Görüş Bildir

Güldür Güldür Show Son 86. Bölüm (Müthiş skeçler) -

Show TV’den ekranlara gelen ve izleyiciyi adeta ekran başına yapıştıran, fanatiklerinin ertesi gün tekrarını aradığı ve izlemek için Google’da aramalar yaptığı Güldür Güldür Show 86. Bölümü ile 13 Kasım akşamı izleyicisiyle buluştu. Güldür Güldür Show son 86. Bölümündeki skeçler izleyicilerin karnına ağrılar soktu. İşte detaylar…

Güldür Güldür Show Son 86. Bölüm (Müthiş skeçler) -

Güldür Güldür 13 Kasım Cuma akşamı 86. Son bölümü ile izleyenleri gülmekten öldürdü tabiri caizse. BKM yapımında ekranlara gelen; Skeçleri, esprileri ve yarattıkları karakterler ile izlenme oranı oldukça yüksek olan ve hatırı sayılır reytingler elde eden Güldür Güldür Show Son bölümdeki skeçler hangileriydi sorusunun yanıtı da aşağıda. Güldür Güldür Show 86. Bölüm (son bölüm) izle diye arama yapanlar aşağıdaki linkten videoya ulaşabilir.

HÜSEYİN HASTA OLURSA TEŞHİS DE BÖYLE OLUR!

Hepimizin sorunudur aslında, hasta olduğumuzda hemen yanıbaşımızda bir akrabamız veya bir arkadaşımız teşhisi anında koyar. Kesin bundandır, kesin şundandır gibi. İşte Hüseyin’in hastalık skecindeki anlar da izleyiciye adeta dejavu yaşattı ve çok güldürdü.

AH KUMARBAZ ŞEVKET AH!

Şevket karakterini herkes tanır. Öyle ki Güldür Güldür izleyicisinin en çok sevdiği karakterdir Şevket. Her türlü rolü oynayabilen, mimikleriyle, esprileriyle, doğaçlamalarıyla izleyenlere keyifli anlar yaşatan Şevket, bu kez kumarbaz rolündeydi. Kumarbaz Şevket’in kumarı bırakması için seferber olan eniştesinden tutun da psikolog komşusuna kadar herkes Şevket’i kumardan kurtardıklarını düşünse de gerçek hiç de öyle değildir.

GÜLDÜR GÜLDÜR’ÜN KLASİK PROGRAMI: EVLE BENİ!

Güldür Güldür Show’un kuşkusuz en çok sevilen klasik skeçlerinden biri olan Evle Beni’de bu hafta yine izleyici koptu. Evle Beni’de bu kez zücaciyeci Aysel’e talip arandı. Aysel’in üç taliplisi vardı, konuşmasından hiçbir şey anlaşılmayan Fikri, Şarkıcı İsmail ve Delikanlı rolüyle İbrahim. Aysel kimi seçti?

BU TEYZELER BİR BAŞKA!

Bir başka sevilen karakter Bilal ve Sinem bu kez Arabesk rapçiler rolündeydi. Cadde rapçileri Yeter ve Doktor Bulldog lakaplı Mustafa ile yeniden karşılıklı atışıyorlar. Bilal ve Sinem arasında bir şeyler olacakken, çekirdekçi harika teyzeler yine Bilal’e geçit vermedi. Bilal artık sinirlerine hakim olamayınca izleyici yine kahkahalara boğuldu.

GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW 86. SON BÖLÜM İZLE

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi