Görüş Bildir

İçerde son bölüm neler oldu? - oyuncuları konusu

İçerde dizisi son bölümde neler oldu? İçerde yeni bölüm fragmanı oyuncuları ve detaylar haberimizde.

İçerde son bölüm neler oldu? - oyuncuları konusu

Çağatay Ulusoy'un yeni dizisi 'İçerde' 26 Eylül akşamına damgasını vurdu. İçerde son bölüm neler oldu? diye izleyemeyen herkes merak etti. Dizinin ikinci bölümünde Sarp ve Mete'nin planları ortalığı karıştırırken, haftaya yayaınlanacak olan 3. bölüm tanıtım fragmanı da yayınlandı. İçerde son bölüm izleyemeyenler için son bölüm özeti ve yeni bölüm fragmanı da haberimizde.

İÇERDE İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

İÇERDE 1. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Polis Akademisi’nin birincisi Sarp Yılmaz, mezuniyetine bir hafta kala babasının karanlık geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalır. Hiç yapmaması gereken bir şey yapar ve hayatı alt üst olur. Akademi’den mezun olan Komiser Mert Karadağ ise, Organize Şube’de görevine başlar ve karşısında düşman olarak dönem arkadaşı Sarp Yılmaz’ı bulur.

Ay Yapım'ın en son dizisi olan İçerde dizisi izleyiciden tam not aldı. Güçlü kadrosuyla televizyon dünyasına giriş yapan dizinin konusu aslında yabancı değil. The Departes (Köstebek) filminden uyarlanan dizide Türk kurgusu ağırlığını verecek. Gizli polis olan Sarp mafyanın içine girerken, Mafyanın içinde olan Mert, polis teşkilatının içine giriyor. Yusuf Müdür ile Kebapçı Celal'in satranç savaşıda bu iki karakter vezir rolünde. Sarp'in görevi mafyayı temizlemek, Mert'in görevi ise Celal'i korumak. İçerde dizisi yıla damga vuran dizilerin içinde yer alıy

Sarp Yılmaz, polis teşkilatının göz bebeğiyken bir anda kendisini dışarıda bulur ve mafyanın içerisine yerleşir. Dışarda görünen kimliğiyle emniyetten nefret eden Sarp'in tek görevi Kebapçı Celal'i ve onun mafyasını bitirmek.

Sarp Yılmaz'dan sonra ikinci olarak akademiyi bitiren Mert, Yusuf Müdür'ün en iyi komseridir. Dışarda görünen Mert, iyi bir polis. İçerde görünen durumu ise Kebapçı Celal'in manevi oğlu.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir