Görüş Bildir

Gülşen 'Dansçım' dediği Zafer Tuniç'i bir öptü pir öptü! Hani dansçındı?

Pop müziğinin kraliçesi olarak bilinen efsane şarkıcı Gülşen dansçım dediği Zafer Tuniç’un yanağına kondurduğu öpücük sosyal medyada olay yarattı. Müzisyen Ozan Çolakoğlu ile aşk yaşayan Gülşen’in bu hareketi hayranları tarafından hoş karşılanmadı. Gülşen’in Murat Boz ile birlikte söylediği İltimas şarkısının klibi de çok eleştirilmişti.

Gülşen 'Dansçım' dediği Zafer Tuniç'i bir öptü pir öptü! Hani dansçındı?

Pop müziğinin kraliçesi olarak bilinen efsane şarkıcı Gülşen dansçım dediği Zafer Tuniç’un yanağına kondurduğu öpücük sosyal medyada olay yarattı. Müzisyen Ozan Çolakoğlu ile aşk yaşayan Gülşen’in bu hareketi hayranları tarafından hoş karşılanmadı. Gülşen’in Murat Boz ile birlikte söylediği İltimas şarkısının klibi de çok eleştirilmişti.

Akşam’ın haberine göre: Gülşen’in dansçım dediği Zafer Tuniç’un kendi sosyal medya platformu Instagram hesabından paylaştığı karenin altında ise sanatçının hayranları adeta birbirine girdi. Kimi bu durumun doğal olacağını vurgularken kimi ise bu pozun oldukça yanlış olduğunu savundu.

Bazı kullanıcılar paylaşım yapılan kareyi ‘Abla kardeş birbirlerini öpmüşler oldukça normal’ diyerek Gülşen’e olumlu mesajlar yazdı. Olayın yanlış olduğunu savunan takipçiler ise ‘Bu nasıl poz. Bildiğin aşk’ yorumlarında bulundu. Gülşen, bir süredir Ozan Çolakoğlu ile birlikte.

Gülşen Kimdir?

Gülşen, 29 Mayıs 1976'da İstanbul Çapa’da doğmuştur. Aslen Ordu’nun merkezinden. Babası Arslan Bayraktar makine mühendisi, annesi Nimet Bayraktar ise ev kadını. Ordu’da fındık bahçeleri var. Bir ağabeyi ve bir de ablası bulunan sanatçının tam adı Gülşen Bayraktar'dır. 5-6 yaşlarından iken müziğe olan ilgisi ve yeteneği keşfedildi. İlk bestesini yaptığında henüz 16 yaşındaydı. Şehremini Lisesi'ni bitirdikten sonra İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği Bölümü'ne girdi Ama ancak 2 yıl okuyabildi. Konservatuvarla eş zamanlı olarak İstanbul'da kulüplerde sahne alıyordu.

Şehremini Lisesi’nde öğrenciyken bir yandan da karate kurslarına gidiyordu. Uzakdoğu dövüş sporlarına çok meraklıydı, sonunda siyah kuşak sahibi oldu.

Sahne aldığı bir akşam Serap ve Özkan Turgay tarafından beğenildi ve albüm teklifi aldı. Böylece 1996 yılında ilk albümü "Be Adam", Raks Müzik'ten piyasaya çıktı. Gülşen bu albümle iyi bir çıkış yakalamıştı. Müziğe 3 yıl ara verdikten sonra 1999 yılında "Erkeksen" adlı albümünü yayınladı. Ardından 2002 yılında yayınlan "Şimdi" isimli albümü beklenen ilgiyi göremedi.

Gülşen'in hızla yükselişi 2004 yılında çıkardığı "Of.. Of.." adlı albümle oldu. Yeni bir imaja bürünen Gülşen, kısa sürede piyasanın aranan sanatçılarından biri haline geldi. Özel yaşamında çalkantılı dönemler ilk kez bu dönem başladı. 2006 yılında çıkartığı "Yurtta Aşk, Cihanda Aşk" adlı albümle ismini sağlam bir yere oturtturan sanatçı, birçok ünlü isimle yaşadığı çalkantılı ilişkileri ile gündemden düşmedi. Bu albümün hemen ardından piyasaya sürülen "Gülşen Ama Bir Farkla" adlı albümü beklenen ilgiyi görmemiş olsa da sanatçı, yaptığı kalıcı çalışmalarla adından söz ettirmeye devam ediyor.

Gülşen, “Ebru” sanatına ilgi duyuyor ve öğreniyor, Squash oynamayı seviyor. Uzak doğu sporlarından karate yaptı ve siyah kuşak sahibidir.

Gülşen, 2006 yılında yapımcı Erol Köse ile birlikte oldu. Ardından Reha Muhtar’la birlikte oldu.

2013 yılı Şubat ayında “Beni Durdursan mı?” albümünü çıkardı. “Yatcaz Kalkcaz Ordayım” isimli şarkısı liste başı olmuş ve oldukça beğeni toplamıştır.

2014 yılında Murat Boz ile düet yaptıkları "İltimas" adlı albümünü çıkardı.

Evlilikleri

1. Evliliği : 1997 yılında ünlü gece kulüplerinin işletmecisi Murat Varol ile evlendi. 2000 yılında da boşandı.

2. Evliliği : Gülşen, 2007 yılında İç mimar Fahrettin Aykut ile çeşmede bir teknede evlenmiştir. 2008 yılında ayrılmışlardır.

Albümleri

1996 - "Be Adam"

1999 - "Erkeksen"

2001 - "Şimdi"

2004 - "Of... Of..."

2005 - 2005 Özel

2006 - "Yurtta Aşk Cihanda Aşk"

2007 - Mucize

2007 - "Ama Bir Farkla"

2008 - Yapamazsan Yok

2009 - "Önsöz"

2011 - Yeni Biri

2011 - Sözde Ayrılık

2013 - Beni Durdursan mı?

2014 - İltimas (featuring Murat Boz)

Ozan Çolakoğlu Kimdir?

Ozan Çolakoğlu, 1 Nisan 1972 tarihinde Adana’da doğmuştur. Ortaokul yıllarında müziğe beraber başladığı bir arkadaşı ona “Ozinga” diye bir lakap taktı. Lise bittikten sonra Melih Kibar’ın stüdyosunda bir müzik yarışması hazırlığı için gitti, orada çalışmaya başladı.

1996 senesinde gittiği Amerika'da Boston, Massachusetts'te bulunan Berklee Üniversitesi'nde eğitimini 2000 yılında tamamladı.

Müzik hayatına 1992 yılında Tarkan’ın “Yine Sensiz” albümünün müzik direktörlüğü yaparak başladı. Tarkan’ın sırasıyla Aacayipsin, Ölürüm Sana, Karma (albüm), Dudu (albüm), Come Closer, Metamorfoz, Adımı Kalbine Yaz albümlerinde yapımcı ve aranjör olarak bulundu.

Tarkan ile çalışmaya devam ederken Hande Yener’in Sen Yoluna Ben Yoluma ile Aşk Kadın Ruhundan Anlamıyor, Nil Karaibrahimgil’in “Tek Taşımı Kendim Aldım”, Murat Boz’un Aşkı Bulamam Ben ve rock grubu Pin-Up gibi sanatçıların da albümlerinde aranjeler yaptı.

Sertab Erener’in 2003 yılında Eurovision’da birinci olduğu “Every Way That I Can” şarkısının aranjesini yapan Ozan Çolakoğlu, yine bir hit olan Hadise Açıkgöz’ün “Düm Tek Tek” adlı şarkısının da düzenlemesini yapmıştır.

Sanatçı ve albüm çalışmalarının yanı sıra GORA, Hokkabaz, Organize İşler ve Sınav filmlerinin müzikleri de Ozan Çolakoğlu’na aittir.

1991 yılından beri Türkiye’nin en önemli sanatçılarının albümlerinde yer alan Ozan Çolakoğlu, 2012 Mayıs ayı sonunda kendine ait bir proje albümü çıkardı. Albümde kendisine; Tarkan, Ajda Pekkan, Sezen Aksu, Gülşen, Sertab Erener, Göksel, Yalın ve Manga grubunun solisti Ferman Akgül eşlik etti.

Ozan Çolakoğlu, 2001 yılında kurulan Sarı Ev yapım şirketinin kurucularından biridir. Bu şirketten 2010 yılında ayrıldı.

Ozan Çolakoğlu 2011 yılında popçu Gülşen ile birlikte oldu.

Albümleri

– 01

Albüm Şarkıları

– Aşk Gitti Bizden (Tarkan)

– Ben Yanmışım (Ajda Pekkan)

– Seyre Dursun Aşk (Gülşen)

– Kalpten Dudağa (Yalın)

– Dım Dım (Sertab Erener)

– Gizli Aşk (Sezen Aksu)

– Hadi Bakalım(Tarkan)

– Sabır (Göksel)

– Rüzgar (Ferman Akgül)

Nil Karaibrahimgil Kimdir?

Şarkıcı, söz yazarı, müzisyen ve reklamcı. Reklam yazarı olarak başladığı kariyerine şarkıcı olarak devam eden Karaibrahimgil, ironik ve eğlenceli sözler yazdığı şarkılarıyla Türk pop müziğine yeni bir soluk kazandırmıştır. Bilinen müzikal formlardan uzak bir anlayışla yazdığı şarkılarıyla farklılık yaratmış, çıkardığı 3 albümle büyük başarı kazanmıştır.

1976’da Ankara’da dünyaya geldi. Babası Suavi Karaibrahimgil, Müzikomani isimli şarkısıyla ün yapmış bir müzisyendi ve 1982’de Gurbetçi, 1992’de Biz Sizi Ararız albümlerini çıkarmıştı. Sanatçı bir aileden gelmesi dolayısıyla müzikle iç içe bir çocukluk geçiren Karaibrahimgil’in amcası Selami Karaibrahimgil de müzisyendi. Modern Folk Üçlüsü’nün elemanlarındandı ve Türkiye turizm ateşesiydi. Annesi Berrin Tüzüntaç'ın ise kendine ait bir moda şirketi vardı.

Nil Karaibrahimgil oldukça küçük yıllarda bir gün pop star olacağının hayallerini kurmaya başlamıştı.

Nil’in çocukluk yılları Ankara’da geçti. Ailesiyle birlikte İstanbul’a geldiğinde on yaşında olan Nil, 12 yaşında ilk bestesini yapmıştı: “I see clouds rain is coming...” Ortaokulda piyano çalmaya başlayan Karaibrahimgil, bir süre sonra gitar çalmayı da öğrenecekti.

Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünde üniversite eğitimine başlayan Nil, reklamcılığa duyduğu ilgi yüzünden okul dışındaki zamanlarında Sertab Erener’in ağabeyi Serdar Erener’in ajansı Reklamevi’nde part time metin yazarı olarak çalışmaya başladı. 1998’de henüz öğrenciyken başladığı reklamcılık serüvenine 2000 yılında üniversiteden mezun olduktan sonra da devam eden Karaibrahimgil, yaptığı iki kampanyayla sektörün en önemli ödüllerinden biri olarak kabul edilen Kristal Elma’nın sahibi oldu. O dönemde Türkiye’nin en büyük GSM operatörlerinden birinin reklamlarını yazan ve filminde de oynamaya başlayan Karaibrahimgil, “Özgür Kız” mottosu ve imajıyla tanınmaya başladı. Seri olarak devam eden reklam filmlerinde ünlü şarkıcı Tarkan’la da kamera önüne geçen Karaibrahimgil yaptığı Ben Özgürüm jingle’ıyla dikkatleri çekmişti.

Artık tüm Türkiye’nin tanıdığı bir reklam yıldızı olan Karaibrahimgil, en büyük hayali için kollarını sıvamaya hazırdı. Zira yıllarca albüm yapmak istemişti ve 2002’de Ozan Çolakoğlu ile bir araya gelerek ilk stüdyo albümünü Sony müzik etiketiyle piyasaya çıkardı: Nil Dünyası. Albüm Umur Turagay’ın klip yönetmenliğini yaptığı çıkış parçası XL dışında Kek, Erkekler Yüzünden ve Evlenmek Gerek gibi şarkılarla da büyük ilgi gördü ve Karaibrahimgil, ilginç sözleri, farklı ve yeni soundlar içeren müziğiyle Türk pop müziğini alternatif bir anlayışla tanıştırdı.

Reklamcılıkla müzikal çalışmalarını bir arada yürüten şarkıcı, bir yıl aradan sonra dinleyiciyle buluşan ikinci albümü Nil FM’i çıkardı. Bütün Kızlar Toplandık, Gitme Yoksa… , Akbaba, Bronzlaşmak ve Ben Aptal mıyım gibi hitlerin çıktığı albüm, Nil’in müzikal açıdan daha fazla olgunlaştığının göstergesi niteliğindeydi. Albümünde çeşitli markalar için yazdığı reklam jingle’larına da yer veren şarkıcı özellikle “Çocuk da Yaparım Kariyer de” ile dikkat çekti.

Nil Karaibrahimgil, 2006 yılında 3. stüdyo albümü Tek Taşımı Kendim Aldım’ı yayınladı. Hayatı karikatürüze ettiği şarkıları, eğlenceli sounduyla bilinen stilinin biraz daha dışına çıkarak müzikalite anlamında da geliştiğini gösteren şarkıcı, yine başarılı bir seyir izlemeye devam etti. Pırlanta isimli şarkısını ünlü yönetmen Ferzan Özpetek, Saturno Contro filminde kullandı ve Karaibrahimgil, Organize İşler için yaptığı film müziklerine Ömer Faruk Sorak’ın yönetmenliğini yaptığı Sınav filmi için yazdığı Yaş 18’i de ekledi.

25 Şubat 2007 tarihinde daha önce Nelly Furtado, Tom Jones gibi dünyaca tanınmış müzisyenlerin sahne aldığı Londra’nın ünlü müzik klübü Carling Academy Islington’da konser veren şarkıcı ünlü müzisyen Natasha Atlas’la düet de yapmıştır.              

Sertap Erener Kimdir?

Sertab Erener, 4 Aralık 1964 tarihinde Yücel ve Nizamettin Erener çiftinin iki çocuğundan küçüğü olarak İstanbul'da doğmuştur. Serdar adında bir abisi vardır. İlk ve orta öğreniminin ardından Işık Lisesi'nde okudu ve İstanbul Devlet Konservatuvar'ında eğitimine devam etti. Okulda da herkesce beğenilen bir sopranoydu. Mezun olduktan sonra çeşitli gruplarda vokalistlik yapmaya başladı.

Sertab Erener önce Sezen Aksu'nun vokalistliğini yaptı. Ardından da yine onun desteğiyle 1992 yılında ilk albümü "Sakin Ol"u yayınladı. Bu albümle, kendini tam olarak göstermese de herkesin dikkatini çekti. Ardından 1994'de "Lal" ve 1996'da "Sertab Gibi" albümleri ile müzik dinlemeyi seven herkese hitap etmeyi başardı.

