Güldür Güldür Show 91. Bölüm (Son bölüm) Skeçler kopardı –

Show TV’nin Cuma akşamları izleyiciyi adeta ekrana bağlayan Güldür Güldür Show 18 Aralık 91. Son bölümü ile ekranlara geldi. Skeçleri, karakterleri ile izleyiciyle kurduğu müthiş bağla beraber Güldür Güldür 91. Bölüm skeçleri de izleyicinin karnına gülmekten ağrılar koydu. İşte Güldür Güldür 88. Bölüm tek parça izleme fırsatı…

Güldür Güldür Show 91. Bölüm (Son bölüm) Skeçler kopardı –

TAHİR KARAKEÇİ

Cuma günlerinin vazgeçilmezi olan ve belli hayran kitlesi olan Güldür Güldür Show 91 bölüm (son bölüm) ile tekrardan izleyiciyi gülmekten kopardı.

Güldür Güldür Show 91. Son bölüm yayınlandı ve izleyebilirsiniz. Güldür Güldür 91. Bölüm’deki oyunlar, skeçler ve karakterleri izlerken gülmekten bayılabilirsiniz, esprileri ve doğaçlamaları sizi gülerken zorlayabilir, dikkat edin.

Efsane kadrosuyla herkesin beğenisini kazanan Güldür Güldür Show, aileden aşka, şöhretten teknolojiye, futboldan arkadaşlığa, hayata dair birçok konuya kendine has mizahı ile yeni bir yaklaşım getirmeyi sürdürüyor.

BİLAL VE MEHTAP SKECİ

Güldür Güldür’ün en beğenilen iki karakteri Bilal ve eşi Mehtap'ın araçları bozulursa neler yaşanır? Geldikleri otelde araç tamir eden Hamza usta, otel sahibi İsmail, İsmail'in kardeşleri Mesut ve Bahadır ve anneleri Burcu hangi sürprizleri yapıyor olacak?

UZAY YOLCULUĞU SKECİ KOPARDI

Gecenin en dikkat çeken skeç ise Uzay Yolculuğu skeci oldu. Robot Hüseyin esprileri ve ilginç konuşmasıyla yine izleyenleri gülme krizine soktu.

Güldür Güldür Show son 91. Bölüm izlemek için tıklayınız

Kaynak: Diyarbakır Söz