Evleneceksen Gel 8 Aralık 2015seyret! Evleneceksen Gel

Hafta içi hergün Seda Sayan ve Uğur Arslan'lı Evleneceksen Gel izle, 8 Aralık yayınlanan yeni bölümünde, katılan yeni gelin ve damat adayları kimler? Star TV'de zaman zaman ceza alan ama herkesi evlendirmeye ant içmiş program Evleneceksen Gel 8 Aralık neler yaşandı! Evleneceksen Gel başvuru detayları!

Evleneceksen Gel 8 Aralık 2015seyret! Evleneceksen Gel

Hafta içi hergün Seda Sayan ve Uğur Arslan'lı Evleneceksen Gel izle, 8 Aralık yayınlanan yeni bölümünde, katılan yeni gelin ve damat adayları kimler? Star TV'de zaman zaman ceza alan ama herkesi evlendirmeye ant içmiş program Evleneceksen Gel 8 Aralık neler yaşandı!  Evleneceksen Gel başvuru detayları!

Bu ikiliye kimse hayır diyemiyor! Evlenmek isteyenler burada buluşuyor, mutlu yuvalar burada kuruluyor!

Ekranların sımsıcak programı Evleneceksen Gel sevenlerine Star’da merhaba diyor.

5 ayda 11 çifti evlendiren Seda Sayan ve Uğur Arslan mutluluğun mimarı olmaya Star'da devam edecek..

Samimi anların, unutulmayan dakikaların, duygu dolu hikayelerin paylaşıldığı bu programda her şey gerçek, herkes hayatın içinden!

"Evleneceksen Gel" gündeme damgasını vuran olayları, içimizden adayları ile hafta içi her gün Star'da.

Evleneceksen Gel 8 Aralık izle

Evleneceksen Gel gündeme damgasını vuran olayları, içimizden adayları ile hafta içi her gün saat 14:00'da Star TV'de.Evleneceksen Gel yeni sezonda sevenlerine Star'da merhaba dedi. 5 ayda 11 çifti evlendiren Seda Sayan ve Uğur Arslan mutluluğun mimarı olmaya Star'da devam ediyor.Samimi anların, unutulmayan dakikaların, duygu dolu hikayelerin paylaşıldığı bu programın yeni bölümündе neler yaşandı? Evleneceksen Gel yeni bölümünü haberimizde verdiğimiz linke tıklayarak izleyebilirsiniz. Ekranlardan mutluluk dağıtan ikili Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın sunumuylа 'Evleneceksen Gel' Star TV ekranlarında hafta içi her gün canlı yayınla ekrana gеlecek. Hayallerin gerçekleştiği, bekarların evlendiği 'Evleneceksen Gel' programı insanların hayatlarında yepyeni bir sayfa açıyor! Siz de Evleneceksen Gel'de evlenmek için 0212 451 71 71'i arayabilir veya facebook sayfasına(https://www.facebook.com/evleneceksengel) mesaj atabilirsiniz...

Kaynak: Diyarbakır Söz