Bu arada Sertab Erener benzersiz sesi sayesinde birçok uluslararası isimle birlikte düet yapma imkanı da buldu. Jose Carreras ile klasikte de başarılı olabileceğini gösterdi. Sanatçı 1999 yılında dördüncü albümü "Sertab"ı çıkardı. Aynı dönemde Ricky Martin, Sertab'la yaptığı düete albümünün Ortadoğu baskısında yer verdi.

2000 yılında "Voice Mail" grubu ile "Zor Kadın" adlı şarkısını Akapella tarzında söyledi ve dünya listelerinde şans aradı. Aynı yılın yaz aylarında çıkan "Bu Yaz" adlı single'da Ricky Martin ile söylediği "Private Emotion" ve Yunan sanatçı Mando ile yaptığı "Aşk/Fos" adlı düetlere yer verdi.

Sertab Erener, Fikret Kızılok'un bestelediği "Kumsalda" adlı parçasıyla sunduğu son albümü "Turuncu"yu 2001 Harizan ayında çıkardı.

2003 yılında "Everyway That I Can" isimli şarkısıyla Eurovision Şarkı Yarışması birinciliğini kazandı ve hemen ardından Eurovision şarkısının single albümü ve ardından 2004 yılında tüm dünya ülkelerinde satışa çıkan ilk İngilizce albümü "No Boundaries" müzik marketlerde yerini aldı.

2001 yılının yazında yaptığı “Turuncu” adlı albümünde söylediği “Kumsalda” adlı parçası çok beğenildi ve en çok çalan şarkılar arasına girmeyi başardı. Aynı albümden güle güle şekerim, seni sevmeye hüküm giydim, söz bitti, hani kimi zaman birçok radyonun ve klübün gözdesi oldu.

 ‘Everyway that I can’ 2003 yazında haftalarca Avrupa müzik market satış listelerinde 1 numara oldu ve Almanya ve İsviçre’de top 10; İspanya, Avusturya, Belçika ve Hollanda’da top 5’e yükseldi. İsveç ve Yunanistan’da ise 4 hafta boyunca 1 numarada kalmayı başardı. Elde ettiği yüksek satış rakamı nedeniyle Sertab Erener’e Yunanistan’da Platin Plak ödülü verildi.

2005 senesinde Danimarka’da gerçekleşen Eurovizyon 50. Yıl kutlamasında ise ‘Everyway that I can’, 50 yıl içerisinde yarışmış 1000 parçanın arasından 9’uncu seçilmiştir.

Sertab Erener, 2007 yılında Demir Demirkan ile beraber bir grup kurdu. Grup, kendi adıyla hazırladığı ilk albümü Painted On Water'ı, Los Angeles ve New York'ta kaydederek Haziran 2009'da ABD ile Türkiye'de yayımlandı.

2011 yılında Sertab Erener, Juri üyeliğini Ajda Pekkan, Atilla Özdemiroğlu ve Hürriyet gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök ile birlikte yaptığı "Star Akademi" adlı yarışmada bulundu.

Nisan 2012'de, üzerinde bir yıl çalışarak, babası Nizamettin Erener için hazırladığı Türk Sanat Müziği albümü Ey Şûh-i Sertab'ı yayımladı.

Sertab Erener,21 yaşındayken 1985 yılında Altın soyadında biri ile evlenir. Boşanırlar.

Sertab Erener, 1986 yılında şarkıcı Levent Yüksel ile evlendi. 19 Haziran 1996 tarihinde boşandı. 1997 yılından beri şarkıcı sevgilisi Demir Demirkan ile birlikte yaşamakta iken 2014 yılın Ekim ayında ayrıldılar.

Sertab Erener, 15 Nisan 2015 tarihinde Fox TV'de başlayan “Sesi Çok Güzel” adlı yarışma programının jürisi oldu. Her hafta yeni yeteneklerin yarıştığı programda jüri koltuğunda oturanlar Sertab Erener, Sibel Can ve Gökhan Türkmen olacak.

Sertab Erener, 6 Temmuz 2015 tarihinde gitarist Emre Kula ile evlendi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi