Galiba Murat Boz, Eliz'in adını duymak istemiyor

Daha önce O Ses Türkiye şimdi de Yetenek Sizsiniz’in yakışıklı jürisi Murat Boz’u eski sevgilisi Eliz Sakuçoğlu’ndan ayrılmıştı. O olaydan sonra büyük bir üzüntüye boğulan Murat Boz bir daha Eliz Sakuçoğlu’nun ismini dahi duymak istemiyor galiba. Oysaki Eliz hanım geçtiğimiz günlerde “Murat’ı özlüyorum, ben onunla hiç düşman olmadım” demişti.

Galiba Murat Boz, Eliz'in adını duymak istemiyor

Son günlerde yeni imajı ile adından sıkça bahsettiren yakışıklı şarkıcı Murat Boz, önceki gün Etiler'deki kuaförüne girerken görüntülere yakalandı. Uzattığı sakallarıyla farklı bir tarz yaratan şarkıcı, geçtiğimiz günlerde bir araya geldiği Soner Sarıkabadayı ile ilgili sorulara da içtenlikle yanıt verdi.

Sabah’ın haberine göre; "Evet yeni bir projemiz var ama daha açıklama yapmayacağız " diyen Boz, önümüzdeki sene yeniden 'O Ses Türkiye' yarışmasında jüri koltuğuna oturacağını da ekledi. Eski sevgilisi Eliz Sakuçoğlu'nun yaptığı "Murat'ı özlüyorum, ben onunla hiç düşman olmadım" açıklamaları hatırlatılan Boz, yorum yapmadan gazetecilere teşekkür ederek yoluna devam etti.

Kaynak: Diyarbakır Söz