Görüş Bildir

Gecenin Kraliçesi'nden Meryem Uzerli Yeni Aşka O Aktör İle Yelken Açtı, Bakın Yeni Manitası Kimmiş, Kimdir?

Gecenin Kraliçesi dizisinin güzel oyuncusu Meryem Üzerli, önceki akşam HT Magazin objektiflerine yeni sevgilisi Alp adlı sevgisiyle yakalandı. The Marmara Pera otelde ikili romantik bir akşam yemeği yedikten sora, aynı araca binip yola çıktılar. Kırmışı ışıktı objektiflere yakalanan ikili panikledi. Anadolu yakasına geçin ikili ters yöne girince vatandaşların tepkisini çekti. Yeni sevgililer Kanlıca'da bir siteye girdi.

Gecenin Kraliçesi'nden Meryem Uzerli Yeni Aşka O Aktör İle Yelken Açtı, Bakın Yeni Manitası Kimmiş, Kimdir?

Gecenin Kraliçesi dizisinin güzel oyuncusu Meryem Üzerli, önceki akşam HT Magazin objektiflerine yeni sevgilisi Alp adlı sevgisiyle yakalandı. The Marmara Pera otelde ikili romantik bir akşam yemeği yedikten sora, aynı araca binip yola çıktılar. Kırmışı ışıktı objektiflere yakalanan ikili panikledi. Anadolu yakasına geçin ikili ters yöne girince vatandaşların tepkisini çekti. Yeni sevgililer Kanlıca'da bir siteye girdi.

Güzel oyuncu önceki gece yeni sevgilisiyle ilk kez HT MAGAZİN objektiflerine takıldı.

BAŞ BAŞA ROMANTİK AKŞAM

Uzerli ve Alp adlı sevgilisi Beyoğlu’ndaki The Marmara Pera’da romantik bir akşam yemeği yedi.

Çıkışta otomobilde şakalaşan âşıklar, fotoğrafları çekilince panikledi. Taksim’den Zincirlikuyu’ya kadar kaçan çift, trafik ışıklarında görüntülendi.

TERS YÖNDE GİTTİLER

İki aydır birlikte oldukları öğrenilen çift, geceyi Anadolu yakasında tamamladı. Beylerbeyi’nde ters yönde giderek tepki çeken ikili, Kanlıca’da bir siteye girdi.

Uzerli’nin adı yakın geçmişte aynı projelerde yer aldığı Ozan Güven ve Murat Yıldırım ile anılmıştı.

“Gecenin Kraliçesi” dizisinde Selin rolünü canlandıran Meryem Uzerli, kuaför mağduru oldu. Saçlarının rengiyle fenomen olan ve Türkiye’ye uzun zaman sonra bakır saç modasını getiren Meryem Uzerli’nin saçlarına tabiri caizse nazar değdi.

Ünlü oyuncu, bir türlü istediği rengi tutturamadığı için üst üste işlem yaptırınca, saçları zarar gördü.

Yanan saçlarını mecburen kısaltmak zorunda kalan Uzerli’nin “Rolüm için tüm zorluklara katlanırım, ne gerekiyorsa yaparım” dediği öğrenildi.

Meryem Uzerli, “Ne yazık ki saçlarının rengini açtıran her kadının başına gelebilecek bir sorun yaşadım” diyor.

Meryem Uzerli'nin saçlarının yanması  oynadığı şampuan reklamındaki  "Saçlarım bu kadar oyuna gelir mi Tom" repliğini akıllara getirdi.

Kızının yüzünün yarısını gösteren Uzerli, Şunları yazdı: Seni dünyaya getirmenin bana nasip olmasından bu yana tam iki yıl geçti. Bu zaman diliminde seni iyi gördüğüm her an Yüce Allah'a şükrettim ve şimdi de günlerinin daima iyi geçmesi için yine duacıyım... Benim etimden et, kanımdan ..

Ekranlarda daha 2 bölüm oynayan yeni dizide ilk aşk kıvılcımıda geldl.Can Ateş ile boşandıktan sonra bekar bekleyen Hürrem Sultan gönlünü Murat Yıldırıma kaptırdı iddiası geldi.Son zamanlarda sıkça duymaya alıştığımız set aşıkları haberlerine bir yenisi daha eklendi.1 çocuk annesi Meryem Uzerli gönlünü bakın kime kaptırdı.Muhteşem yüzyılda hürrem rolü ile 7 den 77 ye herkesin gözdesi olan Meryem Uzerli ile daha yeni hac'dan gelen Suskunlar dizisinde oynayan Murat Yıldırım aşkı başladı iddiaları gelmeye başladı.Ekranların sevilen dizisi olan Gecenin Kraliçesi dizisinde rol alan Meryem Uzerli ile Murat Yıldırım gündeme el ele görüntülenmesi ile geldi. Daha önce haklarında aşk dedikodusu çıkan ama “Sadece arkadaşız” diyen ikilinin son dönemdeki samimiyeti dizinin yapım ekibinin de dikkatini çekti. Beraber görüntülenen Gecenin Kraliçesi oyuncuları Murat Yıldırım ile Meryem Uzerli çok şaşırttı.

Gecenin Kraliçesi setinde aşk rüzgarları. Meryem Uzerli ve Murat Yıldırım aşk yaşıyor. Son zamanların en büyük aşk bombası olarak ortaya çıkan Meryem Uzerli ve Murat Yıldırım ikilisin aşkı dolu dizgin devam ediyor. Meryem Uzerli gönlünü kaptırdı.Gecenin Kraliçesi setinde aşk rüzgarları. Son Zamanların en çok yakıştırılan çifti aşkları gerçek oluyor. Meryem Uzerli ve Murat Yıldırım aşkı sosyal medyayı sallıyor. Burçin Terzioğlu ile yaşadığı aşk sonrası hiç bir kadına evet demeyen Murat Yıldırım üzerinden kara bulutları atıp gönlünü Meryem Uzerli'ye kaptırdı. Meryem Uzerli Can Ateş'ten sonra ilk aşkı Murat Yıldırım ile aşk yaşaması kesinleşti.Önceki gün Rumeli Hisarı’nda baş başa kahvaltı yapan Meryem Uzerli ve Murat Yıldırım’ın yakınlığı aşk dedikodularını daha da güçlendirdi.Meryem Uzerli’nin, Can Ateş ile birlikteliğinden Lara isminde bir kızı var. Murat Yıldırım ise oyuncu eşi Burçin Terzioğlu’ndan iki yıl önce boşandı.

Ekranlar yeni merhaba diyen Gecenin Kraliçesi dizisi dün gece ilk bölümü ekranlara geldi.En çok merak edilen dizinin reyting performansı oldu.Star Tv'nin daha yeni dizilerinden biri olan ve baş rollerinde Meryem Uzerli Murat Yıldırım gibi başarılı oyunların olduğu dizilerden biri olan Gecenin Kraliçesi dün akşam ilk bölümü ile izleyici karşısına geçti. Fakat ekranların sevilen dizisi Gecenin Kraliçesinden beklenen reyting alınamadı. Reytinglerde 9. olan Gecenin kraliçesi bu sırada olması ile şaşırttı.

Mayıs Kraliçesi, ilk bölümüyle ekranlara gelen Gecenin Kraliçesi dizisine sosyal medyadan mesaj yolladı.Show TV'de yayınlanan Mayıs Kraliçesi dizisinin 9. bölüm twitter hastag'i dikkatlerden kaçmadı.

Dizi, dün akşam yayınlanan bölüm için #SalınınGerçekKraliçesi hastag'ini kullanarak, yine dün ilk bölümüyle ekranlara gelen Gecenin Kraliçesi'ne göndermede bulundu.

Cesaret dizisi konusu nedir ne zaman başlıyor kimler oynuyor? İşte Meryem Uzerli Murat Yıldırım yeni dizisi Cesaret konusu oyuncuları yayın tarihi

Meryem Uzerli’yi Muhteşem Yüzyıl’dan sonra ekranlara döndürecek olan uzun süredir beklenen yeni dizinin adı belli oldu. Murat Yıldırım ve Meryem Uzerli‘nin başrollerini paylaşacağı yeni dizinin ismi Cesaret oldu. Eylül ayından itibaren yeni dizi Cesaret Star Tv ekranlarında olacak.

Başrollerinde, Muhteşem Yüzyıl dizisiyle adından söz ettiren Meryem Uzerli ve Suskunlar, Asi gibi birçok dizide rol alan Murat Yıldırım’ın rol alacağı dizinin yapımcılığını 03 Prodiksiyon üstleniyor. Uzun zamandır Türkiye piyasasına girmeye çalışan firma en sonunda projeyi hayata geçirmeye başlıyor.

MERYEM UZERLİ’NİN MURAT YILDIRIM İTİRAFI

Fransa’nın Cannes kentinde önümüzdeki aylarda birlikte oynayacağı Murat Yıldırım ile bir araya gelen Meryem Uzerli, geçmişinde hiç bir şeyden pişmanlık duymadığını söyledi. Uzerli, “Ben artık hiçbir şeyden korkmuyorum. Lara’ya bir şey olmasın yeter. Bu sonsuz bir sevgi” dedi.

Birleşik Arap Emirlikleri merkezli MBC4 kanalında yayınlanan ‘Turki Ekstra’ programının son bölümü, Cannes’da bir araya gelen Murat Yıldırım ile Meryem Uzerli ile yapılan röportaja ayrıldı. Sorularını yanıtlayan Meryem Uzerli, geçmişte ‘Suskunlar’ı dizisinde izlediği Murat Yıldırım’ı beğendiğini o tarihte birlikte oynamayı düşündüğünü söyledi. Uzerli, gülerek, “24 saat rol arkadaşım Murat olsun. Yoksa ben oynamam’ diye yalvardım. Sonuçta oldu. Başka biri olsa ölürdüm” diye espri yaptı. Uzerli, Murat Yıldırım’ın ‘Kırımlı’ dizisinin fragmanında Almanca konuşmasında çok küçük aksan bozukluğu gördüğünü ifade etti.

ÜNLÜ YAPIMCIDAN TEPKİ

Daha önce Meryem Uzerli ve Murat Yıldırım'ın başrollerinde rol aldığını dizinin isminin Gecenin Kraliçesi olarak belirlenmesinin, Mayıs Kraliçesi'nin yapımcısı Birol Güven'in tepkisini çektiği iddia edilmişti.

İsim benzerliği olan 'Mayıs Kraliçesi' ile 'Gecenin Kraliçesi'nin aynı gün ve saatte yayınlanması gerilimi tırmandırmıştı.

Mayıs Kraliçesi'nin #SalınınGerçekKraliçesi hastag'i de bu iddiaları güçlendirdi.

REYTİNGLERDE GALİP GECENİN KRALİÇESİ

Star TV'nin ilk bölümüyle ekranlara gelen yeni dizisi 'Gecenin Kraliçesi' Total'de 9. sırada, AB'de ise 8. sırada yer aldı.

Show TV'de 9. bölümü yayınlanan 'Mayıs Kraliçesi' ise Total'de 14, AB'de ise 10. sırada yer aldı.

SOSYAL MEDYA GECENİN KRALİÇESİ İÇİN NE DEDİ?

Gecenin Kraliçesi twitter'da en çok konuşulan konulardan biri oldu. İzleyenlerin bazıları diziyi oldukça beğenirken, kimileri eleştirdi.

İşte twitter'daki yorumlar;

Ece Erken

#geceninkraliçesi son zamanlarda izlediğim en iyi dizi...

tek geçerim. Türk filmlerine bayılan geniiiiiiiş bir kitlenin özlediği senaryo.

Sinem

Şunu bi kafanıza sokun artık.insanlar popülarite değil kalite uyum ve oyunculuk izlemek istiyor.#geceninkraliçesi

roden

Hiç konuşmadan 15 dakika baksa bütün hislerini ortaya dökecek tek oyuncu Murat Yıldırım, adam şaheser gibi bayılıyorum. #GeceninKraliçesi

Damla

#MuratYıldırım 'ı ekranlarda görmeyi özlemiştm.Ama #GeceninKralicesi hiçbirşekilde ilgimi çekmedi.Artik tek birkişi üzerine proje kurmayın..

melek hamsi

Eeee ne oldu 3 sezonluk özleminiz ? kimse kusura bakmasın ama orda yılların oyuncuları war ki hakikaten oyuncu yani #geceninkraliçesi

yudum

#GeceninKralicesi dizideki her şey mükemmel sadece uğur polat çok yaşlı kalmış

Gecenin Kraliçesi dizisinin konusu

Star TV'de yayınlanan Gecenin Kraliçesi'nde başrolleri Meryem Uzerli, Murat Yıldırım ve Uğur Polat paylaşıyor.

Dizinin konusu şöyle; Tüm güzelliğini bir geceye sığdıran ve efsaneye göre yalnızca şanslı insanların görebildiği nadide bir çiçektir “Gecenin Kraliçesi” Böyle bir gecede başlar Selin (Meryem Uzerli) ve Kartal’ın (Murat Yıldırım) hikayesi; Fransa seyahati sırasında tesadüfen Selin’le yolları kesişen Kartal Selin’e ilk gördüğü anda aşık olur. Kartal ve Selin için beklenmedik bir anda gelen bu büyüleyici aşk bir gecede solacak olsa da onlar bu aşkı yaşamaya razı gelirler. Fransa’da başlayan aşk hikayesi Karadeniz’e oradan da İstanbul’a savrulacak olaylara gebedir.

Meryem uzerli ile murat yıldırım başrollerini oynayacağı gecenin kraliçesi dizisine oynayacağı söylenen mehmet aslantuğ son anda dizi kadrosundan çıktığı açıklamıştı yapımcı firma mehmet aslantuğun yerine en son ulan istanbulda rol alan Uğur Polat ile devam kararı aldı.Çekimleri geçtiğimiz ay Fransa’nın Grass kasabasında başlayan iddialı dizinin başrollerini ise Meryem Uzerli, Murat Yıldırım, Deniz Celiloğlu ve Şevval Sam paylaşıyor

Bilindiği gibi Mehmet Aslantuğ, canlandıracağı rol ile ilgili birtakım sıkıntılar yaşamış ve geçtiğimiz günlerde yapımla yollarını ayırmıştı. Daha önce Haluk Bilginer, Selçuk Yöntem ve Erdal Beşikçioğlu gibi isimlerle görüşen O3 Medya, bu ani ayrılıktan sonra oyuncu arayışlarına hız verirken son olarak ‘Ulan İstanbul’da rol alan Uğur Polat ile anlaşma yapılmak üzere olduğu açıklandı.

Çekimleri geçtiğimiz ay Fransa’nın Grass kasabasında başlayan iddialı dizinin başrollerini ise Meryem Uzerli, Murat Yıldırım, Deniz Celiloğlu ve Şevval Sam paylaşıyor. Meryem Uzerli ve Murat Yıldırım’ın rol aldığı ‘Gecenin Kraliçesi’ dizisinin kadrosunda değişiklik oldu. Çekimleri bir hafta önce Fransa’da başlayan seti, sahnesi olmamasına rağmen ziyaret eden Mehmet Aslantuğ ile dizinin yapım şirketi anlaşmalarını iptal etti.

OĞLUNUN SEVGİLİSİNE AŞIK OLACAKTI

Mehmet Aslantuğ, 'oğlunun sevgilisine aşk besleyen bir babayı" canlandıracaktı, dizi başlamadan ayrıldı..

İNANDIRICI OLAMAM DEDİ, BIRAKTI

Asluntuğ’un rolü ‘inandırıcı olamam’ gerekçesiyle bıraktığı belirtiliyor. Ancak ünlü oyuncunun kadroda olduğunun duyulmasının ardından yapılan yorumlardan rahatsız olduğu için dizide olmak istemediği öne sürüldü. Mehmet Aslantuğ, diziden ayrılınca yapım şirketi Uğur Polat'la anlaşma imzaladı.

Meryem Uzerli’nin oynayacağı dizinin başına gelmeyen kalmadı. Öncelikle senaryo bir değil 2-3 kez değişti. Yayın tarihi de öyle. En sonunda ilk çekimler Cannes’da başladı. Öyle ki çekimlerin ilk günü ben de oradaydım. Hatta sabah uçağında giderken Mehmet Aslantuğ ve eşi Arzum Onan da vardı. Ben “Mehmet Aslantuğ’da mı vardı? Bilmiyordum” dediğim zaman ekip “Dün akşam anlaşıldı, el sıkıştı. Şimdi hem havayı solumaya hem de diğer oyuncularla tanışmaya davet ettik” dedi. Anlayacağınız her şey çok hızlı oldu. Sonrasında Cannes’da düzenlenen özel gecede tanıştı oyuncular ve bu kadronun ilk fotoğrafı da orada çekildi. Ama artık sadece anılarda kaldı. Çünkü Mehmet Aslantuğ hakkında çıkan “Aşk-ı Memnu’yu çarpık ilişki konusu olduğu için kabul etmedi. Ama bu dizide aynı kıza âşık olan bir baba-oğul var. Bunu kabul etti” tadında haberleri kaldıramadı. Ve kısa bir süre önce “Beni azat edin” diye ayrıldı. Keşke bu kadar takılmasaydı. Malum yeni Türkiye’de hiçbir şeye bu kadar takılmak doğru değil. Bu kadar kaliteli, hassas ve detaycı olmak saçma geliyor. Neyse dizinin başına gelmeyen kalmadı. Ama belli olmaz belki bunlar uğurudur, şimdi geçip biter ve reyting rekorları kırar; belli mi olur? Bu arada uğur uğur diyorum ama Mehmet Aslantuğ yerine Uğur Polat ile anlaşma imzalanmış bile. Yani oğluyla aynı kıza âşık olan baba-oğul Uğur Polat ve Murat Yıldırım olacak. Kız tabii ki Meryem Uzerli.

Ugur Polat Kimdir

1978 yılında Ankara Sanat Tiyatrosu'na katıldı. 1981'de Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünde eğitim gördü.

16 yıldır Devlet Tiyatrosu'nda ve 30 tiyatro eserinde rol aldı. 1996 yılında İsmet Küntay Tiyatro Ödülü'nü aldı. Çevirdiği birçok sinema filmlerinde de ödüllere layık görüldü. Bunlardan bazıları; Salkım Hanım'ın Taneleri ile Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde "En İyi Erkek Oyuncu"; Bütün Kapılar Kapalıydı sinema filmi ile 1990 yılında Ankara Film Festivali'nde "Umut Veren Oyuncu" ödülünü aldı. Son olarak 2014 yılı itibari ile Kanal D'de yayınlanan Ulan İstanbul dizisinde Kandemir Nevizade karakterini canlandırmıştır.

Mehmet Aslantuğ Kimdir

Samsun ili Çarşamba ilçesinin Dikbıyık mahallesinde dünyaya gelen Aslantuğ,[1] anne tarafından Ubıh, baba tarafından Abzah olan Çerkes kökenli[2] çiftçi bir ailenin 5. ve son çocuğu olarak doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini ise Terme ilçesinde tamamladı.[1] 1978 yılında işletme fakültesine kaydını yaptırdı ancak öğrencilik yıllarında, Deneme Sahneleri nde başlayan oyunculuğunu, 1985 yılında, İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme eğitimini bırakarak profesyonelleştirdi. 1993 yılında Detay Film'i kurdu. Arzum Onan'la evli. Can adında bir oğlu var.

MERYEM UZERLİ KİMDİR?

12 Ağustos 1983 tarihinde, 4 çocuklu bir ailenin en küçük ve ikinci kızı olarak Almanya Hessen'in Kassel Şehri'nde Türk babadan ve Alman anneden dünyaya gelmiştir. İlerleyen yaşlarında Hamburg'a yerleşmiş ve Schauspiel Studio Frese'de oyunculuk ve tiyatro eğitimi almıştır.İki ağabeyi ve bir ablası vardır. Oyuncu 8 ay süren seçmeler sonrasında Meral Okay‘ın yazdığı, Timur Savcı’nın yapımcılığını yaptığı 2011 yılının dizilerinden olan "Muhteşem Yüzyıl" dizisinde Hürrem Sultan rolünü canlandırmıştır.Uzerli, aynı zamanda Almanya'da birçok dizide ve birçok filmde rol almış bir oyuncudur. Ana dili Almanca olan genç oyuncu, aynı zamanda iyi derecede İngilizce biliyor. Türkçesi ise bugün oynadığı Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırmış olduğu Hürrem Sultana paralel olacak kadar gelişmiştir.

Timur Savcı'nın yapımcılığını üstlendiği ve senaryosunu Meral Okay -ölümünün ardından Yılmaz Şahin- 'ın yazdığı Muhteşem Yüzyıl adlı diziye bir Hürrem Sultan seçmek için Türkiye'de bütün oyuncu ajansları, bütün tiyatro kurslarından oyuncular seçilerek onlar arasında eleme yapılmıştır. Uzerli, aralarından en uygunu görüldü ve Almanya'dan çağırılarak Hürrem Sultan rolünü üstlendi.2011 yılında Hürrem Sultan rolü için iki kez en iyi kadın oyuncu, ve bir kez TV Yıldızları Özel Ödülü'ne layık görülmüştür. 2012 yılında ise Drama dalında En İyi Kadın Oyuncu ödülünü almıştır.Genç oyuncu, 2012 yılından beri Elidor Türkiye'nin reklam yüzü olmuştur ve birçok Elidor reklamında oynamıştır.2013 yılında Muhteşem Yüzyıl'da Hürrem Sultan karakterini canlandıran Meryem Uzerli, tükenmişlik sendromu hastalığına yakalanıp diziden ayrılmıştır.10 Şubat 2014'te Lara isimli kızı dünyaya geldi.

MURAT YILDIRIM KİMDİR?

Annesi ve babası aslen Mardinli olan Yıldırım, babasının öğretmenlik görevi nedeniyle 1979'da Konya'da doğdu.[1] Yıldırım, Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümününden sekizinci senesinde mezun oldu.20 Haziran 2008'de Fırtına dizisinin setinde tanıştığı Burçin Terzioğlu ile evlendi. 30 Haziran 2014'te ise boşandılar.Yıldırım, Ekim 2015'te İstanbul 19. Ağır Ceza Mankemesi'nin kararınca "uyuşturucu kullanmak" suçundan 10 ay hapis cezasına çarptırıldı, "örgüt kurmak, yönetmek ve üye olmak" suçundan beraat etti.Mahkeme, hapis cezasının bir yıldan daha az olması nedeniyle cezayı erteledi.[2]Tiyatro ve müziğe ilgi duyan Yıldırım, Yıldız Teknik Üniversitesi Oyuncuları'na (YÜO) katıldı ve 3 yıl amatör olarak tiyatroda oynadı. YÜO'daki arkadaşları aracılığıyla televizyon dünyasına giren Yıldırım'ın televizyonla ilk tanışmasını sağlayan, 2003 yılında “Ölümsüz Aşk” dizisinin bir bölümünde küçük bir rol alması oldu. Fakat dizi yalnızca 11 bölüm sürdü.

2004 yılında Bütün Çocuklarım dizisinde "Mesut" karakterini canlandıran Yıldırım, oyunculuğa Büyük Yalan dizisi ile devam etti.2006 yılında ilk uzun soluklu çalışması olan Fırtına dizisinde başrol oynayarak ün kazandı. Aynı yıl sinemada Altın Portakal ödülüne aday olan Araf filmi ile ilk kez başrol oynadı.Başrolünü paylaştığı Tuba Büyüküstün ile Asi dizisinde "Demir" karakteri ile ününü perçinledi. Demir, 25 sene sonra, varlıklı biri olarak Antakya'ya geri dönen ve buradan toprak alan bir gençtir. Demir ve Asi arasında geçen gurur yüklü aşk ise dizinin konusunu oluşturmaktadır.2009 yılında ise Asi dizisi sona erdikten sonra TMC yapım şirketi ile Aşk ve Ceza adlı dizi için anlaşma imzalayan Yıldırım, dizide başrolü oynadı.2012'de Tims Productions'ın yapımcılığını üstlendiği Show TV'de yayınlanan Suskunlar'da Ecevit karakterini canlandırdı. Dizide çocuk yaşta başlarından geçen bir kaza sonucunda girdikleri çocuk hapishanesinde yaşadıkları kötü olayların ardından suskun kalmayı seçen dört çocuğun büyüdükten ve ayrı yollarda ilerledikten sonra bir gün intikam almak için bir araya gelmeleri anlatılı.

internet ajans

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi