Görüş Bildir

Efsane topçu İbrahim Toraman'dan güzel eşine dayak, Eşinin dayak görüntüleri yayıldı, neden dövdü, kimdir?

Bir dönem Beşiktaş’ta harikalar yaratan İbrahim Toraman'a 'şiddet gördüğü' gerekçesiyle boşanma davası açan Eylem Yıldız, koruma kararı çıkarttı. Toraman, 6 ay süreyle eşi ve oğluna yaklaşamayacak!

Efsane topçu İbrahim Toraman'dan güzel eşine dayak, Eşinin dayak görüntüleri yayıldı, neden dövdü, kimdir?

İbrahim Toraman'a aile mahkemesinden 'kırmızı kart' çıktı. Eski futbolcunun 2014 Ağustos'ta evlendiği avukat Eylem Yıldız, geçtiğimiz günlerde 'şiddet gördüğü' iddiasıyla Toraman'a boşanma davası açtı. Yıldız, bununla da yetinmedi. Eylem Yıldız, aile mahkemesine başvurarak koruma talep etti. Mahkeme, İbrahim Toraman'ın 6 ay boyunca eşine ve 1.5 yaşındaki oğluna yaklaşmamasına karar verdi.

Eylem Yıldız'ın 'şiddet' gerekçesiyle açtığı boşanma davasının şoke eden detayları da ortaya çıktı. Yıldız'ın avukatı Nazım Zengin, şu yazılı açıklamayı yaptı: "Eylem Yıldız'ın ağır şekilde şiddet gördüğü doğrudur. Müvekkilim, ciddi can güvenliği endişesi içinde olduğundan İstanbul'daki baba evine 1 ay önce dönmüştür. Anlaşmalı boşanmak ve müvekkilimizin Almanya'da yaşamak istediği hususları gerçek değildir.

Müvekkilim, eşinden ne kendisi için ne de evladı için maddi destek almamıştır. İbrahim Toraman, müvekkilim hamileyken mal ayrılığına ilişkin bazı evraklar imzalattırmıştır. Eşi tarafından defaten gerçekleşen darp olaylarının yanı sıra İbrahim Toraman'ın evlilik birliğinde kabul edilmesi mümkün olmayan bir şekilde gece hayatı söz konusudur. Defaten gerçekleşen bu darp olaylarında, müvekkilim en son 24 Ocak 2016 tarihinde bebeği kucağında iken eşi, feci şekilde darp ederek bayıltmış ve ambulans la hastaneye kaldırılmıştır."

Avukat Eylem Yıldız, 24 Ocak'ta yaşadığı darp olayından sonra hastaneye kaldırıldı. Mahkemeye bu fotoğrafları delil olarak sunan Yıldız'ın yüzündeki morluklar ve dudağının patlaması yürek burktu.

Eylem Yıldız'ın avukatı yazılı açıklamasında şu ifadeleri kullandı…

"Bir anne olan Eylem Yıldız, yaşadığı şiddet sarmalı içinde attığı her adımda öncelikle bebeğinin geleceğini düşünmektedir. Bu kadar uzun bir süre susmasının ve bir kadın olarak katlanılamaz pek çok şeye katlanmasının tek sebebi evladıdır.

İbrahim Toraman Kimdir?

İbrahim Toraman, 20 Kasım 1981'de Sivas'da doğdu. Futbol hayatına Sivas DSİ Spor'da başladı. 6 yıl amatör olarak oynadı. Gaziantepspor, Ankaragücü ve Gençlerbirliği gibi kulüplerden gelen tekliflerden Gaziantepspor'u tercih etti ve bu takımda 7 yıl oynadı. Ardından 2004-2005 sezonu için Beşiktaş ile 3 yıllık bir sözleşme imzaladı. 1.79 boyundaki oyuncu Beşiktaş kadrosunda defansta oynadı. Aynı zamanda milli takım formasını giymiş futbolcularımızdandır.

Toraman 2012-2013 sezonunda, uzun süre ikinci kaptanlığını yaptığı Beşiktaş'ın kaptanlığına getirildi. Gaziаntepspor'daki başarısıyla 2002 yılında milli takıma ilk kez çаğırılan Toraman, 2003'te Konfederasyon Kupası'nda üçüncü olan milli takımda da yer aldı. Savunma oyuncusu 2012'nin sonuna kadar 31 kez milli takım formasını giydi. Beşiktaş ile 2008-2009 sezonunda Süper Lig şampiyonluğu yaşayan 31 yaşındaki sporcu, 2005-2006, 2006-2007, 2008-2009 ve 2010-2011 yıllarında Türkiye Kupası'nı, 2006-2007 sezonunda da Süper Kupa'yı kazandı.

12 Ağustos 2014 tarihinde Çırağan Sarayı'nda düzenlenen düğün töreniyle avukat Eylem Yıldız ile evlendi. Ali Erim (d.Aralık 2014) adında bir oğlu vardır.

6 Ağustos 2014 tarihinde kiralık olarak Sivasspor'a gitti. 30 Haz 2015 tarihinde takımı Beşiktaş'a geri döndükten sonra 1 Temmuz 2015 tarihinde aktif futbol hayatını sonlandırdı.

Altyapı Kariyeri

1996-1998 - Sivas DSİ Spor

Profesyonel Futbol Kariyeri

1999-2000 - Gaskispor

2000-2001 - Gaziantep BB

2001-2004 - Gaziantepspor

2004-2015 - Beşiktaş

2014-2015 - Sivasspor (kiralık)

2015-2015 - Beşiktaş

Millî Takım Kariyeri

2002-2003 - Türkiye U-21

2002-2010 - Türkiye

İbrahim Üzülmez Kimdir?

İbrahim Üzümlez, 1974 yılında Kocaeli'de doğdu. İzmit’te hayvancılık ve çiftçilikle geçinen bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelen İbrahim Üzülmez, küçük yaşlarda babasından gizli gizli tarlaya kaçıp, top oynayarak futbola olan ilgisini göstermeye başlıyordu. Radyodan dinlediği maçlarda Metin Tekin’e hayran olan İbrahim’in en büyük hayali Beşiktaş'ı İnönü Stadyumu'nda seyretmekti.

16 yaşında tarlada arkadaşlarıyla futbol oynarken Gönenspor'lu yöneticiler tarafından keşfedildi. Gönenspor'da 1 yıl oynadıktan sonra Karabükspor'a transfer oldu, ancak kadroya giremedi. Ardından Amasya'ya askere gitti ve askerdeyken Amasyaspor'da kiralık oynadı. Askerlik dönüşü 1.Lig'e, Gaziantepspor'a transfer oldu ve 1,5 sene burada oynadı. Transfer döneminde hayalini gerçekleşti ve Beşiktaş'la anlaştı. İbrahim'in yıldızı, 2002/2003 sezonunda iyice parladı ve ardından Milli Takım'a seçildi.

Hürriyet'ten Özge Eğrikar'ın haberine göre müvekkilinin eşi tarafından defalarca darp olayına maruz kaldığını anlatan avukat Zengin, “En son 24 Ocak 2016 tarihinde bebeği kucağında iken davalı eş, müvekkilimi feci şekilde darp etmiştir. Bunun üzerine müvekkilim ambulansla hastaneye kaldırılmıştır. Müvekkilimizin ciddi can güvenliği endişesi bulunmaktadır. Bu nedenlerle müvekkilim bir aydır İstanbul’daki baba evinde kalmaktadır” diye konuştu.

Geçtiğimiz gün Hürriyet’e açıklama yapan İbrahim Toraman, ayrılık haberlerini doğrulamış ancak eşine şiddet uyguladığı iddialarını yalanlamıştı. “Şiddet diye bir şey söz konusu değil. Hanımefendinin Almanya’ya yerleşmek istemesiyle bizim ilişkimiz son buldu. Oraya yerleşmeyeceğim için yolları ayırma kararı aldık” diyen futbolcunun açıklaması eşi Eylem Toraman’ın avukatı Nazmi Zengin tarafından yalanlandı. Eylem Toraman’ın darp edildikten sonra çekilen fotoğrafları kanıt olarak sunan Zengin, müvekkilinin Almanya’da değil, İstanbul’da yaşadığını belirtti.

İki yıl önce nikâh masasına oturan İbrahim Toraman ve Eylem Yıldız boşanıyor. Eşi Yıldız'ın 'şiddet gördüğü' gerekçesiyle mahkemeye başvurduğu haberleri basına yansıyınca ünlü futbolcudan açıklama geldi. Yıldız'ın üç haftadır oğluyla birlikte Almanya'nın Düsseldorf şehrinde olduğunu söyleyen Toraman, "Açmış mı davayı? Haberim yoktu, sizden öğrendim" diyerek şaşkınlığını dile getirdi.İbrahim Toraman ve Eylem Yıldız'ın geçtiğimiz yıl Ali Erim adını verdikleri bir oğulları var.

Ayrılık haberlerini doğrulayan Toraman, eşinin şiddet gördüğü iddialarını ise kabul etmedi. Futbolcu, "Şiddet diye bir şey söz konusu değil. Boşanmayı uzun süredir düşünüyorduk. Ben anlaşmalı olarak boşanmak istiyorum. Hanımefendinin maddi yöndeki talepleri konusunda anlaşmaya çalışıyoruz. O istediklerini alana kadar anlaşmalıya dönemeyeceğiz herhalde. Bu dayak haberleri de bu yüzden çıkmış olabilir. Onun isteklerini bildiğim için, davayı sizden duyduğum halde aramayacağım. Dava açıldıysa, dava günü konuşuruz zaten kendisiyle" diye konuştu.Eylem Yıldız oğlunu da alarak baba evine Almanya'ya döndü.

Geçtiğimiz yıl dünyaya gelen oğlu Ali Erim'in velayetinin annesinde kalma taraftarı olduğunu da söyleyen Toraman, "Velayet zaten annede kalacak. Sadece hanımefendinin Almanya'ya yerleşmek istemesiyle bizim ilişkimiz son buldu. Evlilik hususunda bir süre sonra sevgi bitebiliyor. Bizimki bitti, hanımefendi de Almanya'yı özledi. Oraya yerleşmeyeceğim için yolları ayırma kararı aldık" açıklamasını yaptı.  Son zamanlarda yaşanan boşanma furyasına bir yenisi daha eklendi Yıllarca siyah beyazlı takımda ter döken Bjk nin usta oyuncularından İbrahim Toraman geçtiğimiz yıllarda evlendiği eşi Eylem Yıldız'dan boşanıyor iddiaları gelmeye başladı.Çocuklarının doğumundan sonra şiddetli geçimsizlik yaşamaya başlayan ikiliden Eylem Yıldız oğlunu da alarak baba evine döndü ve eşine boşanma davası açtı.Oğlunun velayetini de isteyen Eylem Yıldız, mahkemeye sunduğu dilekçede şiddet gördüğünü iddia etti.

Beşiktaşlı eski futbolcu İbrahim Toraman, iki yıl önce avukat Eylem Yıldız ile nikah masasına oturdu. Çiftin, geçtiğimiz yıl Ali Erim adını verdikleri bir de oğulları oldu.

Renkli Sayfalar'ın haberine göre çocuklarının doğumundan sonra şiddetli geçimsizlik yaşamaya başlayan ikiliden Eylem Yıldız oğlunu da alarak baba evine döndü ve eşine boşanma davası açtı.

Oğlunun velayetini de isteyen Eylem Yıldız, mahkemeye sunduğu dilekçede şiddet gördüğünü iddia etti.

Çırağan Sarayı'nda basına kapalı gerçekleşen düğüne, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve yöneticilerin yanı sıra Toraman'ın futbolcu arkadaşları ve spor camiasından

Bu arada düğün öncesinde Çırağan Sarayı'na gelen Başkan Fikret Orman, basın mensuplarının transferle ilgili sorularını yanıtsız bıraktı.

Çırağan Sarayı'nda basına kapalı gerçekleşen düğüne, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve yöneticilerin yanı sıra Toraman'ın futbolcu arkadaşları ve spor camiasından ünlü isimler katıldı.

Bu arada düğün öncesinde Çırağan Sarayı'na gelen Başkan Fikret Orman, basın mensuplarının transferle ilgili sorularını yanıtsız bıraktı

İbrahim Toraman'ı bu günde futbolcu arkasaları yalnız bırakmadı

Fikret Orman Kimdir?

Fikret Orman, 4 Kasım 1967 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Babası Abdulkadir Orman’dır. Orta öğrenimini İstanbul Işık Lisesi'nde, Yüksek öğrenimini Yıldız Üniversitesi inşaat mühendisi bölümünde ve ABD Florida Üniversitesi'nde tamamladı.

Orsan Yedek Parça San. ve Knorr-Orsan Ticari Araç Sis. Ltd. şirketlerinde Yönetim Kurulu Üyesi olarak faaliyetlerine devam etmektedir.

2000-2004 yılları arasında Beşiktaş'ta Serdar Bilgili başkanlığındaki yönetim kurulunda yöneticilik yaptı.

2012 yılında Yıldırım Demirören'in TFF başkanı olmasıyla birlikte boşalan Beşiktaş JK başkanlığı için aday olan Fikret Orman, 25 Mart 2012 tarihinde yapılan olağanüstü seçimli genel kurulda Beşiktaş Kulübünün 33. başkanı olarak seçildi. Fikret Orman, 2004 yılında yapılan Beşiktaş JK başkanlık kongresinde de başkanlığa aday olmuş ve 162 oy farkla Yıldırım Demirören'e kaptırmıştır.

16 Haziran 2013 tarihinde yapılan başkanlık seçimlerinde 3 yıllığına yeniden Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün başkanı seçildi.

Fikret Orman, 1992 yılında Sedef Orman ile evlendi. 2012 yılında boşandı. İki kız çocuğu vardır.

İbrahim Toraman Kimdir?

İbrahim Toraman, 20 Kasım 1981'de Sivas'da doğdu. Futbol hayatına Sivas DSİ Spor'da başladı. 6 yıl amatör olarak oynadı. Gaziantepspor, Ankaragücü ve Gençlerbirliği gibi kulüplerden gelen tekliflerden Gaziantepspor'u tercih etti ve bu takımda 7 yıl oynadı. Ardından 2004-2005 sezonu için Beşiktaş ile 3 yıllık bir sözleşme imzaladı. 1.79 boyundaki oyuncu Beşiktaş kadrosunda defansta oynadı. Aynı zamanda milli takım formasını giymiş futbolcularımızdandır.

Toraman 2012-2013 sezonunda, uzun süre ikinci kaptanlığını yaptığı Beşiktaş'ın kaptanlığına getirildi. Gaziаntepspor'daki başarısıyla 2002 yılında milli takıma ilk kez çаğırılan Toraman, 2003'te Konfederasyon Kupası'nda üçüncü olan milli takımda da yer aldı. Savunma oyuncusu 2012'nin sonuna kadar 31 kez milli takım formasını giydi. Beşiktaş ile 2008-2009 sezonunda Süper Lig şampiyonluğu yaşayan 31 yaşındaki sporcu, 2005-2006, 2006-2007, 2008-2009 ve 2010-2011 yıllarında Türkiye Kupası'nı, 2006-2007 sezonunda da Süper Kupa'yı kazandı.

12 Ağustos 2014 tarihinde Çırağan Sarayı'nda düzenlenen düğün töreniyle avukat Eylem Yıldız ile evlendi. Ali Erim (d.Aralık 2014) adında bir oğlu vardır.

6 Ağustos 2014 tarihinde kiralık olarak Sivasspor'a gitti. 30 Haz 2015 tarihinde takımı Beşiktaş'a geri döndükten sonra 1 Temmuz 2015 tarihinde aktif futbol hayatını sonlandırdı.

Altyapı Kariyeri

1996-1998 - Sivas DSİ Spor

Profesyonel Futbol Kariyeri

1999-2000 - Gaskispor

2000-2001 - Gaziantep BB

2001-2004 - Gaziantepspor

2004-2015 - Beşiktaş

2014-2015 - Sivasspor (kiralık)

2015-2015 - Beşiktaş

Millî Takım Kariyeri

2002-2003 - Türkiye U-21

2002-2010 - Türkiye

Kaynak: Sabah

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi