Ezgi Mola, Murat Yıldırım ile Kocan Kadar Konuş'un galasında adeta ünlü geçidi vardı. İşte gala dakikaları!

2015 yılının son gününe damgasını vuran Ezgi Mola, Murat Yıldırım ile Kocan Kadar Konuş'un galasında adeta ünlü geçidi vardı.

Ezgi Mola, Murat Yıldırım ile Kocan Kadar Konuş'un galasında adeta ünlü geçidi vardı. İşte gala dakikaları!

1982 yılından beri Londra’da hizmet veren İMECE Kadın Merkezi ile Beşiktaş Kültür Merkezi (BKM) ortaklaşa bir etkinlik düzenliyor. Kocan Kadar Konuş 2 – Diriliş filminin Londra Galasını organize eden iki kuruluş, etkinliğin gelirinin İMECE Kadın Merkezi’ne bağışlanacağını açıkladı. Filmin galası 7 Ocak 2016 tarihinde, saat 20:00’de Cineworld Wood Green, Wood Green Shopping City’de yapılacak.

Galaya katılacak sinemaseverler filmin oyuncularından Ezgi Mola ve Murat Yıldırım ile gösterim sonrası beyazperde önünde söyleşi yapabilecek. Beşiktaş Kültür Merkezi imzası taşıyan filmin gala gelirinin BKM tarafından İmece Kadın Merkezine bağışlanacağı açıklandı. Birincisi büyük ilgi gören Kocan Kadar Konuş 2 – Diriliş 7 Ocak 2016 tarihinden itibaren, Cineworld Enfield, Odeon Lee Valley ve Cineworld Woodgreen’de gösterime girecek.

İMECE Kadın Merkezi geçen yıl Londra Türk Film Festivali ortaklığıyla ‘Mor Gün’ adı altında ücretsiz sinema günü organize etmiş, Kurtuluş Son Durak filminin gösteriminin ardından kadına yönelik şiddet ve kadın dayanışması üzerine bir tartışma ve resepsiyon düzenlemişti. IMECE, 2016 da da bir konser ve Mor Gün film gösteriminin, ikincisini organize etmeye hazırlanıyor. Farklı çevrelerden kadınlara ulaşmak ve sosyal cinsiyet tartışmalarını yaygınlaştırmak amacıyla bu tür ortaklıklara ve etkinliklere  imza atmaya devam edecek.

Yönetmenliğini Kıvanç Baruönü’nün yaptığı, Şebnem Burcuoğlu’nun aynı adlı kitabından senaryolaştırılan  filmin başrollerini Ezgi Mola ve Murat Yıldırım paylaşıyor. İlk filmde gerçek aşkı arayan romantik Efsun, evliliğe programlanmış aile kadınlarının gazabına uğrayıp bir dizi komik olayla karşı karşıya kalmıştı.  Kocan Kadar Konuş’un bu devam filminde, geleneksel Türk kızı kalıplarına ve nesiller boyu devam eden “ne derler korkusuna” meydan okuyan Efsun, hayatının aşkı Sinan’a evlenme teklif eder ve düğün süreci başlar. Ancak, her genç kızın kabusu, Efsun ve Sinan’ın hikayesine de gölge eder: Aileler. Şebnem Burcuoğlu’nun çok satan ikinci romanından uyarlanan Kocan Kadar Konuş 2- Diriliş, izleyiciye tıpkı ilk filmdeki gibi romantik ve eğlenceli bir hikaye vaat ediyor, serinin ikinci filminde de kahkaha hiç eksik olmuyor.

Gala gecesinin biletleri Cineworld Woodgreen gişelerinden temin edilebilir.

Yapımını BKM’nin, yönetmenliğini Kıvanç Baruönü’nün üstlendiği ‘Kocan Kadar Konuş: Diriliş’ filminin galası önceki akşam Kanyon’da yapıldı. Ezgi Mola ve Murat Yıldırım’ın başrolleri paylaştığı filmin galasına ünlü isimler katıldı.

İlk filmiyle seyirciden büyük ilgi gören ‘Kocan Kadar Konuş’ serisinin ikinci filmi ‘Kocan Kadar Konuş: Diriliş’in galası önceki akşam Kanyon’da yapıldı. Filmin başrol oyuncuları Ezgi Mola ve Murat Yıldırım, duygularını “İlk filmimiz çok beğenildi. Biz de çok büyük bir istekle ikincisini çektik. Filmde emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz” diyerek dile getirdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz