Evli ve Öfkeli 1. Bölüm’de Aldatma şoku -

ATV’nin yeni Pazar dizisi Evli ve Öfkeli 4 Ekim Pazar günü 1. Bölümü ile izleyiciyle buluştu. Evli ve Öfkeli 1. İlk bölümünde dört kadının hayatı anlatıldı. Ortak noktaları ise aynı mahallede büyümüş ve arkadaş olmalarıydı. Aynı zaman da dört kadının hepsi de eşleri tarafından aldatıldı. Yeni dizi Evli ve Öfkeli 1. Bölüm izleyemeyenler ve kaçıranlar için detaylar haberimizde.

Evli ve Öfkeli 1. Bölüm’de Aldatma şoku -

Evli ve Öfkeli 1. Bölüm yayında ve izleyebilirsiniz. Dört kadının aldatılma hikayesinin ele alındığı dizinin ilk bölümünde izleyici hem güldü hem de düşündü. İşte Evli ve Öfkeli dizisinin konusu;

Dilek, Seray, Esra ve Mine... Bu dört kadının ortak bir tek noktası vardı: Aynı mahallede büyümüş olmaları.  Yolları tekrar kesiştiğinde gördüler ki bir ortak noktaları daha var. Kısa bir süre sonra anlayacaklardı; hepsi kocaları tarafından aldatılmıştı. Ve hepsi bedelini ödetmek istiyordu! İntikam için bir araya gelen 'ilk eşler kulübünün' dört uçuk kaçık üyesi, yıllar sonra yeniden kendilerini bulacaktı. Evli ve Öfkeli 1. İlk bölüm izlemek için linke tıklayın.

EVLİ VE ÖFKELİ 1. BÖLÜM (4 EKİM) İZLE

Kaynak: Diyarbakır Söz