Güldür Güldür Show Son Bölüm (Yeni Sezon) -

BKM yapımı ekranların en çok izlenen ve gülmekten karınlara ağrılar sokan müthiş eğlence programlarından olan Güldür Güldür Show 80. Yeni sezon Bölümü ile yine izleyicisini gülmekten yerlere yatırdı. Güldür Güldür Show yeni sezon ilk bölümü izleyenler müthiş eğlendi. Güldür Güldür 80. Bölüm (son bölüm) izlemek için haberimizdeki detaylara bakabilirsiniz.

Güldür Güldür Show Son Bölüm (Yeni Sezon) -

TAHİR KARAKEÇİ

Cuma akşamlarının vazgeçilmezi olan ve Show Tv’de erkanlara konuk olan komedi programı Güldür Güldür Show 80. son bölümü ile kahkaha fırtınası estirdi. Müthiş oyuncu kadrosuna bir de Derya Karadaş eklendi ve izleyenlerini daha ilk oyununda güldürmeyi başardı.

Güldür Güldür’ün son bölümünde yine birbirinden komik ve eğlendiren skeçler oynadı. Aşk, teknoloji, Aile, futbol ve daha birçok konunun işlendiği bölüm isminin hakkını verdi ve gerçekten de çok güldürdü.

GÜLDÜR GÜLDÜR 80. BÖLÜM (SON BÖLÜM) İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Güldür Güldür Show ekibi: Ali Sunal, Alper Kul, Doğa Rutkay, Özge Borak, Çağlar Çorumlu, Aylin Kontente, Erdem Yener, Onur Buldu, Onur Atilla, Aziz Aslan, Meltem Yılmazkaya, Ayşegül Akdemir, Burak Topaloğlu, Özgün Aydın, Uğur Bilgin ve son olarak Güldür Güldür Show’a yeni katılan Derya Karadaş da çok güldüren isimlerden oldu.

Kaynak: Diyarbakır Söz