Görüş Bildir

Güldür Güldür Show 88. Bölüm (Son bölüm) Skeçler kopardı -

Show TV’nin Cuma eğlencesi, izleyiciyi adeta koparan Güldür Güldür Show 27 Kasım 88. Son bölümü ile ekranlara geldi. Karakterleri, skeçleri ve izleyiciyle kurduğu müthiş sinerjiyle birlikte Güldür Güldür 88. Bölüm skeçleri de izleyiciyi kahkahaya boğdu. Güldür Güldür 88. Bölüm tek parça izleme şansı…

Güldür Güldür Show 88. Bölüm (Son bölüm) Skeçler kopardı -

ŞEYHMUS ALTINDAĞ

Cuma akşamlarının en büyük eğlencesi, vazgeçilmez olan ve Show Tv’de ekranlara konuk olan komedi tiyatro programı Güldür Güldür Show 88. son bölümü ile kahkaha tufanı kopardı resmen.

Güldür Güldür Show 88. Son bölüm yayında ve izleyebilirsiniz. Güldür Güldür 88. Bölüm’de en dikkat çekici skeçler, sizi izlerken ekrana bağlayacak, gülmekten kırılacaksınız, espriler izleyiciyi gülme krizine soktu.

İsviçreli bilim insanları Yeter ve Hüseyin Skeci kopardı

İsviçreli bilim insanları Yeter ve Hüseyin İsviçre’deki nüfus azalması problemini çözebilmek için epeyi bir uğraşırlar? Deneyler için gönüllü olan İsviçreli çift İbrahim ve eşi Sinem problemlerini çözebilecek mi diye düşünülürken izleyicinin karşısına Türkiye'den giden birbirine çok aşık meşhur çift Mehtap ve Bilal çıkınca izleyiciler şoke oldu. İsviçre'nin aşk sorunlarını Bilal ve Mehtap çözmeyi başardı.

Güldür Güldür son 88. Bölüm izlemek için tıklayınız

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi