Harika Avcı, eşi Öztürk için "Kardeşim gibi gördüğüm bir insandı." dedi

Geçtiğimiz aylarda intihar girişiminde bulunan Harika Avcı' nın kendisinden 25 yaş küçük eşinden devamlı olarak şiddete maruz kaldığı ortaya çıkarken; Harika Avcı aldığı son dakika kararı ile ayrılacağını beyan etmişti. Harika Avcı yıllarca şiddet gördüğü eşinden boşanma kararı aldı!

Harika Avcı, eşi Öztürk için

Geçtiğimiz aylarda intihar girişiminde bulunan Harika Avcı' nın kendisinden 25 yaş küçük eşinden devamlı olarak şiddete maruz kaldığı ortaya çıkarken; Harika Avcı aldığı son dakika kararı ile ayrılacağını beyan etmişti. Harika Avcı boşanıyor!

Nikâhtan 2 ay sonra eşinin kendisini darp ettiğini iddia ederek boşanma davası açtı. Ancak 1 ay sonra “barıştıklarını” belirterek davadan feragat etti. Aynı yılın aralık ayında, ikinci kez yine şiddet gerekçesiyle boşanma davası açan Avcı, 2011’de bu davadan da feragat etti. Son olarak 25 Ocak günü eşinin kendisini dövdüğünü ileri sürerek polise başvurdu ve mahkemeden koruma kararı çıkardı.

Öztürk hakkında ‘tehdit’ suçundan 2 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Geçtiğimiz temmuz ayında kaldığı otel odasında eşine ait tabancayla vurulmuş halde bulunan Avcı, dün avukatı aracılığıyla Öztürk’e üçüncü kez boşanma davası açtı. Fiziksel ve psikolojik şiddet gördüğünü öne süren Avcı, “Zaten evlilik yaşamadım. 10 yıldan sonra kocayı boşayıp albüm yaptım. Abim bana vasi davası açmıştı. Ona karşı söz hakkı olsun diye bu evliliği yapmıştım” dedi.

Boşanma kararı da herkes tarafından onaylandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz