Yeni filmi Kardeşim Benim ile hayranlarıyla buluşmaya hazırlanan Murat Boz HULK'a dönüştü

Daha önce birçok kez adı, siyasi söylemlerle anılan ve bu yüzden sosyal medyadan uyarı mesajları yayımlayan genç kızların sevgilisi karizmatik şarkıcı Murat Boz, yine aynı durumla karşılaşınca sinirlerine hakim olamadı açtı ağzını yumdu gözünü.

Yeni filmi Kardeşim Benim ile hayranlarıyla buluşmaya hazırlanan Murat Boz HULK'a dönüştü

Hem oyuncu hem müzisyen olan Murat Boz gibi sakin bir insan bile sinirlenince HULK’a döne biliyor.

Daha önce birçok kez adı, siyasi söylemlerle anılan ve bu yüzden sosyal medyadan uyarı mesajları yayımlayan genç kızların sevgilisi karizmatik şarkıcı Murat Boz, yine aynı durumla karşılaşınca sinirlerine hakim olamadı açtı ağzını yumdu gözünü.

Satar TV’de yayınlanan ve kısa sürede fenomen olan Kara Sevda dizisinin Kemal’i yani Burak Özcit ile Murat Boz’un yeni filmi Kardeşim Benim vizyona girmek üzere için büyük heyecan duyan Murat Boz, sosyal medya platformu Twitter hesabından, açtı ağznı yumdu gözünü.

Yakışıklı sanatçı Murat Boz’un sosyal medya platformu Twitter’den yaptığı küfürlü paylaşım şu şekilde…

"İnternet ortamında elde edilen fotoğraflarımın altına ağzımdanmış gibi yazılan "siyasi" yazılara itibar etmemenizi rica ediyorum’ diyen şarkıcı ‘‘Küçük hesapçı’ siyasi gruba da bir sözü olduğunu söyleyerek ‘E....k’ kelimesini yazdı.

Murat Boz Kimdir? 

Murat Boz (d. 7 Mart 1980), Türk şarkıcı ve söz yazarı. İlk ve orta öğrenimini doğduğu yer olan Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçesinde tamamladıktan sonra İstanbul'a yerleşti. 1999'da İstanbul Bilgi Üniversitesi'ni kazandı, bu okulu bitirdikten sonra İstanbul Teknik Üniversitesi'nde eğitimine devam etti. Aynı yıllarda başta Tarkan olmak üzere birçok şarkıcıya vokalistlik yaptı.

Boz, solo kariyerine 2006 yılında çıkardığı "Aşkı Bulamam Ben" single'ı ile adım attı. Bir sonraki yıl ilk stüdyo albümü Maximum'u satışa sundu ve farklı müzik ödülleri kazandı. 2008'de ilk EP çalışması olan Uçurum ile dinleyicisinin karşısına çıktı ve bu EP'de yer alan aynı adlı şarkısı Türkiye resmî listesinde beş numaraya kadar yükseldi. 2009 başında ikinci stüdyo albümü Şans'ı yayımladı. Albümdeki "Para Yok", "Özledim", "Her Şeyi Yak", "Sallana Sallana", "Gümbür Gümbür" ve "Buralardan Giderim" şarkılarına klip çekti. 2010'da "Hayat Sana Güzel" single'ını satışa sunduktan sonra, Mayıs 2011'de üçüncü stüdyo albümü Aşklarım Büyük Benden'i yayımladı. Albümdeki "Geri Dönüş Olsa" ve "Kalamam Arkadaş" şarkıları Türkiye'de bir numaraya yerleşti. Şarkıcı, 2013 yılında "Vazgeçmem" single'ını tanıttı. Kasım 2014'te, Büşra Pekin ile başrollerini paylaştığı Hadi İnşallah vizyona girdi.

Piyano, keman, davul ve ney çalabilen Murat Boz, müzikal kariyerinin yanı sıra çeşitli firmaların reklam yüzüdür ve bu firmaların reklam filminde rol almıştır. O Ses Türkiye programının 2011-14 yılları arasında yayınlanan ilk üç sezonunun dört jüri üyesinden biridir ve ilk sezonun kazanan jüri üyesidir. Ödülleri arasında üç Altın Kelebek Ödülü ve iki Kral Müzik Ödülü bulunmaktadır. Tekrardan O Ses Türkiye programında jürilik yapmaya başlamıştır.

Burak Özçivit Kimdir? 

Burak Özçivit (d. 24 Aralık 1984, İstanbul), Türk oyuncu ve eski manken.Kazım İşmen Lisesi'nden mezundur(2001). Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğrafçılık bölümünde okumaktadır. Aslen Gazianteplidir.

2003 yılı Best Model of Turkey yarışmaşında gelecek vadeden seçilmiştir. Yarışmadan sonra Uğurkan Erez Ajans ile çalışmaya başlamıştır. Şuanda ise mankenliği bırakmıştır.

Daha sonra 2005'te Best Model of Turkey yarışmasına yeniden katılmış ve Best Model of Turkey seçilmiştir. Buna bağlı olarak da Best Model of The World'e katılmış ve dünyanın en iyi ikinci mankeni seçilmiştir. Faruk Saraç, Abbate, Tween ve Network gibi markaların defileleri ve yurt dışı fuar defilelerinde görev almıştır.

İlk oyunculuk deneyimini Eksi 18(-18) dizisinde genç komiser Murat'ı canlandırarak yaşamıştır. Kasım 2007'de sinemalarda gösterime giren Musallat isimli sinema filminde rol almıştır. Kanal D'de yayınlanan ve yönetmenliğini Kartal Tibet'in yaptığı Zoraki Koca adlı dizide oynamıştır. 2008 yaz aylarında ise Baba Ocağı adlı dizide Güven adlı karakteri canlandırmıştır. Daha sonra Gossip Girl 'den esinlenilen Küçük Sırlar adlı dizide Çetin'i canlandırmıştır. 2011-2012 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisinde Malkoçoğlu karakterini canlandırmıştı. Malkoçoğlu filmi için hazırlıklara başlamıştır.2013 yılında ise Reşat Nuri Güntekin'in aynı adlı romanından uyarlanan Çalıkuşu dizisinde Kamuran rolünü canlandırmıştır. Çalıkuşu'nda başrolü paylaştığı Fahriye Evcen'le yeniden, bu sefer bir sinema filmi Aşk Sana Benzer ile yakında beyazperdeye dönmüştür.2015 yılında başlayan ve hala devam eden Kara Sevda dizisinde rol almaktadır.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler