Sosyal medyanın taktığı görgüsüz lakaplı Demet Akalın verdiği röportaj da herkesi ağlattı! Demet Akalın Hira'dan sonra bebek düşürmüş, Demet Akalın kimdir?

Tır’cı Okan Kurt ile mutlu bir evlilikleri olan müzikleri ve sosyal medyada yaptıkları paylaşımlar ile gündemden düşmeyen güzeller güzeli sanatçı Demet Akalın, Radyo D’de Sarı Şeker Sema’nın programına konuk oldu.

Sosyal medyanın taktığı görgüsüz lakaplı Demet Akalın verdiği röportaj da herkesi ağlattı! Demet Akalın Hira'dan sonra bebek düşürmüş, Demet Akalın kimdir?

Sohbete “Pırlanta” albümü ile başlayan olay kadın Demet Akalın hayranlarının sorularını da cevapladı.

Demet Akalın hakkında ne biliyorsunuz?

 “Bana hep ne kadar çirkinsin. Ve bu çirkinlikle nasıl böyle güzel bir hayat yaşıyorsun diyorlar. Bu çirkinlikle Demet Akalın olmuşum... Düşün bir de güzel olduğumu… Ya güzel olsaydım, kimbilir nasıl bir hayat yaşayacaktım?” dedi.

Güzeller Güzeli Demet Akalın devamla şunları söyledi;

-Zamanında çok gezdim. Gece kuşuydum. Kulüplerden zor alıyorlardı. Allah’tan ben onu yaşamışım. Güzel bir evlilik hayatın olunca, bütün önceliklerin, sevgin, aşkın değişiyor.

-Okan hayatıma tam zamanında geldi, emekli hayatını erkenden yaşıyorum

 -Hep söylüyorum iyi ki geçmiş yıllarda çok gezmişim. O da fazla gezmiş. Bence tam zamanında olmuş. İkimizde inanılmaz güçlü, baskın karakterleriz. O biraz benim yumuşak karnımdan faydalanıyor, o üzülmesin aman problem çıkmasın diye her şeyi alttan ala ala mezar kazdım. Meslekle biraz zor ama o konuda en başlarda şampanya gönderenlerin falan üstüne atlıyordu. Şimdi o davranışları yapmıyor, çoğu işimle zaten kendisi ilgileniyor. İş hayatımı kolaylaştırdı. Ama ev hayatında biraz şikayetçiyim. Bana buraya taşınınca (Hadımköy) hayatın daha güzel olacağını söylemişti. Sana daha çok vakit ayıracağım, sinemaya gidebileceğiz, yemeklere gideceğiz, sosyal hayatımız olacak demişti, erkenden geliyor ya maç seyrediyor ya playstation oynuyor arkadaşlarını çağırıp. Onun için daha iyi oldu, tek başına bir hayat yaşıyor gibi. Yine de Allah başımdan eksik etmesin tabi.

-Hira’dan sonra bir bebek kaybettik. Sanki ikinci bebek, Hira’ya haksızlık olacak diye düşünüyorum. Okan bey, düşünüyor kendi kendine. Öyle hayalleri var. İkinci çocuk asla düşünmüyorum”

DEMET AKALIN KİMDİR?

23 Nisan 1972 doğumlu pırlanta gibi güzel Demet Akalın Kurt eski oyuncu, eski manken ve şarkıcı. Gölcük'te doğdu ve ilköğretim ile lise öğrenimini burada tamamladı. Gölcük Barbaros Hayrettin Lisesi'nden mezun oldu. Üniversite eğitimi almamış güzel şarkıcı. Annesinin desteği ile mankenlik kursuna başladı. 1996-2004 yılları sevilen albümler ve hitler çıkardı. 2004 yılında çıkardığı Banane albümünde bulunan "Aşkın Açamadığı Kapı" ile Kral TV Video Müzik Ödüllerinden "Yılın Şarkısı" ödülünü aldı. 2006 yılında Kusursuz 19 albümünü çıkardı. Albüm 147.000 kopya sattı ve MÜ-YAP'tan altın ödül aldı. Aynı yıl Kral TV Video Müzik Ödüllerinde "Afedersin" ile "En İyi Pop Kadın Sanatçı" ve "Yılın Şarkısı" ödüllerinin sahibi oldu. Türkçe Top 20 listesinde "Afedersin" ile 7 hafta ve albümün ikinci teklisi "Herkes Hak Ettiği Gibi Yaşıyor" ile de 1 hafta olmak üzere, 2006 yılının en uzun süre zirvede yer alan sanatçısı oldu. 2013'te Türkiye Müzik Ödülleri'nde Türkan şarkısıyla "En İyi Şarkı" ödülünü almıştır.

1996-2003: Sebebim ve Unuttum

Akalın, mankenliği devam ederken gazinolarda sahneye çıkmaya başladı ve kısa süre sonra ilk albümü "Sebebim"i çıkardı. İlk klibini "Sebebim" şarkısına çeken Akalın büyük bir başarıya ulaşmasa da sevilen bir parça oldu. Şarkının bestesi Niran Ünsal imzalıydı. İki yıl sonra bir ilk yaparak bir dizide oynadı. 1998 yapımı "Sibel" isimli dizide, "Deniz" karakterini canlandırdı.

2000 yılında "Yalan Sevdan" single'ını çıkardı. Bu maxi single'daki "Senin Anan Güzel mi?" oldukça beğenildi ve sanatçının ilk hit parçası oldu.

"Yalan Sevdan" teklisinden üç yıl sonra "Unuttum" albümünü piyasaya sürdü. Albüm 79.000 kopya satabildi. İlk teklisi Nalan imzalı "Unuttum" oldu. Albümün ikinci klibi "Gazete"ye çekildi.

2004-07: Banane ve Kusursuz 19

Demet Akalın, 2004 yılında "Banane" albümünü piyasaya sürdü. Albümde Ersay Üner ile işbirliğini sürdürdü ve albümüm müzik yönetmenliğini de Suat Aydoğan üstlendi. Albüm Aralık ayında çıktı ve 2004 yıl sonuna kadar 40.000 satarak önemli bir başarı elde etti. Çıkış teklisi, Serdar Ortaç imzalı "Bittim" büyük bir hit olurken, albümün ikinci teklisi "Aşkın Açamadığı Kapı" daha büyük bir ses getirdi. "Banane", Yıldız Tilbe imzalı "Vuracak" ve yaz hiti olan "Bir Anda Sevmiştim" ile albümünün başarısını arttırdı. "Banane"nin klibi ile Madonna'nın bir klibi arasında benzerlikler olması üzerine Akalın olumsuz eleştiriler aldı.

2006 yılında düzenlenen 12. Kral TV Video Müzik Ödüllerinden "En İyi Pop Kadın Sanatçı" ve "Yılın "Şarkısı" adaylıklarını elde etti. Bunlardan Sude Bilge Demir imzalı "Aşkın Açamadığı Kapı" ile "Yılın Şarkısı" ödülünü aldı.

2006 yılında "Kusursuz 19" albümünü yayınladı. Çıkış teklisi "Afedersin" oldu. Türkiye resmi listesinde 7 hafta bir numarada kaldı ve o yılın en uzun 1 numara olan şarkısı oldu. "Afedersin" Avrupa Top 100 Listesine de giriş yaptı. 8 hafta boyunca listede kaldı ve en yüksek 69 numaraya kadar yükseldi. Büyük bir yaz hiti haline gelen şarkı, radyoların da en çok çaldığı şarkılardan biri haline geldi. Sonraki klibi olan "Herkes Hak Ettiği Gibi Yaşıyor" şarkısıyla da Türkiye listelerinde bir numaraya kadar yükseldi. Avrupa Listelerinde 2 hafta kaldı. En yüksek 85 numaraya kadar ilerlemiştir. Aynı albümden iki bir numara çıkaran Akalın, 2006 yılında en çok zirvede kalan sanatçı oldu.Albüm o yıl 147.000 kopya sattı.Bu albümle ilk kez MÜ-YAP'tan altın ödül almayı başardı[8]. Akalın'ın o yıl Kral TV Video Müzik Ödüllerinden "En İyi Pop Kadın Sanatçı" ve "Afedersin" ile "Yılın Şarkısı" adaylıkları elde etti. Bu adaylıkların ikisin de kazanmayı başardı.

2012-15: Giderli 16, Rekor ve Pırlanta

Yeni albüm öncesi Erdem Kınay'ın ilk proje albümü "Erdem Kınay - Proje"de Rota ve Emanet şarkılarını seslendirmiştir. Demet Akalın uzun süren çalışmalar sonucu yeni albümü olan Giderli 16 adlı albümünü piyasaya çıkarmıştır. Albümde Sinan Akçıl,Özcan Deniz,Gökhan Özen gibi isimlerle çalıştı. Albümün çıkış şarkısı olarak sosyal medya üzerinden Yılan isimli şarkısını paylaşmıştır. Şarkıya klip çekmiştir. Ardından 2. klip Türkan şarkısına gelmiştir .Şarkı Türk sinemasının sultanı Türkân Şoray'a ithafen yazılmıştır.Albümün 3. klibi Giderli Şarkılar parçasına çekilmiştir. Albümün 4. klibi Yıkıl Karşımdan adlı parçaya çekilmiştir. Demet Akalın bu şarkıda yakın arkadaşı Gökhan Özen ile düet yapmıştır.Albümün 5. klibi Kalbindeki İmza şarkısına çekilmiştir. 6.video klip Tamer Aydoğdu yönetmenliğinde Sepet şarkısına çekilmiştir. Albümün 7.video klibi Tamer Aydoğdu yönetmenliğinde Özcan Deniz'le birlikte düet yaptığı Nasip Değilmişe çekildi. Bu klipte eşi Okan Kurt ve yakın arkadaşı Özlem Yıldız rol almıştır.Klip çekimleri 2 gün sürmüştür.Bu klipte Özcan Deniz rol almamıştır. Albümün son klibi Felaket isimli şarkıya gelmiştir.Klip 5 Ekim 2013 tarihinde verdiği Harbiye Açıkhava Tiyatrosu konserindendir. Son olarak Erdem Kınay Proje 2 albümünde Yalnız Ordusu şarkısını seslendirmiştir ve klibi çekilmiştir.

Kaynak: Diyarbakır Söz