilerine başladı. Aynı zamanda Vitamin Grubunun "Turkish Kovboylar" adlı şarkısındaki gazeli seslendiren kişi de kendisiydi.E.Ş.E.K Tiyatro Grubunun kurucusu Uğur Uludağ'nın aracılığı ile ilk profesyonel stand up gösterisini gerçekleştirdi. 1995 yılında Asos'ta verdiği müzikli şov sırasında keşfedilerek Dormen Tiyatrosu'nda "Komik Para" adlı oyununda rol aldı. Aynı yıl kendi kurduğu "Ege Kumpanya" adlı gösteri orkestrası ile birçok yerde sahneye çıktı.Bu dönem Uğur Yücel ile tanışması hayatının dönüm noktalarından biri oldu. Komediye olan tutkusunu keşfetti ve konservatuvarı yarıda bırakarak stand up gösterilerine ağırlık verdi. 1996 ile 1998 yılları arasında bir çok yerde gösteri verdi. Leman Kültür'e oyununun kaydını götürdü ve çok beğenilmesi üzerine 1998 yılının Şubat ayında "Tek Kişilik Dev Kadro" adlı oyunu ile Leman Kültür'de sahne aldı.

Bu oyunu yaklaşık 1000 kez sahnede oynayan sanatçı, oyunda geçen karakterlerin benzerleri ile bir televizyon şovu hazırladı. "Korsan TV" adlı program, ekranda 42 bölüm gösterildi. Televizyonda görülmesi ile şöhreti artan Demirer, daha sonra Vizotele Tuuba, Neredesin Firuze gibi projelerde yer aldı. "Kısık Ateşte 15 Dakika" filmi ile ilk başrolünü aldı. Birçok televizyon dizisinde yer aldı ancak onun yurt çapında tanınması ve sevilmesi "Avrupa Yakası" adlı dizide 3 sezon boyunca canlandırdığı "Volkan" karakteri ile oldu.İki adet müzik albümü de olan Ata Demirer, daha sonra "Hacıyatmaz" adlı televizyon programına başladı. Gani Müjde tarafından yazılan ve yönetilen "Osmanlı Cumhuriyeti" adlı filmde Osmanlı padişahını canlandırdı. İzlenme rekorları kıran 'Eyyvah Eyvah' serisinden sonra, merakla beklenen yeni filmi 2012 yılında Berlin Kaplanı'yla izleyicilerinin karşısına çıktı. 2014 yılında 'Eyyvah Eyvah' filminin üçüncüsünü çekti.Ata Demirer, 22 Nisan 2012 tarihinde oyuncu Özge Borak ile evlendi. 13 Kasım 2014 tarihinde boşandılar.

Filmleri :

2001 - 2003 - Tatlı Hayat

2003 - Neredesin Firuze

2003 - Vizontele Tuuba

2004 - 2006 - Avrupa Yakası

2006 - Kısık Ateşte 15 Dakika

2008 - 2009 - Avrupa Yakası

2008 - Osmanlı Cumhuriyeti

2010 - Eyyvah Eyvah

2011 - Eyyvah Eyvah 2

2011 - İstanbul'un Altınları

2012 - Berlin Kaplanı

2014 - Eyyvah Eyvah 3

Senaryo:

2014 - Eyyvah Eyvah 3(Senarist)

2012 - Berlin Kaplanı(Senarist)

2011 - Eyyvah Eyvah 2(Senarist)

2010 - Eyyvah Eyvah(Senarist

ÖZGE BORAK KİMDİR?

Özge Borak 14 Şubat 1982, İstanbul doğumlu Türk oyuncu.8 yaşındayken açılan bir sınavla Şehir Tiyatroları çocuk bölümünü kazanarak sanat hayatına adım atan Borak, İstanbul Devlet Opera ve Balesi (İDOB) sanatçısı, başkoreografı Selçuk Borak'ın kızıdır. Sanatçı bir aileden gelen ve İstanbul Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olan sanatçının annesi, balerin Buket Borak olup, Kardeşi Selim Borak İDOB'un baş dansçılarından, eski kocası Bülent Şakrak, İDOB baletidir. 2010 yılında Bülent Şakrak ile boşanmışlardır. Daha sonra Ata Demirer ile 11 Kasım 2011 tarihinde nişanlanıp 22 Nisan 2012 tarihinde evlenmişlerdir. Çift evliliklerini 14 Kasım 2014 tarihinde sonlandırmıştırÖzge Borak, ilk olarak 2003 yılında kamera karşısına geçerek bir dizide rol almış, film dünyasına da katılmıştır. 15 Ekim 2012 tarihinde, Leyla ile Mecnun adlı dizinin 68. bölümünde "Pakize" rolünde konuk oyuncu olarak oynamıştır.

BÜŞRA PEKİN KİMDİR?

Büşra Pekin, 30 Haziran 1982 tarihinde babasının işi nedeniyle gittikleri Suudi Arabistan’da doğmuştur. Aslen İzmirlidir. Annesi Ankaralı, babası ise İstanbulludur. Çocukluğu, doğum yeri olan Suudi Arabistan’la İzmir arasında geçti. 5 yaşında İzmir’e yerleştiler. Yaşar Neng Koleji'nde okudu, okul kapatılınca lise eğitimini lise son sınıfı ABD. Arkansas Lake Side High School'da tamamladı. Mezuniyeti sonucunda İzmir'e dönerek, Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro ve Oyunculuk Bölümünde eğitim almaya başladı.2005 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro ve Oyunculuk Bölümünden mezun oldu. 2005 yılında İstanbul’a yerleşti ve BKM Atölye Oyuncularına katıldı.Yaptığı işler arasında "Bir Demet Tiyatro", "En Son Babalar Duyar", "Kutsal Damacana" bulunan ve "Ağır Roman", "III. Richard", "Cadı Kazanı", "Selvi Boylum Al Yazmalım" oyunlarında oynadı.Dizi filmlerin haricinde sinema hayatına 2007 yılında çekilen “Kutsal Damacana” adlı sinema ile başlarken Şafak Sezer, Settar Tanrıöğen, Yıldırım Memişoğlu, Ersin Korkut, Eyşan Özhim, Erdal Tosun ile birlikte rol aldı.

2014 yılında İnternet fenomeni Pucca'nın Küçük Aptalın Büyük Dünyası, Allah Beni Böyle Yaratmış ve Ay Hadi İnşallah gibi kitaplarından esinlenerek çekilen “Hadi İnşallah” adlı sinema filminde Büşra Pekin, Murat Boz, Cezmi Baskın, Sinasi Yurtsever ile beraber rol aldı.Büşra Pekin, 2014 yılında başrollerinde Ahmet Kural, Murat Cemcir, Seda Bakan, Sinasi Yurtsever, Ayşe Kökçü’nün oynadığı “Kardeş Payı” dizisinde konuk oyuncu oldu.1 Ocak 2015 tarihinde vizyona giren, senaristliğini ve yönetmenliğini Mahsun Kırmızıgül'ün yaptığı "Mucize" adlı sinema filminde Talat Bulut başrolde olarak bir öğretmeni canlandırırken Mahsun Kırmızıgül, Mert Turak, Erdem Yener, Büşra Pekin ile birlikte rol aldı.

ERSAY ÜNER KİMDİR?

Son zamanlarda Demet Akalın ile yaptığı ‘Yılan’ isimli şarkıyla adını sıkça duyurmaya başlayan genç ve yakışıklı müzik adamı Ersay Üner kimdir?Ersay Üner lise eğitimini tamamlamak için İstanbul’un yolunu tuttuğunda henüz çok gençti. Müziğe olan tutkusu onu müzik marketlere yönlendirdi. Bir süre müzik marketlerde satış personeli olarak çalışan Ersay Üner‘in hayatı Demet Akalın’ın ekibine katılmasıyla bir anda değişti.

7 Ekim 1978 Konya doğumlu olan sanatçının hit olmuş bir çok bestesi bulunuyor. Özellikle Demet Akalın ve Ebru Güneş’in seslendirdiği bu besteler milyonların diline düşmüştür. Demet Akalın’dan ‘Bebek, Mucize, Tatil, Unuttum’ gibi eserlerin yanı sıra, Ebru Gündeş’in geçtiğimiz yıllara damgasını vuran ‘Kızıl Mavi’ şarkısı da Ersay Üner’e aittir.

Cengiz Kurtoğlu kimdir?

Cengiz Kurtoğlu 5 Mayıs 1959 yılında Artvin Arhavide dünyaya gelmiştir.İlk ve Orta öğrenimini Artvin Arhavi’de tamamlamıştır.Müzik hayatına başlamadan önce Artvin’de bulunan çay fabrikasında bir süre boyunca memur olarak görev almıştır.Milyonlarca seveni olan Cengiz Kurtoğlu birbirinden güzel şarkıları seslendirmiş ve insanların hem kalbime hem ruhuna girmeyi başarmıştır.En sevilen şarkılarından birkaçı ise Gelin Etmişler, Küllenen Aşk, Okul Yılları, Hain geceler gibidir.O yıllarda Ciha Dağı Efsanesi isimli orkestrayı kurarak amatör müzik çalışmalarına başlamıştır.

Askerliğini Ankara'da yaptı

Askerlik için Ankara‘ya gittiğinde henüz 20 yaşındaydı. 1979 yılında askerliğini Ankara‘da tamamladıktan sonra 1982 yılında İstanbul‘a geldi. Amatör demo kasetini hazırlayıp bir müzik firmasına gönderen Cengiz Kurtoğlunun hayatı, o tarihten sonra değişti.

ERSAY ÜNER KİMDİR?

Son zamanlarda Demet Akalın ile yaptığı ‘Yılan’ isimli şarkıyla adını sıkça duyurmaya başlayan genç ve yakışıklı müzik adamı Ersay Üner kimdir?Ersay Üner lise eğitimini tamamlamak için İstanbul’un yolunu tuttuğunda henüz çok gençti. Müziğe olan tutkusu onu müzik marketlere yönlendirdi. Bir süre müzik marketlerde satış personeli olarak çalışan Ersay Üner‘in hayatı Demet Akalın’ın ekibine katılmasıyla bir anda değişti.

7 Ekim 1978 Konya doğumlu olan sanatçının hit olmuş bir çok bestesi bulunuyor. Özellikle Demet Akalın ve Ebru Güneş’in seslendirdiği bu besteler milyonların diline düşmüştür. Demet Akalın’dan ‘Bebek, Mucize, Tatil, Unuttum’ gibi eserlerin yanı sıra, Ebru Gündeş’in geçtiğimiz yıllara damgasını vuran ‘Kızıl Mavi’ şarkısı da Ersay Üner’e aittir.

Cengiz Kurtoğlu kimdir?

Cengiz Kurtoğlu 5 Mayıs 1959 yılında Artvin Arhavide dünyaya gelmiştir.İlk ve Orta öğrenimini Artvin Arhavi’de tamamlamıştır.Müzik hayatına başlamadan önce Artvin’de bulunan çay fabrikasında bir süre boyunca memur olarak görev almıştır.Milyonlarca seveni olan Cengiz Kurtoğlu birbirinden güzel şarkıları seslendirmiş ve insanların hem kalbime hem ruhuna girmeyi başarmıştır.En sevilen şarkılarından birkaçı ise Gelin Etmişler, Küllenen Aşk, Okul Yılları, Hain geceler gibidir.O yıllarda Ciha Dağı Efsanesi isimli orkestrayı kurarak amatör müzik çalışmalarına başlamıştır.

Askerliğini Ankara'da yaptı

Askerlik için Ankara‘ya gittiğinde henüz 20 yaşındaydı. 1979 yılında askerliğini Ankara‘da tamamladıktan sonra 1982 yılında İstanbul‘a geldi. Amatör demo kasetini hazırlayıp bir müzik firmasına gönderen Cengiz Kurtoğlunun hayatı, o tarihten sonra değişti.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi