Görüş Bildir

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 12. Bölümü ile 24 Kasım akşamı ATV' de ! ŞOK Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz İlyas öldü mü?

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm izle. Her hafta Salı akşamları ATV ekranlarında izlenme rekorları kıran Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 12. bölümünde bomba gibi detaylarla geliyor. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 12. bölüm fragmanı ve 11. bölüm özeti ile karşınızda. ünlü mafya dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz' da Hızır Çakırbeyli'yi bekleyen tehlike ne?

 Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 12. Bölümü ile 24 Kasım akşamı ATV' de ! ŞOK Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz İlyas öldü mü?

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm izle. Her hafta Salı akşamları ATV ekranlarında izlenme rekorları kıran Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 12. bölümünde bomba gibi detaylarla geliyor. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 12. bölüm fragmanı ve 11. bölüm özeti ile karşınızda.

Dizinin Yeni Bölümünde neler olacak ? Yeni Bölüm Hakkında Tüyolar Mafya dünyasına beklenmedik bir şekilde giriş yapan Alparslan'ın da amcaları gibi ölüm ensesindedir artık. İlyas evinde hasta yatarken Alparslan seçtiği yolda hızla ilerler. Hızır Çakırbeyli, Ünal Kaplan ve yakınları ile savaşırken bir yandan da ailesiyle savaşmaktadır. Son zamanlarda ev ahalisinin yaşadıkları sinirleri iyice gerer. Çocuklarıyla arası her geçen gün açılır. Aileyi sarsacak yeni gerginlik de Nazlı'nın evine hırsız gibi girip onu öldürmeye çalışan Dursun'un karısından gelecektir. Hızır'dan saklanan sırrın açığa çıkma ihtimali herkesi tedirgin eder. Dizinin Son Bölümünde Neler Oldu ? İlyas'ın peşini bir türlü bırakmayan ölüm bu kez çok yaklaşmıştır. Aileden birini daha kaybetmek Çakırbeyli ailesi için dayanılmaz bir düşüncedir. En çok da Hızır'ı etkiler yaşanan kötü olay. Kardeşini koruyamamış olmak onu derinden yaralar. İçindeki intikam ateşi kardeşine dokunan herkesi yakacaktır. Tüm bunlar yaşanırken gözü kara Çakırbeylilerin bir ferdi daha gösterir kendini er meydanında. Bu kişi pis işlere asla bulaşmayıp ailenin yüz akı olması beklenen Alparslan'dır. Amcalarının yerine ölüm masasına bu kez Alpaslan oturmaktadır.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı  izle.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi