Aman Gülşen dikkat! Ölümcül zayıflama hastalığına yakalanacaksın!

Güzeller güzeli Gülşen' in rejim ve sıfır beden uğruna hiçbir yemediğini bilmeyen yoktur. Gülşen' in sıfır beden haline dün akşam katıldığı programda ki bel sarkmalarını görenler şok oldu. Ünlü şarkıcı Gülşen'in son görüntüsü, sevenlerini endişelendirdi. Gülşen'in belindeki sarkma, vücudu için çalan tehlike çanlarının habercisi gibiydi.

Aman Gülşen dikkat! Ölümcül zayıflama hastalığına yakalanacaksın!

Güzeller güzeli Gülşen' in rejim ve sıfır beden uğruna hiçbir yemediğini bilmeyen yoktur. Gülşen' in sıfır beden haline dün akşam katıldığı programda ki bel sarkmalarını görenler şok oldu. Gülşen' in belinde kıyafetten sarkık görüntüleri herkesi endişelendirirken açıklama da durum vahimiyetinin farkında olan Gülşen' in spor hocasından geldi

SPOR HOCASI DA UYARMIŞTI!

Gülşen'in bu hali, eski spor hocası Barış Çunguroğlu'nun "Beslenmesini asla onaylamıyorum. Spor yapan insan kendini aç bırakmaz. Beslenmeyle ilgili ciddi sorunları var. Toparlanmazsa bu sorunlar daha ciddi sonuçlara yol açacak" sözlerini de doğrular gibiydi.

Bu arada 48 kilo olan Gülşen, hakkında 'anoreksiya' imasında bulunan spor hocasına dava açmış ancak mahkeme tarafından haksız bulunmuştu.

Aşırı zayıflığıyla bilinen Gülşen, dekolte bir kıyafet giyince bel kısmındaki deri sarkması böyle gözler önüne serildi. Ünlü şarkıcının, bu konuyla ilgili ne yorum yapacağı ise merak konusu oldu.

Gülşen kimdir?

İstanbul doğumludur. 5 yaşında müziğe olan ilgisini keşfetti. 1992 yılında, 16 yaşında iken ise ilk bestesini yaptı. Sahne aldığı bir akşam Serap ve Özkan Turgay tarafından beğenildi ve albüm teklifi aldı. Teklifi kabul etti ve 1996 yılının başlarında ilk albümünün hazırlıklarına başladı. 1996 yılında ilk albümü Be Adam'ı çıkardı. Albümün ilk çıkış parçası Gel Çarem oldu. Şarkı slow bir şarkıydı ve büyük bir başarı sağladı. Daha sonra albümle aynı adı taşıyan "Be Adam" adlı ikinci şarkıyı yayınladı. Şarkının yayınlanması ile tüm Türkiye'de tanındı. Şarkının klibindeki pijamalı hali ile o dönem çok konuşuldu. Daha sonra albümden iki şarkı daha daha yayınladı. Böylece ilk albümü ile büyük bir çıkış yaptı. Bu başarısının ardından, 1997 yılında Kral TV Video Müzik Ödülleri'ne En İyi Kadın Sanatçı dalında aday oldu. 1998 yılında, Prestij Müzik ile anlaştı. 1998 yılının sonunda ikinci albümü Erkeksen'i çıkardı. Albüm daha çok slow ağırlıklıydı ve ilk albüm kadar başarılı olamadı. 2001 yılında, üçüncü solo albümü Şimdi'yi çıkardı. Albüm neredeyse hiç ses getirmedi. Albüm, Prestij Müziğin battığı zamanına denk geldiği için albümden sadece bir şarkıya klip çekebildi. 2004 yılında, Erol Köse ile anlaşma imzaladı. Aynı yıl Of... Of... adındaki dördüncü albümünü çıkardı. Albümden ilk çıkan şarkı albüm ile aynı adı taşıyan "Of... Of..." oldu. Şarkı bir anda büyük bir çıkış yaptı ve her yerde çalınmaya başlandı. Daha sonra albümden "Sakıncalı", "Sarışınım" ve "Nazar Değmesin" gibi hit şarkılar çıktı. Albüm yılın en iyi albümlerinden birisi oldu. Bu albümle birlikte Gülşen ilk albümdeki enerjisini tekrar yakalayabildi.

2005 yılında beşinci albümü Yurtta Aşk Cihanda Aşk'ın kayıtlarına başladı. 2006 yılında albümü yayınlandı. Albümdeki ilk "Ya Tutarsa" adlı şarkıyı yayınladı. Şarkı olumlu eleştiriler aldı ve klüp tarzı yerlerde sıkça çalındı. Albümle aynı adı taşıyan "Yurtta Aşk Cihanda Aşk" adlı şarkı yayınlanan ikinci şarkı olmuştur. Üçüncü ve son yayınlanan şarkı ise "Canın Sağolsun" olmuştur ve o yılın radyolarda en çok çalınan şarkılarından biriside olmuştur. 2007 yılında Mucize adlı albümü yayınlanmıştır. Fakat, albüm müzik şirketi tarafından Gülşen'den izin alınmadan yayınlanmıştır. Aynı yıl Ama Bir Farkla adlı albümünü piyasaya sunmuştur. Albümün çıkış şarkısı "Kara Böcükler" adlı şarkı olmuştur. Albümde en çok ses getiren parça ise "Su Gibi Geçerdi Zaman" olmuştur. 2009 yılının sonunda yedinci stüdyo albümü Önsöz'ü çıkarmıştır.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler