Görüş Bildir

FOX TV yayın akışı! Kördüğüm (4 Şubat) 5. bölümde de entrikalar diz boyu -Kördüğüm yeni bölüm fragmanı

Henüz başlayalı ilk ayını aşmış olan FOX TV Perşembe akşamlarının rekortmen dizisi Kördüğüm 5. bölümü ile bu akşam (4 Şubat) izle bölümü ile ekranlardaydı. Kördüğüm' de adeta fırtınalar esti. Ali Nejat'ı kıskanan Umut, hayatının hatasını yaptı! Entrika dolu Kördüğüm 5. bölüm izle ve yeni bölüm fragmanı haber detayında

FOX TV yayın akışı! Kördüğüm (4 Şubat) 5. bölümde de entrikalar diz boyu -Kördüğüm yeni bölüm fragmanı

Henüz başlayalı ilk ayını aşmış olan FOX TV Perşembe akşamlarının rekortmen dizisi Kördüğüm 5. bölümü ile bu akşam (4 Şubat) izle bölümü ile ekranlardaydı. Kördüğüm' de adeta fırtınalar esti. Ali Nejat'ı kıskanan Umut, hayatının hatasını yaptı! Entrika dolu Kördüğüm 5. bölüm izle ve yeni bölüm fragmanı haber detayında

Kördüğüm Konusu:

İbrahim Çelikkol dizide bir otomotiv şirketinin güçlü ve gözü kara bir iş adamını canlandıracak. Belçim Bilgin ise idealist çocuk doktoru rolünde oynayacak. İbrahim Çelikkol (Ali Nejat)karakteri ile karşımıza çıkacak. Belçim Bilgin (Naz) karakterine hayat verecek. İkilinin kesişme noktası yeni bir hayatın başladığı bir dönem olacak. Kördüğüm, koşulların değiştirdiği iki erkek ve bir kadının çevresinde gerçekleşen, modern zamanlarda bir metropolün kalbine inen aşk ve dönüşüm hikayesi…

Kördüğüm Oyuncuları

İbrahim Çelikkol (Ali Nejat Karasu)

 Metropol cangılının tam ortasında yaşayan, güçlü, varlıklı, katı, insafsız genç bir işadamı... Ortaokuldan itibaren yurtdışının en prestijli okullarında yatılı okumuş, sevgiyi aile sıcaklığını, merhameti tanımamış. Yuvaya inanmaz, çocukları sevmez, kadınlara değer vermez, aşkı küçümser. Hayatta kazanmak ve başarılı olmaktan başka amacı yoktur. Ancak işinin ve projelerinin elde edilmiş başarısı artık onu heyecanlandırmamaktadır. Güce ve dünya nimetlerine o kadar doymuştur ki, sadece ölümle oyun oynamaktan zevk alır. Tehlikeli sporlar yapar, ölümün nefesini hissetmekten hoşlanır. Kazanma güdüsünü sınayacak yeni mecralar arayışındadır hep.

14 Şubat 1982 İzmit doğumlu başarılı oyuncu ilk olarak profesyonel modellik yaptı daha sonra basketbol oynayıp milli oldu. Basketbolu bıraktıktan sonra oyunculuğa adım atan Çelikkol ilk olarak 2012'de iffet dizisinde rol oynamıştır. Çelikkol Fetih 1453 filminde oynadığı karakter ile akıllarda yer edinmişti

Belçim Bilgin (Naz Özer)

Dünya nimetlerine değil, insanlara ve duygulara değer veren, maddi açılımlarda kanaatkar,

ideallerinde talepkâr, yeni çocuk doktoru olmuş genç bir kadın. Cesurdur, sözünü sakınmaz, haksızlıklar karşısında susmaz. Kocası Umut ile yaşadığı ilk aşkının meyvesi olan bebeğini hamileliği sırasında kaybetmesinden sonra kalben tamamen bedeninde ölen minik bebeğine bağlıdır. Onun üstüne başka bir bebek istemeyecek, belki de bir daha çocuk sahibi olamayacaktır. Umut’un ikinci bir çocuk isteği aralarında hep bir çatışma konusu olur. Ve Umut ile Naz’ın evliliklerindeki kırılma noktaları giderek büyür.

31 ocak 1983 Ankara doğumlu kürt asıllı oyuncu Yılmaz Erdoğan ile 2006 yılında evlilik yapmıştır. Rodin Erdoğan isminde bir çocuğu bulunan Bilgin Hacettepe Üniversitesinde eğitimini tamamlamıştır. Başarılı oyuncu Çalsın Sazlar, Kelebeğin Rüyası, Sadece Sen, Kurtuluş Son Durak, Keşanlı Ali Destanı gibi bir çok filmde rol almıştır.

Alican Yücesoy (Umut Özer)

Yoksul ama sevgi dolu, cefakar bir annenin tek başına büyüttüğü, iyi, idealist şövalye ruhlu bir adam. Haksızlıkların karşısında sonuna kadar direnen, insana değer veren, dikkatli ve idealist bir yapısı var. Uzaktan pırıltılı görünen, insanın içini kamaştıran bu dünyanın cazibesine kapılan, yetenekli, çok hırslı bir tasarımcıdır Umut. Belki de hepsinden önemlisi budur: Umut’un henüz ortaya çıkmamış yeteneği ve zekası. Umut’un sıfır noktasından, yokluktan ve çaresizliklerden başladığı hayatında, yeteneği sayesinde yakaladığı bir fırsatla amacı giderek değişir. Ne pahasına olursa olsun yükselmek tek hedefi haline gelir

22 Ekim 1982 İstanbul doğumlu olan başarılı oyuncu Melisa Sözden ile evlidir. Eyyvah eyvah filmlerinde rol almıştır. Suskunlar, Şubat, İntikam, Bana Artık Hicran De gibi dizilerde boy göstermiştir.

Kördüğüm dizisi 7 Ocak Perşembe akşamı ilk bölümü ile ekranlara gelecek...

İtalya'nın Como ve Milano'da çekimleri başlayan Kördüğüm dizisi büyük maliyetiyle ve oyuncularıyla şimdiden dikkatleri üzerine çekmeye başladı. ocak ayında fox tv ekranlarında yayınlanmaya başlayacak olan dizinin çekimleri devam ediyor. Oyuncu ve cast çalışmaları devam eden dizinin maliyeti 2.5 milyon liraya mal oldu.

İbrahim Çelikkol, Belçim Bilgin ve Alican Yücesoy'un başrollerini paylaşacaığı yeni dizi Kördüğüm Ocak ayında başlıyor. Endemol Türkiye ve Endemol İtalya'nın yapımcılığını üstlendiği dizinin yönetmeni ise Gökçen Usta ve Deniz Yorulmazer. Dizinin senaryosunu Yiğit Okan, Sedef Bayburtluğlu, Yasemin Kırbaş yazıyor. Çekimlerinde 200'den fazla italyan figüranın oynadığı dizinin ilk bölüm çekimlerinin maliyeti şimdiden dudak uçuklattı.

BELÇİM BİLGİN BİYOGRAFİSİ

Belçim Bilgin, 31 Ocak 1983 tarihinde Ankara’da doğmuştur. Bir erkek kardeşi vardır. Belçim Bilgin, Şeyh Said İsyanı'nı başlatan Şeyh Said'in torunudur. Kendi ifadesine göre ise Şeyh Said, babasının dedesinin büyük ağabeyidir. Belçim adı “çimen yaprağı” anlamına gelmektedir.

 İlkokulu Ankara’da Salih Alptekin İlkokulu'nda okuduktan sonra babasının tayini nedeniyle İskenderun'a taşındılar. Ortaokulu ve 1999 yılında bitirdiği liseyi Mehmet Emin Resulzade Anadolu Lisesi'nde okudu.

2002 yılında Ankara’da Hacettepe Üniversitesi Bilgi-Belge Yönetimi Bölümü'nde okumaya başladı. Bu sıralartiyatrocu olmak isteyen Belçim Bilgin, bir arkadaşının vasıtasıyla Yılmaz Erdoğan'la tanıştı. Yılmaz Erdoğan’ın ders verdiği Beşiktaş Kültür Merkezi (BKM) Workshop’lara katıldı. Bu olaydan sonra “Sıfır Kilometre” adlı sinema filminde oynayan Belçim okulunu dondurup Paris'e yerleşti. Paris’de iki sene kalan Belçim “Dol” adlı filmde de rol aldı. 2006 yılında Türkiye'ye döndü. 2006 yılında Yılmaz Erdoğan'la evlendi.

Iraklı Kürt yönetmen Hiner Saleem`in filmi ‘Sıfır Kilometre’de başrol oynayan Belçim Bilgin, Cannes Film Festivali’ne katıldı.

2011 yılında Yusuf Pirhasan’ın yönettiği “Kurtuluş Son Durak” adlı filmde oynadı. Filmde Belçim Bilgin ile birlikte Demet Akbağ, Asuman Dabak, Ayten Soykök, Nihal Yalçın, Damla Sönmez, Ahmet Mümtaz Taylan, Mete Horozoğlu ve Yavuz Bingöl de rol aldı.

Belçim Bilgin, kadın iletişim ve araştırma derneği olan “Uçan Süpürge” ile çocuk evliliğinin önlenmesi için çalışmalarda bulundu. Birçok kente giderek bu konuda bilinçlendirme toplantılarına katıldı.

Belçim Bilgin, 10 Ağustos 2006 tarihinde Yılmaz Erdoğan ile evlendi. Rodin Nazım (d.2010) adında bir oğlu ve Yılmaz Erdoğan’ın ilk evliliğinden olma Berfin adında kızı olmak üzere iki çocuğu vardır. Belçim Bilgin ve Yılmaz Erdoğan çifti çocukları ile birlikte 2014 şubatında Amerika'ya taşındı ve Beverly Hills’e yerleşti.

Filmleri : 2015 - Annemin Yarası (Sinema Filmi) 2014 - Çalsın Sazlar (Sinema Filmi) 2014 - Sadece Sen 2013 - Kelebeğin Rüyası 2012 - Sessiz 2012 - Gergedan Mevsimi 2011 - Kurtuluş Son Durak 2011 - Keşanlı Ali Destanı 2011 - Aşk Tesadüfleri Sever 2009 - Güldünya 2008-2009 - Yol Arkadaşım 2008 - Güz Sancısı 2007 - Dol 2006 - Hatırla Sevgili 2005 - Sıfır Kilometre İBRAHİM ÇELİKKOL BİYOGRAFİSİ

İbrahim Çelikkol, 14 Şubat 1982 Yılında İzmit’te doğdu. Profesyonel olarak modellik yaptı.

 Basketbolcu olan İbrahim Çelikkol Basketbol liginde oynadı, genç milli oldu. Oyunculuğa başlamadan önce profesyonel modellik yaptı. Basketbolu bıraktıktan sonra oyunculuk konusunda eğitim alan genç oyuncunun Yapımcı Osman Sınav ile tanışması, hayatı ile ilgili tüm planlarını yeniden gözden geçirmesine yol açtı. Deneme çekimi için gittiği “Pars Narkoterör” filminin (Show TV) setinde “Komiser Şamil Baturay” rolünün verilmesiyle oyunculuk hayatına adım attı. Daha sonra İffet ve Karadağlar dizileri ile kariyerini devam ettirmiştir. Keskin bıçak gibi televizyon dizilerinde oynadı. 2011 yılında başlayan İffet adlı dizide Cemil karakterini canlandırmıştır.

2009 yılında “M.A.T.” adlı dizide Sinan Atalay karakterini canlandırırken Demir Karahan, Emin And, Nefise Karatay, Hakan Ka, Kamil Güler ile birlikte rol aldı.

Magazin dünyasının ünlüleri arasına girmesi fazla sürmedi. Ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci'yle Aşk yaşadı.

17 Şubat 2012'de gösterime giren olan ve yönetmenliğini Faruk Aksoy'un yaptığı İstanbul'un fethini konu alan Fetih 1453 filminde “Ulubatlı Hasan” karakterini canlandırmıştır.

İbrahim Çelikkol ‘un en büyük hayali: Dünya çapında bir sinemada oynamak.

2013 yılında yazar Hande Altaylı’nın Kahperengi adlı romanından Mahinur Ergun’un senaryolaştırdığı “Merhamet” adlı dizide başrollerini Özgü Namal ve İbrahim Çelikkol paylaştı, diğer rolleri ise; Burçin Terzioğlu, Mustafa Üstündağ, Yasemin Allen, Ahmet Rıfat Şungar alırken Turgut Tunçalp Moskof Recep karakterini canlandırdı.

2014 yılında “Kod Adı Reaksiyon” adlı dizinin başrollerinde Erdal Beşikçioğlu, İbrahim Çelikkol, Selen Soyder, Nehir Erdoğan, İsmail Demirci ve Yurdaer Okur oynadı.

Ödülleri :

2012 - 17.Sadri Alışık Ödülleri - Umut Veren Erkek Oyuncu (Fetih 1453)

Filmleri ve Dizileri :

2007-2008 - Pars Narkoterör (Komiser Şamil Baturay) 2009 - M.A.T. (Sinan Atalay) 2010 - Karadağlar (Gül Ali Karadağ) 2010 - Keskin Bıçak (Mithat) 2011 - İffet (Cemil) 2012 - Fetih 1453 (Ulubatlı Hasan)

2013 - Merhamet 2014 - Sadece Sen (sinema) 2014 - Kod Adı Reaksiyon (TV Dizisi) 2014 - Sadece Sen (Ali) (Sinema Filmi) 2015 - Kördüğüm (Ali Nejat) (TV Dizisi)

2016 - Seddülbahir 32 Saat (Mehmet ) (TV Dizisi)

why men cheat why does husbands cheat black women white men

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir